Gal zinote kaip pas mane ijungti cookies?
Žinai,jei kalbam apie tą patį,tai daryk taip:užeik ant priemonių(puslapio viršuje-tarp adresyno ir žinyno).Tada nuostatos->privatumas.Kur yra slapukai uždėk varnelę ant leisti įrašyti slapukus.Manau,kad čia tie patys cookiai,nes aš tai jų nesuprantu kam jie reikalingi,nors pas mane ir įjungta.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 04 08, 23:04)
Žinai,jei kalbam apie tą patį,tai daryk taip:užeik ant priemonių(puslapio viršuje-tarp adresyno ir žinyno).Tada nuostatos->privatumas.Kur yra slapukai uždėk varnelę ant leisti įrašyti slapukus.Manau,kad čia tie patys cookiai,nes aš tai jų nesuprantu kam jie reikalingi,nors pas mane ir įjungta.
Gerai duosiu paiiškinima-būsit protingesni. Cokies-sausainiai yra TXT dokumentai (cookies galima peržiūreti taip: start->run->irašykite cookies->OK.) kurie kaupia slaptažodžių ir loginų informacija. Jei reikia įrodymų prisijunkite prie supermama.lt ir pažymėkite atsiminti mane. Tada nueikit į cookies pažymėkite viską ir ištrinkite-įeikite į tinklalpį, paprašys slaptažodžio vėl net jeigu pažymėjote atsiminti mane.
Supermamu svetaine tai tikras ziniu lobynas ,dukra buvo kazka pridirbus ir buvo pradeje prasyt sausainiuku(cookies).Galvojau tai ka dabar daryt,bet paskaiciau tema ir isgelbejote mane.
pasirodysiu žiopla, bet ar galima dar nuosekliai-"darželiokiškai" pasakyt, kaip ištrinti tuos sausainius?
esmė tame- prie šito kompo sėdim dvi- o mano kolegė dažnai pasižvalgo, kur aš vaikštau... nusibodo...
noriu žinot, ką padaryt, kad pabaigus darbus panaikinčiau savo pėdsakus
esmė tame- prie šito kompo sėdim dvi- o mano kolegė dažnai pasižvalgo, kur aš vaikštau... nusibodo...
kokia naršyklė?
QUOTE(gile33 @ 2009 01 05, 11:26)
pasirodysiu žiopla, bet ar galima dar nuosekliai-"darželiokiškai" pasakyt, kaip ištrinti tuos sausainius?
http://www.google.lt...lient=firefox-a
Atsidarot bet kurią nuorodą ir skaitot.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 11:28)
kokia naršyklė?
99,9 proc. kad IE
Dėl versijos dar abejoju, bet spėju, kad IE6
QUOTE(Britny @ 2008 04 08, 17:32)
negi niekas neatrasys?
Priemonės->Nuostatos atsivėrusiame lange pasirinkite "Privatumas" puslapį, o ten uždėkite varnelę ant "Leisti įrašyti slapukus" ir kitą varnelę turi būti ant "leisti trečiųjų šalių slapukus" sekmės
Kodėl man "nelošia" cookies, nors pas mane uždėta varnelė ant Accept cookies from sites?
QUOTE(Kotita @ 2009 01 20, 13:27)
Kodėl man "nelošia" cookies, nors pas mane uždėta varnelė ant Accept cookies from sites?
O ką čia jos turi sulošt?
QUOTE(kicius @ 2009 01 20, 17:12)
O ką čia jos turi sulošt?
Pvz. keep4u.ru negaliu foto įkelt, kažką rašo, kad reikalingi cookies
Kur kompiuteris issaugo visus cookies,kur man juos rast,ir kaip atpazint ar tarp ju nera ''snipu''?