Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

QUOTE(mandinga @ 2013 03 11, 22:40)
Na pati planuojuosi dabar vestuves. Smagu, kad yra klausimas tik del dvieju viaku, tad nutarem, kad jie vestuviu metu tikrai entrukdys, bet jei vaiku butu daugiua, tai jau butu problematiska: vieta netinka vaikams selti, nera galimybiu ju atskirti nuo bendros erdves, kur jie galetu ramiai buti ir zinoma maistas jiems taip apt kainuoja, o samdomes profesionalu virtuves sefa, kurio patiekalai kainuoja nemazai. tad vaikai kartais buna tiesiog nemenkas galvos skausmas. tiesiog gal patarciau pasisamdyti bent porai valandu animatoriu. Nes gimtadieniam semdemes linksma pepe, man rodos is dovanosvaikams.lt tai svarstome, dabar del galimybes ja ir i vestuves pasikviesti smile.gif

kiek toks malonumas kainuoja jei nepaslapis?
Atsakyti
Kiek daug įvairių nuomonių smile.gif
Kai dauguma vaikus mato kaip "rėkiančius, vemiančius, spingstančius, po kojomis lendančius triukšmadarius", aš tuo tarpu matau juos kaip šventiškai išpuoštus mažus angelėlius wub.gif Ne tik kad nedrausiu į mūsų šventę atsivesti vaikučių, bet netgi skatinsiu tai padaryti. Ir vaikučiams, jei tik norės, bus suteiktos įpatingos vietos šventėje. Nu kas gali už gražiau už susikaupusius, pasitempusius pypliukus, stropiai beskaičiuojančius žingsnelius einant link altoriaus.
Dar neszugalvojau kokios bus jų rolės, kur jie sėdės, kur žais ar kas juos prižiūrės (manau šiuo klausimu vedybų planuotoja tikrai padės). Bet kad jie bus 100% laukiami, tai tikrai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 15, 19:38)
Kiek daug įvairių nuomonių smile.gif
Kai dauguma vaikus mato kaip "rėkiančius, vemiančius, spingstančius, po kojomis lendančius triukšmadarius", aš tuo tarpu matau juos kaip šventiškai išpuoštus mažus angelėlius  wub.gif  Ne tik kad nedrausiu į mūsų šventę atsivesti vaikučių, bet netgi skatinsiu tai padaryti. Ir vaikučiams, jei tik norės, bus suteiktos įpatingos vietos šventėje. Nu kas gali už gražiau už susikaupusius, pasitempusius pypliukus, stropiai beskaičiuojančius žingsnelius einant link altoriaus.
Dar neszugalvojau kokios bus jų rolės, kur jie sėdės, kur žais ar kas juos prižiūrės (manau šiuo klausimu vedybų planuotoja tikrai padės). Bet kad jie bus 100% laukiami, tai tikrai tikrai smile.gif

Pas mane ceremonijoj dvi mergaitės metancios ziedlapius, mano 6 metų sūnus nešantis mums žiedus....taį gražioji ceremonijos dalis kai vaikai yra į taį įsukti, kaip visos ceremonijos dalis....o kas paskui, paprašyti vedėjo kad užimtų ne svečius o vaikus??? Na nežinau gerai kai tuos pasipuošusius angeliukus kažkas prižiūri....tokia ir tema kaip juos užimti, kad ir tėvams būtų galimybė atsipalaiduoti, kad svečiams po kojų nesimaisytu ir kad patys vaikai nezystu kad nėra ka veikti mama namo!!!
Atsakyti
Kalbant apie vaikus, tai mane labiausiai neramina tas laikotarpis tarp ceremonijos ir pokylio. Mes sugalvojome pramogu visiems svečiams, kurie nedalyvaus fotosesijoje, bet tai tik dar labiau išvargins mažuosius.
Nors kita vertus juk juos visus galės suguldyti pokaičio miegelio kambariuose smile.gif Va ir sprendimas. Kartais gerai ir su saviim pasikalbėti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 16, 00:10)
Kalbant apie vaikus, tai mane labiausiai neramina tas laikotarpis tarp ceremonijos ir pokylio. Mes sugalvojome pramogu visiems svečiams, kurie nedalyvaus fotosesijoje, bet tai tik dar labiau išvargins mažuosius.
Nors kita vertus juk juos visus galės suguldyti pokaičio miegelio kambariuose smile.gif Va ir sprendimas. Kartais gerai ir su saviim pasikalbėti smile.gif smile.gif smile.gif

Mano didžiausia problema ta, kad mano mažasis 2 metų....jei jis mato mane nebūna su niekuo, taip pat jei ir miegoti reikia eiti....to labiausiai ir bijau kad pati turėsiu ji visur tampyti,migdyti ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 16, 12:35)
Mano didžiausia problema ta, kad mano mažasis 2 metų....jei jis mato mane nebūna su niekuo, taip pat jei ir miegoti reikia eiti....to labiausiai ir bijau kad pati turėsiu ji visur tampyti,migdyti ir t.t. verysad.gif

Butent del to ir dziaugiuosi, kad mes vaiku neturim dar. Kiek maciusi giminaiciu vaiku, tai tokie maziukai be mamos arba tecio nei zingznio. Juk vaikai irgi nori buti demesio centre, nesupranta, kad tai svarbi svente teveliams, visada nori buti salia. Sunku su tokiais maziukais. Aisku dar gi yra seneliai, manau jie visada gali padeti, paziureti vaikuti ta diena. Namuose maziuko gi nepaliksi. Mes patys net minties kitokios neturejom, kad sveciai ateitu be vaiku, taip kad trys vaikiukai bus ir musu sventeje smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nei minties neturejome,kad be vaikuciu.
Herda,man irgi galvos skausmas,kad kai manasis mazius mato mane jam ir reikia manes,tai nezinau kaip cia issisuksime mes.Aisku kazkuri laika jis uzsiims su kitais vaikais,bet didesniems pabos visada su mazium,nu nezinau,ir tvenkinys pas mus sodyboje yra,buciau rami,kad butu atsakingas zmogus uz vaikus pacius maziausius,kai jie netures ka veikti,,,oj net nezinau ka cia sugalvojus g.gif
pas mus bus daug vaikuciu(na jei visi sveciai butu su vaikais):16vaiku doh.gif bet mano nuomone galvoju kad tiek nebus rolleyes.gif rolleyes.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mus jei susirinktų visi, tai būtų virš 20 (pas mus dauguma draugų jau susituokę ir atžalėlių susilaukę), bet nujaučiu, kad atsives vienas kitas. Jau iš patirties žinau, kad jie mėgsta pasilinksminti vaikučius tėvelių priežiūroje palikę.
Nors kvietimuose rašysiu, kad kviečiami visi.

Kaip bebūtų, aš į vestuves, net ir kviečiant su vaikučiu ateiti, jo niekada neimu. Ne tik į vestuves, į bet kokį eilinį baliuką. O kaip sumastys draugai- jiems spręst. Man jų vaikučiai tikrai netrukdys.

O kalbant apie prieraišuma, tai maniškis dievina mano mama. Ir jei yra močiutė- mamos nebereik doh.gif Tai aš pergyvenu tik kad mano mama galėtų pasilinksminti biggrin.gif

Na dabar neprispėliosiu. Aš net nežinau kokio būdo tas mūsų vaikas bus po 1,5 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 17, 00:32)
Mes irgi nei minties neturejome,kad be vaikuciu.
Herda,man irgi galvos skausmas,kad kai manasis mazius mato mane jam ir reikia manes,tai nezinau kaip cia issisuksime mes.Aisku kazkuri laika jis uzsiims su kitais vaikais,bet didesniems pabos visada su mazium,nu nezinau,ir tvenkinys pas mus sodyboje yra,buciau rami,kad butu atsakingas zmogus uz vaikus pacius maziausius,kai jie netures ka veikti,,,oj net nezinau ka cia sugalvojus g.gif
pas mus bus daug vaikuciu(na jei visi sveciai butu su vaikais):16vaiku doh.gif bet mano nuomone galvoju kad tiek nebus rolleyes.gif  rolleyes.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As irgi niekam nesakau kad ateikit be vaikų vieni atsiveda kiti palieka kaip kas nori, bet pas mane tas pats kaip pas tave....ir ežeras yra, lauke bus baisu juos palikti....nu zodziu jei reikės pačiai su mažuoju bbūti nieko nepadarysiu, jug nepasakysiu jam kad šiandien mano didžioji svente biggrin.gif biggrin.gif didysis tai supranta, su juo jau ir problemų mažiau....
Atsakyti
Vaikai Kate Moss vestuvėse
user posted image
Atsakyti
labai grazu...as savo vaiakams irgi derinsiu kostiumus prie tecio, vienoda spalva kad butu...o flover girls irgi sukneles jau nuziurejau...del foto tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 13:31)
kiek toks malonumas kainuoja jei nepaslapis?

Toks malonumas kainavo mum 600 litu smile.gif Kuo daugiau valandu emem tuo didesne nuolaida taike. Jei vaiku gimtadieniui tai mokejom man rodos apie 250 ir vaikai jau svagsta apie tai kaip kitais metais ateis vel drauge smile.gif
Atsakyti