Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(egllute @ 2013 03 09, 00:34)
Šiandien išmokau tinkamai prikaistuvį pastatyti ant grotelių, tai kitam kartui tikrai X formos groteles su paviršium imsim. Kai rankena atsukta į tarpą tarp grotelių tada puodas iš kart krenta o kai ties grotele tuomet laikosi.

Vienam atrodo suprantamas dalykas, kitam atradimas smile.gif Svarbiausia radot sprendimą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 09 kovo 2013 - 09:50
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 09, 10:49)
Vienam atrodo suprantamas dalykas, kitam atradimas smile.gif Svarbiausia radot sprendimą thumbup.gif

thumbup.gif ...faktas,kad man puodai niekada niekur nekrenta (as ju tiesiog nemetau,tam yra krepsinio kamuolys) ir faktas,kad jei kazkam kazkas krenta tai cia tikrai ne kaitlente kalta
Atsakyti
cia tokias keistas orkaites,keitlentes uzmaciau....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai Speedy, tarkit žodį ir jūsų siela pasveiks biggrin.gif
Tai verta man pirkt tą Gorenje IS 648 AC ar ne? Sakot neverta tokių pinigų? blush2.gif
Kad nebežinau iš ko dar man rinktis g.gif Vienintelio ko noriu, kad kaitvietės būtų vienodo dydžio ir nereiktų sukt galvos kur dėt mažą ar didelį puodą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 09, 19:25)
Tai Speedy, tarkit žodį ir jūsų siela pasveiks biggrin.gif
Tai verta man pirkt tą  Gorenje IS 648 AC  ar ne? Sakot neverta tokių pinigų? blush2.gif
Kad nebežinau iš ko dar man rinktis g.gif Vienintelio ko noriu, kad kaitvietės būtų vienodo dydžio ir nereiktų sukt galvos kur dėt mažą ar didelį puodą unsure.gif

Jei reikia, tai reikia. Ką padarysi.
Galite gerokai sutaupyti, jeigu turite toje vietoje 71 cm. Tada gal Jūsų poreikius atitiktų Electrolux EHL7640FOK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 kovo 2013 - 18:41
QUOTE(speedy @ 2013 03 09, 18:41)
Jei reikia, tai reikia. Ką padarysi.
Galite gerokai sutaupyti, jeigu turite toje vietoje 71 cm. Tada gal Jūsų poreikius atitiktų Electrolux EHL7640FOK.

Tai tame ir bėda, kad vietos ne hektarai doh.gif Liktų tik 10cm iki krašto... mažoka, nors 15cm ir nedaug g.gif
Dar pasitarsiu dėl šio varianto su baldžium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 22:49)
as taip pat ne ant durniaus rinkausi,domejausi ir grudintu stiklu ir stiklo keramika,emaliuotais laikikliais ir ketaus,grotom ir tais mazesniais ketaus laikikliais....kadangi saibu ne prudai emiau tokia,beveik pigiausia rinkoje su ketum (neskaitant ten visokiu shlosser,silverline,kuriu is principo nenorejau),bet esme ta,kad man niekas negriuna ir as jokios baimes,kad nuslys nejauciu,jokio diskomforto siai dienai.....as nesuprantu ar as avinas visai ar jus cia tokiu gebejimu turit vis nuverst tuos puodus,keptuves ir prikaistuvius......is kitos puses,kodel gamintojai tokios formos degilius siulo ir gamina?........juk jie irgi ne avinu banda g.gif ..............kazkokia mintis kazkur paslepta vistiek wub.gif

Kasco, tiesiog kiekvienas renkasi pagal save. Tu gyveni vienas, pas tave vienoki poreikiai. Aš su MB, tad renkuosi kaitlentę, kuria naudotis patogu būtų abiems. Nes jis irgi nemažai gamina.

Beje, gamintojai daug ką siūlo ir gamina. Siūlo ir gamina taip, kaip jiems nurodoma. Daug kas šiais laikais gaminama taip, kad skatintų vartojimą - tai yra, nupirkai, panaudojei, kažkas sulūžo/sugędo, sužinai kiek kainuos remontas, aj neapsimoka remontuotis, geriau naują nupirkt... Ir taip tas ratas sukasi.
Kartais pagalvoju - o ar jie patys naudojasi savo gaminiais...
Atsakyti
Speedy, kreipiuosi i Jus, prasydama pagalbos:)
kokia dujine kaitlente pasirinkti, kad butu 4 kaitvieciu, puodu laikikliai butu per visa kaitlente,valdymas sone,pavirsius stiklokeraminis:) ir svarbiausia, kad kaina butu protinga:)
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 03 10, 16:26)
kokia dujine kaitlente pasirinkti, kad butu 4 kaitvieciu, puodu laikikliai butu per visa kaitlente,valdymas sone,pavirsius stiklokeraminis:) ir svarbiausia, kad kaina butu protinga:)

Man reikia lyyyygiai tokios pat biggrin.gif
Papildyta:
Sakykit kas žinot, ar šios orkaitės skiriasi tik tuo, kad viena yra sensoriniu valdymu, o kita su įspaudžiamais mygtukais?

http://www.electrolu...

Neapsisprendžiu unsure.gif Speedy patarė pirmąją, tik komentaras subalamūtijo, kad už mažiausią kainą daugiausia siūlo.. Bet aš noriu ne tik kad mažiausia kaina būtų, bet kad po to nesigailėčiau, kad pagailėjau kelių šimtų litų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 10, 18:57)
Man reikia lyyyygiai tokios pat biggrin.gif
Papildyta:
Sakykit kas žinot, ar šios orkaitės skiriasi tik tuo, kad viena yra sensoriniu valdymu, o kita su įspaudžiamais mygtukais?

Neapsisprendžiu  unsure.gif  Speedy patarė pirmąją, tik komentaras subalamūtijo, kad už mažiausią kainą daugiausia siūlo.. Bet aš noriu ne tik kad mažiausia kaina būtų, bet kad po to nesigailėčiau, kad pagailėjau kelių šimtų litų rolleyes.gif

O aš pvz visai nesigailiu, kad pasirinkau ne elekroninį, o rankinį valdymą blush2.gif Ar mygtuką paspaust ar rankenėlę pasukt- jokio skirtumo irnesakyk.gif

Man svarbiausiai buvo, kad nebūtų jokio "metalo" ant fasado ir kepimo funkciją turėtų biggrin.gif

O va su kaitlente sunkiau doh.gif
Atsakyti
O as turiu klausimeli visoms besinaudojancioms kaitlentemis. Kuo vadovaudamosis rinkotes kaitlentes su metaliniu apvadu (remeliu) ar "beremes", t.y. su slifuoto stiklo remeliu. Cia grynai dizaino ir skonio (del kurio zinia nesigincijama) reikalas, ar tas metalinis apvadas atlieka dar ir kokia funkcija? na pvz neleidzia ant grindu isbegti is puodo patekejusiam skysciui? Kaip del valymo? Dabar turiu su metaliniu remeliu (12 metu senumo jau), planuoju pirkti nauja, tai vat ir kyla visokiu klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 03 10, 19:26)
kokia dujine kaitlente pasirinkti, kad butu 4 kaitvieciu, puodu laikikliai butu per visa kaitlente,valdymas sone,pavirsius stiklokeraminis:) ir svarbiausia, kad kaina butu protingasmile.gif

Žinau už "protingą" kainą su valdymu šone - Gorenje
Žinau su laikikliais per visa kaitlente - Siemens
Kad būtų 3 in 1 - nežinau.
Atsakyti