Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 07, 22:06)
Mano manymu puodas nesvarbu kur rankena vis tiek būna išcentruotas. Todėl savaiminis puodo virtimas be aplinkos įtakos neįmanomas.

ar bandėt? Aš bandžiau, todėl akivaizdu, kad įtakos turi rankena. Kai visas padas remiasi į paviršių (ant lygios kaitlentės) tada nevirsta, bet kai tik dalis, tada tuščias griūna ant šono. Todėl ir įdomu ar kas bandė tokį mažą ir tokio tipo prikaistuvį/puodą dėti ant dujinės kaitlentės?
Atsakyti
O kam jį tuščią dėti ant kaitlentės? g.gif Jei tik idant įdomumo, tuomet, koks skirtumas, ar puodas kris ar ne. Tuščio puodo juk nevirsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 07, 22:33)
o tai jus patikejot,kad ten mano puodai tose nuotraukose? thumbup.gif ......nera prasmes deti nuotrauku,nes pas mane koks bebutu puodas ir kokia jo rankena bebutu tai ta rankena nera sunkesne uz puoda,kad ji verstu ant sono...as manau,kad jus ieskokite kaitlentes su kuo tankesnem grotom ir reikalas issispres....nors ir tai kazin 4u.gif ............as asmeniskai neradau jokios galimybes apversti puodui,keptuvei ar dar bala zino kam ant tu ketaus degikliu...nu nebent kaip chuck norris atsivedejus is kojos spirt verysad.gif

doh.gif
Kaip tik ir pamaniau, kad tie paskutiniai puodai yra Jūsų, ką parodėt tą ir pamačiau... Jūsų puodai neturėtų virsti, jie turbūt jau seniai prikepę biggrin.gif

P.S. Jei pagelbėti negalit, gal bent netrugdykit apsimesdamas visažiniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2013 03 07, 22:52)
O kam jį tuščią dėti ant kaitlentės?  g.gif Jei tik idant įdomumo, tuomet, koks skirtumas, ar puodas kris ar ne. Tuščio puodo juk nevirsit  smile.gif

na aš pripratusi padėti puodą, tada į jį kažką dėti, o kodėl taip negalima? Tuo labiau jei įdedu gabaliuką sviestuko ar šiek tiek aliejaus įpilu puodas nuo to labai sunkesnis nepasidaro. O vaikui dažnai jame kažką gaminu nes jis tam ir skirtas - mažoms porcijoms kepti/virti/troškinti. Kaip suprantu niekas tokių daiktų nenaudoja tai padėti ir negalės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keep-smiling:) @ 2013 03 07, 20:15)
speedy, gal žinot koks kainų skirtumas, nes greit neradau  ax.gif ?

Nežinau, kiek kainuoja pirmoji, bet Electrolux EOC6851AAX kaina yra 2500 Lt 4u.gif

QUOTE(aiduke @ 2013 03 07, 20:29)
Speedy,gal galit rekomenduoti dujinę kaitlentę su stiklo keramika ax.gif Į kokių firmų verta žiūrėt g.gif  4u.gif

Mes turim BOSCH PRP626B90E (kur gyriau, kad nesusibraižė per ketverius metus biggrin.gif ), dabar užsisakėm Siemens ER626PB70E. Praktiškai jos analogiškos, tik grotelės SIEMENS mažesnės.
Aš dar norėjau, kad būtų kaitlentė metaliniame rėmelyje, kas dar sumažino galimą pasirinkimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egllute @ 2013 03 07, 23:58)
Kaip suprantu niekas tokių daiktų nenaudoja tai padėti ir negalės 4u.gif

Aš naudoju, bet manosios grotelės didelės (prieš tai rašiau modelį kaitlentės), tad tikrai laikosi tvirtai ir niekas nekrenta 4u.gif
Atsakyti
Na, kokia smagi temelė. Tiesiog antigripinė thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(egllute @ 2013 03 07, 22:58)
Kaip suprantu niekas tokių daiktų nenaudoja tai padėti ir negalės 4u.gif

Man tai buvo tokia mintis, pasiimti savo mažą arbatinį su rankena ir eiti "matuotis" kaitlenčių. Bet dabar po kai kurių faktų kažkaip įtikėjau, kad puodai nečiuoš iš savo vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 07 kovo 2013 - 23:36
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 08, 00:34)
Na, kokia smagi temelė. Tiesiog antigripinė  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Man tai buvo tokia mintis, pasiimti savo mažą arbatinį su rankena ir eiti "matuotis" kaitlenčių. Bet dabar po kai kurių faktų kažkaip įtikėjau, kad puodai nečiuoš iš savo vietos smile.gif

as gan siauros fantazijos,tai tik viena buda zinau-pastatyt kaitlente sonu,90 laipsniu kampu...gal tada ir nuciuoztu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 03 07, 23:15)

Aš naudoju, bet manosios grotelės didelės (prieš tai rašiau modelį kaitlentės), tad tikrai laikosi tvirtai ir niekas nekrenta  4u.gif

kurį puodą Jūs naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 08, 10:38)
as gan siauros fantazijos,...

Būtų gerai tą prisiminti, prieš rašant ...
Užtenka ir vidurinio išsilavinimo suprasti, kad vietinių puodų laikiklių atramos plotas mažesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 08 kovo 2013 - 09:41
QUOTE(egllute @ 2013 03 07, 23:48)
ar bandėt? Aš bandžiau, todėl akivaizdu, kad įtakos turi rankena. Kai visas padas remiasi į paviršių (ant lygios kaitlentės) tada nevirsta, bet kai tik dalis, tada tuščias griūna ant šono. Todėl ir įdomu ar kas bandė tokį mažą ir tokio tipo prikaistuvį/puodą dėti ant dujinės kaitlentės?

Tikrai darosi linksma lotuliukas.gif . Stiklas pasibaigė prasidėjo krentantys "runduliukai" biggrin.gif .
Egllute šis pasiūlymas, manau, kap tik jums: http://www.pirktipig...ct_58/p_345683/. Grotos pakankamai tankios! thumbup.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad paklausiau. Jei kai kam nesvarbu nereiškia, kad ir kitiems taip... Jei paklausiau vadinasi rūpi. Pasikonsultuosiu su tais, kurie išmano ir žmonių neįžeidinėja. Geros dienos, pailsėkit.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negaliu kaip linksma. Kartais siaura fanztazija tikrai į naudą thumbup.gif

Eglute, mažiau kreipk dėmesį į šeimyninę robotuko ir spydžio dramą wink.gif
O dėl tų krentančių puodų... Buvo klausimas, tikėtasi pasidalinimo iš patirties. Kas neturėjo pasisakė, kas turėjo pasidalino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 08 kovo 2013 - 10:56
Sveiki 4u.gif
Būkit žmogai, pagelbėkit man neišmanėlei ir neapsisprendėlei 4u.gif
Renkuosi indukcinę kaitlentę ir tikrai nelabai gaudausi, nes visą gyvenimą turėjau dujinę viryklę blush2.gif

Iš ilgo iiiilgo sąrašo jau liko tik dvi thumbup.gif
Noriu sulaukt nuomonių apie šiuos du modeliukus ax.gif
Electrolux EHL6740FOK ir apie Gorenje IS 648 AC 4u.gif

Dėkui dideliausias aciuks.gif
Atsakyti