QUOTE(Tahoe @ 2012 10 30, 15:06)
Tokiu net neradau
Noriu pabadyti isorine priemone, kaktai tepti
su levomentoliu, buna ir juosteliu klijuojamu, gal kazkiek paengvina, nors nenuma, ta skausma priepuolio metu
Tokie tai negirdeti
Negaliu komentuoti.
O anie tai sako, labai geri.
QUOTE(Dajan @ 2012 10 30, 15:23)
Lina, saskaita as apmokejau vakar, o ne siandien PRAEJUS KELIOM MINUTEM PO SASK.GAVIMO!!! Man tai yra esminis faktorius, nes ryt gimtadienis to zmogaus, kuriam as planavau padovanoti sita, atkeliavusi dovana. Tai yra vienas.
Antra: as turiu pilna teise isteketi
ir po to rasyti is mergaitines pavardes e-mailo,laiske nurodant savo tikra varda pavarde todel jusu pretenzijos del mano e-mailo pavadinimo skamba nelogiskai, jeigu jums tai yra esminis faktorius, taip ir rasykite savo puslapyje kad e-mailus neatitinkancius realiu vardu/pavardziu jus neaptarnaujate. As jau nesneku apie isgalvotus nick'us.
Trecia: pagal mano nick'a mes su jumis bendravome pries kelias savaites o ne balandzio men., atidziau tikrinkite e-maila.
Labai atsiprasome, kad gauto jusu apmokejimo (14:26 laiku) nepatikrinome is karto.
Deja, apmokejimai tikrinami karta dienoje, ryte. Jeigu sumokejote po pietu, tai mes ji patikrinome, kt diena.
Bukite maloni, persiuskite ta emaila man, kuriame yra jusu nikas, ir kuriuo mes bendravome paskutiniu metu.
Isteketi, teise tikrai turite, ir labai tikimes, kad laimingai ir labai sveikiname ta proga. Deja, Civilines metrikacijos biuras, mums nepateikia israsu apie tai, kad musu kliente pakeite pavarde. Jeigu jus pati musu neinformavote apie pasikeitusia pavarde, ir uzsiregistravote viena pavarde, o rasote is kitos, - mes neturime ne zalio supratimo, kad tai yra tas pats klientas, kuris nesenai istekejo.
QUOTE(Edvinytė @ 2012 10 30, 15:28)
281010346495 iki 20
140875357331 iki 15
Aciu
Pastaciau.
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?