Laba, sakykit ar dar galima pasinaudoti nuolaida siuntimui, jei dar nepasinaudojau, lyg saket iki Kaledu galima
QUOTE(Božen@ @ 2012 11 06, 15:03)
Laba, sakykit ar dar galima pasinaudoti nuolaida siuntimui, jei dar nepasinaudojau, lyg saket iki Kaledu galima
ir man idomu kokios nuolaidos siuntimui???
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 05, 18:49)
Pasirodo, 5dieni siunciau... Tai lauksiu ziniu kur mano siunta ir saskaitos
QUOTE(Limcamca @ 2012 11 06, 13:26)
Kazkas yra, bet kas ir is kur, tikrai nezinau.
45 dienas
Laba
Papildyta:
Neatsimenu.
Avanso noretume.
45 dienas
Laba
Papildyta:
Neatsimenu.
Avanso noretume.
aciu labai
nu pasakykkit kad ne as viena negaunu saskaitos bus langviau
QUOTE(Radmile @ 2012 11 06, 20:39)
nu pasakykkit kad ne as viena negaunu saskaitos bus langviau
keista, kai zmones nori greiciau pinigais atsikratyt
Lina dar turbut prie siuntos darbuojas, tai siandien ir saskaitu matyt nebus
Kažin, iki šeštdienio pavakario jau turėsiu savo daiktelius, ar ne? Pirmą kartą, tai nežinau, kiek laiko eina. Nes kaip suprantu, tik šiandien išjudės? Ar čia datos jau atvykimo rašomos?
Atvykimo datos sunkiai prognozuojamos del oro ir keliu salygu ir tt
o saskaitu jauciu dar nera ir tiek. gausim ir siuntinius ir saskaitas, kantrybes
o saskaitu jauciu dar nera ir tiek. gausim ir siuntinius ir saskaitas, kantrybes
Ziuriu, kad siandien lygiai metai, kaip draugauju su Tukiu
QUOTE(simpa @ 2012 11 07, 08:30)
Ziuriu, kad siandien lygiai metai, kaip draugauju su Tukiu
tai ta proga butinai apsipirkit...... daaaaaug
o del saskaiteliu sulauksim visi Lina manau irgi suinteresuota kad mes su ja greiciau atsiskaitytume ir specialiai jas pas save nelaikys
QUOTE(katerinka0907 @ 2012 11 07, 09:32)
o del saskaiteliu sulauksim visi Lina manau irgi suinteresuota kad mes su ja greiciau atsiskaitytume ir specialiai jas pas save nelaikys
Tikrai taip, siandien kraunam ir issiunciam, toks pagrindinis tikslas. Tai, manes net eteryje bus maziau.
Kas vakar saskaitu prase emailu, - gavo!
Laima tik negavo, nes galvoju, gal noresit su nuolaida ir grynais
alisa V. :
labas, facebooke, radau info kad dalinama siunta nuo sio 2dienio. (kazkaip pagal mano skaiciavimus, turetu buti tik kita savaite). ar as chia tesiog pasikldau?
sorry uz nezinojima, bet kai negaunu jokios info i emaila, turiu pati ieskotis ar isiskaiciuoti kada vel bus, kartais pasimetu...va taip ir atsitinka :/
dar karta sorry,mergaites, informuokite
labas, facebooke, radau info kad dalinama siunta nuo sio 2dienio. (kazkaip pagal mano skaiciavimus, turetu buti tik kita savaite). ar as chia tesiog pasikldau?
sorry uz nezinojima, bet kai negaunu jokios info i emaila, turiu pati ieskotis ar isiskaiciuoti kada vel bus, kartais pasimetu...va taip ir atsitinka :/
dar karta sorry,mergaites, informuokite