Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse

Turejome didele dviguba svente -vestuves ir krikstynas kartu. Aiksu kvieteme visus su vaikais. Pirmiausia del sventos ramybes ieskojome tinkamos vietos sventei - be vandens telkinio su aptverta teritorija,netoli miesto ir nemaza zaidimu aikstele,(na ten visokios supynes karstykles), Radom,viskas buvo OK
Tevu pageidavimu vaikams buvo atskiras stalas (na tiems kuriems virs 3m),mazius tevai patys prie saves pavalgydino. Daugiau vaikai puikiai jautesi kai grojo muzika, ir soko ir dainavo kartu,leido balionus i ora pries 22 val,Jokiu papildomu aukliu nesamdeme, (nors mintis buvo)
po 22 valandos, kas sugebejo ar norejo(susikoperavo) isveze savo vaikus namo pas mociutes,kas pats,kas pasikviete aukles ar mociutes (nes buvo daug draugu seimu su vaikais)
Mes turejome kambari navynei, vaikas uzmigo,besokat tevamas ant ranku. Buvome pamirse mobilia aukle, tai biski reikejo palakstyti,paziureti kaip jis ten,bet nuvarges miegojo ir muzika nebaisi buvo.
Tevai svente iki tiek kas kiek jegu turejo ir kol grojo DJ.
Taip,kad jokiu bedu su tais vaikais jeigu viska apgalvoji 4u.gif

Sventem tik viena diena biggrin.gif

ai vaiku galvu buvo 12 lotuliukas.gif doh.gif suaugusiu apie 50

ai ir nepirkaliokit jokiu kreideliu knygeliu juo labiau puzliu, neprireiks...pagalvokit apie vaikus,juk pacios kazkada jais buvote ir turbut ne viename baliuje ar sventeje dalyvavote biggrin.gif ... prisipiesia jie ir kasdienybeje iki valiai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 01 kovo 2013 - 21:18
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 01, 16:28)

Tai aš ir nuspėju, kad gali būti pora mamų, kurios įsižeis... Na bet juk šventė mano ir MB, o mudu vienbalsiai iškart nusprendėme, ko norime, ypač po to kai pernai pirmą kartą pabuvau vestuvėse be vaikų, iškart supratau, kad noriu vestuvių be vaikų.

Aš manau, kad yra tam tikrų sprendimų, kurie šiaip ar taip kažką papiktins smile.gif Tiesiog reikia prisiminti, kad visiems geras nebūsi, ir gyventi taip, kaip patiems norisi smile.gif Nes piktintis galima ir apie daug ką, kodėl apie vestuves anksčiau nepapasakojai, kodėl Petrutė anksčiau sužinojo nei Onutė, kodėl vestuvės be vaikų, kodėl be bankūcheno, išlydėjimo iš namų ar dar daug ko. Aplinkui visada atsiras pasipiktinusių tam tikrais sprendimais, bet tai nereiškia, kad tuo savo rodomu pasipiktinimu kažkas gali paveikti mūsų sprendimus vestuvėms. Aš kažkaip išmokau ramiai į tai reaguoti smile.gif

Nuoširdžiai tikiuosi, kad visų mažylių mamos pas mus į vestuves ateis, jei ne - tai jau bus jų sprendimas ir aš jį priimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 03, 13:47)
Tai aš ir nuspėju, kad gali būti pora mamų, kurios įsižeis... Na bet juk šventė mano ir MB, o mudu vienbalsiai iškart nusprendėme, ko norime, ypač po to kai pernai pirmą kartą pabuvau vestuvėse be vaikų, iškart supratau, kad noriu vestuvių be vaikų.

Aš manau, kad yra tam tikrų sprendimų, kurie šiaip ar taip kažką papiktins smile.gif Tiesiog reikia prisiminti, kad visiems geras nebūsi, ir gyventi taip, kaip patiems norisi smile.gif Nes piktintis galima ir apie daug ką, kodėl apie vestuves anksčiau nepapasakojai, kodėl Petrutė anksčiau sužinojo nei Onutė, kodėl vestuvės be vaikų, kodėl be bankūcheno, išlydėjimo iš namų ar dar daug ko. Aplinkui visada atsiras pasipiktinusių tam tikrais sprendimais, bet tai nereiškia, kad tuo savo rodomu pasipiktinimu kažkas gali paveikti mūsų sprendimus vestuvėms. Aš kažkaip išmokau ramiai į tai reaguoti  smile.gif 

Nuoširdžiai tikiuosi, kad visų mažylių mamos pas mus į vestuves ateis, jei ne - tai jau bus jų sprendimas ir aš jį priimsiu  smile.gif

mums savaime buvi aisku kad musu vestuvese vaiku nebus. kai kuriems net nereikejo sakyti, nes jie visada i balius be vaiku vaziuoja, o kitiems iteikdami uziminem ir visi puikiai suprato , jokiu pykciu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
na juk kiekvienam savaip atrodo,bet as assmneniskai pati nesivesciau vaikiuko i svente,nes noriu truputi ir atsipalaiduoti,bet ne gauti kvietima kad be vaiku,na matai kiti nesusipranta.Aisku as pati nenoriu kad atsirastu tokiu tevu ,kad atsiveda vaikus ir ju neziuri,atsipalaidave linksminasi,o vaikai kur sau,tai tada tokie jau gal palieka namie tuos vaikus
Atsakyti
As buciau uz tai kad vestuves turi buti be vaiku, bet kad ir kaip gaila taip neisneis. unsure.gif zinoma bus tik minimalus skaicius vaiku tai apie 3-4, bet man ir tiek pakanka. Zinoma daugumai bus pasakyta kad butu be vaiku, bet savojo sesei niekaip negaliu to pasakyt. Nes ji tikriausia neitu i vestuves tuomet, o MB labai svarbu, kad ji butu. Viskas dar butu gerai kad tas vaikas klausytu savo tevu, bet kad ir tevai su juo nesusitvarko, tame ir problemos. Del kitu vaiku kaip ir rami esu, nes tevai su jais susitvarkys ir patys prisiziures, nes apie jokias aukles net negalvojam. Jei atsives vaikus tai lai ir prisiziuri juos. Zinoma cia tik mano nuomone. smile.gif Bet as noriu kad mano issvajota diena butu tobula, o ne su besioziuojanciais ir isterijas rodanciais vaikais.
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 03, 23:46)
na juk kiekvienam savaip atrodo,bet as assmneniskai pati nesivesciau vaikiuko i svente,nes noriu truputi ir atsipalaiduoti,bet ne gauti kvietima kad be vaiku,na matai kiti nesusipranta.Aisku as pati nenoriu kad atsirastu tokiu tevu ,kad atsiveda vaikus ir ju  neziuri,atsipalaidave linksminasi,o vaikai kur sau,tai tada tokie jau gal palieka namie tuos vaikus

Oj ne, kvietime, tikrai nerašysiu "ateikite be vaikų" biggrin.gif Tiesiog kai kvietimo pradžioje rašomi kreipiniai (ką kvieti), tai galima ir užrašyti tik tėvų vardus. Tuomet ir būna aišku, ką kvieti, ko ne. Be to juk artimiausi kviečiami, tai įteikiant pakvietimą, natūraliai iškyla klausimai kas kaip ir tuomet galima apšnekėti šitą klausimą gražiai.
Visos vestuvės skirtingos, vieni nusprendžia su vaikais, kiti be, visi daro kaip jiems geriau smile.gif Juk visoms mums mūsų šventė pati pačiausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindos @ 2013 03 04, 16:18)
As buciau uz tai kad vestuves turi buti be vaiku, bet kad ir kaip gaila taip neisneis.  unsure.gif  zinoma bus tik minimalus skaicius vaiku tai apie 3-4, bet man ir tiek pakanka. Zinoma daugumai bus pasakyta kad butu be vaiku, bet savojo sesei niekaip negaliu to pasakyt. Nes ji tikriausia neitu i vestuves tuomet, o MB labai svarbu, kad ji butu. Viskas dar butu gerai kad tas vaikas klausytu savo tevu, bet kad ir tevai su juo nesusitvarko, tame ir problemos. Del kitu vaiku kaip ir rami esu, nes tevai su jais susitvarkys ir patys prisiziures, nes apie jokias aukles net negalvojam. Jei atsives vaikus tai lai ir prisiziuri juos. Zinoma cia tik mano nuomone. smile.gif Bet as noriu kad mano issvajota diena butu tobula, o ne su besioziuojanciais ir isterijas rodanciais vaikais.

O nebus paskui nelygybės? Vienus tėvelius kviečiate be vaikų, kitus su?
Atsakyti
Na kiek jau snekejome su savo sveciais, tai jie jokiu problemu tame nemato, sake paliks vaikucius pas senelius smile.gif Tik va, atsiranda tokiu giminaiciu kurie turi daryt taip kaip jie nori, o ne mes. Butu tikrai nesmagu jei manojo sesuo neatvyktu, teisindamasi kad neturi kur palikti vaiko, todel reikia ir isimciu..Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Lindos @ 2013 03 04, 23:04)
Na kiek jau snekejome su savo sveciais, tai jie jokiu problemu tame nemato, sake paliks vaikucius pas senelius smile.gif Tik va, atsiranda tokiu giminaiciu kurie turi daryt taip kaip jie nori, o ne mes. Butu tikrai nesmagu jei manojo sesuo neatvyktu, teisindamasi kad neturi kur palikti vaiko, todel reikia ir isimciu..Tikiuosi viskas bus gerai.

O mes ir kreipemes i kvietimus vardais,bet ziuriu ne visi atkreipe demesi kad paklausti,niekas nieko nepaklause ar galimi vaikai ir kas jais rupinsis per vestuves smile.gif tai pati tada perspesiu,kad nepamirstu,kad turi vaiku g.gif biggrin.gif as nieko ir pries kad jie bus,jie brangus man wub.gif
Atsakyti
asmeniskai as i vestuves kito zmogaus net minciu netureciau vestis savo vaiku, vien del to kad pati pasvesti noreciau, nes jei vyksta koks balius prie stalo net negaliu sedeti palei juos turiu begti...man visumoj vaikai svetimi mano vestuvese netrugdytu jei tevai kiekvienas savo vaikus paziuretu, o taip dazniausiai nebuna, vaikai daro kas ka nori, valgo saldumynu kiek nori, tada apsivemia, ardar kas pan....nezinau man vaikai nei sokiu aiksteleje nepatinka, nei kai aplink stala sukiojasi....gaila man isvengti to savo vestuvese nepavyks g.gif
Atsakyti
Cia gal reiketu ne vaiku nenoreti,bet kad tevai susiprastu ir zinotu kad jais reikia rupintis jei jau atsivedei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 06, 01:07)
Cia gal reiketu ne vaiku nenoreti,bet kad tevai susiprastu ir zinotu kad jais reikia rupintis jei jau atsivedei drinks_cheers.gif

butent, nes ir nuo to daug kas priklauso....pvz as saviskiams neleidziu zaisti prie kokio prudo be prieziuros o kiti tevai leidzia, nes tipo jie vienas kita priziuri, na nezinau as vaikais nepasitikiu kaip priziuretojais kuriems 8-10 metu pvz....
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 01, 16:28)
As asmeniskai supykciau gavusi kvietima,ir butu parasyta,kad be vaiku,kad ir kaip suprasciau jaunuju prasyma,bet isizeisciau,nes jei nepageidauja mano vaiko,reiskiasi nepageidauja ir musu schmoll.gif ne su viena mama kalbejome apie tai kad dabar kas neturi leliuku ir nesupranta,ir ne is vienos esu girdejusi,kad neitu jei ju vaiku nepageidautu.Cia jau tevu reikalas rinktis ar jie nores atsipalaiduoti,tai suras kur palikti vaika. unsure.gif
Papildyta:

pas mus bus vaiku,tai galvoju kazka reikes pagalvoti kuom juos uzimti,ir perspesiu tevelius,kad yra ezeras ir lai pasaugo tuos savo vaikiukus drinks_cheers.gif

Na pati planuojuosi dabar vestuves. Smagu, kad yra klausimas tik del dvieju viaku, tad nutarem, kad jie vestuviu metu tikrai entrukdys, bet jei vaiku butu daugiua, tai jau butu problematiska: vieta netinka vaikams selti, nera galimybiu ju atskirti nuo bendros erdves, kur jie galetu ramiai buti ir zinoma maistas jiems taip apt kainuoja, o samdomes profesionalu virtuves sefa, kurio patiekalai kainuoja nemazai. tad vaikai kartais buna tiesiog nemenkas galvos skausmas. tiesiog gal patarciau pasisamdyti bent porai valandu animatoriu. Nes gimtadieniam semdemes linksma pepe, man rodos is dovanosvaikams.lt tai svarstome, dabar del galimybes ja ir i vestuves pasikviesti smile.gif
Atsakyti