Gal kas turit AEG BS9314401M? Galvojam pirkti šitą, tik nežinau kaip ta garų funkcija ir valymas... Ar nepasigesiu pirolizės
QUOTE(keep-smiling:) @ 2013 03 07, 20:46)
Gal kas turit AEG BS9314401M? Galvojam pirkti šitą, tik nežinau kaip ta garų funkcija ir valymas... Ar nepasigesiu pirolizės
Kam tie kompromisai YRA Electrolux EOC6851AAX ir su garais ir su pirolize
Ir kainuoja pigiau
QUOTE(Temidė @ 2013 03 07, 19:35)
Tikrai? Ateikit pas mane, parodysiu, kad po 4 metų naudojimo - anei vieno įbrėžimo, ko tikrai negaliu pasakyti apie stiklinio paviršiaus kaitlentes.
Bet juk kiekvienas renkasi tai, ką nori. Aš niekada nerašiau, kad viena ar kita geresnė. Kas moka skaityti, tas perskaitė ir suprato tiesiogiai - stiklo keramikos nesusibraižė per ketverius metus, valosi taip pat, kaip ir visi kiti paviršiai: nei blogiau, nei geriau.
Bet juk kiekvienas renkasi tai, ką nori. Aš niekada nerašiau, kad viena ar kita geresnė. Kas moka skaityti, tas perskaitė ir suprato tiesiogiai - stiklo keramikos nesusibraižė per ketverius metus, valosi taip pat, kaip ir visi kiti paviršiai: nei blogiau, nei geriau.
gerai,kad nors jus nesikarsciuojat,o tik isreiskiat savo praktine nuomone,as isreiskiau savo pavyzdzius,kam reiks,tas atsirinks....patikekit,jei ta vadinamoji stiklo keramika butu nebraizoma (ne specialiai aisku) tai taip butu parasyta reklamoje,o dabar atsivertus pvz Siemens puslapi yra aiskiai aprasyta,kad braizosi,nuo peiliu,astriu daiktu,puodu ir keptuviu dugno,jai nekalbant kaip reaguojama i karstus cukru ar uogiene ir garantija tokiem dalykam neteikiama
baigiam ta tema
QUOTE(speedy @ 2013 03 07, 19:55)
speedy, gal žinot koks kainų skirtumas, nes greit neradau ?
QUOTE(keep-smiling:) @ 2013 03 07, 21:15)
speedy, gal žinot koks kainų skirtumas, nes greit neradau ?
Gal bus koks 500-600
Speedy,gal galit rekomenduoti dujinę kaitlentę su stiklo keramika Į kokių firmų verta žiūrėt
QUOTE(aiduke @ 2013 03 07, 21:29)
Speedy,gal galit rekomenduoti dujinę kaitlentę su stiklo keramika Į kokių firmų verta žiūrėt
Siemens ER626PB70E - jei platesni laikikliai.
Gorenje GC640AC - jei vietiniai puodų laikikliai.
QUOTE(speedy @ 2013 03 07, 20:28)
Gal bus koks 500-600
na, nebėra prasmės MB turbūt labai kepsnio užsimanė ir jau AEG namie naudosim garus speedy, ačiū už konsultaciją
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 17:07)
ne ka maziau juokinga ir man....puodai kazkam krenta ...apsitverkit tvorom ar slagbaumu
savo puodu rinkini as jums privaciai imesiu,kad prisijuoktumet iki soties...
savo puodu rinkini as jums privaciai imesiu,kad prisijuoktumet iki soties...
aš Jūsų nesuprantu... Tai kodėl nei vienoje nuotraukoje nėra mažo puodo ilga rankena, mes lyg apie tai kalbėjom Kad puodai su dviem rankenom nekrenta tai čia ir taip aišku, bet kai yra nedidelis pagrindas ir tik vienas svoris į vieną šoną tai kaip tada (16 cm 1,5 litro)?
QUOTE(egllute @ 2013 03 07, 20:54)
aš Jūsų nesuprantu... Tai kodėl nei vienoje nuotraukoje nėra mažo puodo ilga rankena, mes lyg apie tai kalbėjom Kad puodai su dviem rankenom nekrenta tai čia ir taip aišku, bet kai yra nedidelis pagrindas ir tik vienas svoris į vieną šoną tai kaip tada (16 cm 1,5 litro)?
Mano manymu puodas nesvarbu kur rankena vistiek būna išcentruotas. Todėl savaiminis puodo virtimas be aplinkos įtakos neįmanomas.
QUOTE(egllute @ 2013 03 07, 21:54)
o tai jus patikejot,kad ten mano puodai tose nuotraukose? ......nera prasmes deti nuotrauku,nes pas mane koks bebutu puodas ir kokia jo rankena bebutu tai ta rankena nera sunkesne uz puoda,kad ji verstu ant sono...as manau,kad jus ieskokite kaitlentes su kuo tankesnem grotom ir reikalas issispres....nors ir tai kazin ............as asmeniskai neradau jokios galimybes apversti puodui,keptuvei ar dar bala zino kam ant tu ketaus degikliu...nu nebent kaip chuck norris atsivedejus is kojos spirt