Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(Grelita @ 2013 03 06, 10:20)
Tai tada kodel kaina taip skiriasi?  g.gif

Kaip skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 06, 09:48)
Kaip skiriasi?

na,žiūrėjau aeg hk634020xb ir aeg hk63402pxb,tai 40-50 lt.skirtumas tarp jų.
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 03 06, 09:20)
Tai tada kodel kaina taip skiriasi?  g.gif

wilno nasze

itariu,kad lenkiska pigesne......jei taip tai gal lietuvos vezejai neduoda normalios garantijos,tik savo asmenine....nes pvz yra parduotuviu,kurios veza is lenkijos ar dar kur kitur prekes ir jie neturi normalios garantijos jie turi savo asmenine garantija (remontuoja patys ar ju lariokai),del to ir kaina buna mazesne schmoll.gif ........bet cia tik mano nuomone,nes girdejau,kad pvz pirkus whirpool technika is pigu.lt ir jai sugedus officialus garantinio teikejai jos nepriima,o pigu.lt atiduoda kazkokiam senukui remontuot padvale doh.gif

QUOTE(xde @ 2013 03 06, 11:03)
na,žiūrėjau aeg hk634020xb ir aeg hk63402pxb,tai 40-50 lt.skirtumas tarp jų.

tai cia del tos p raides-del to ir kaina skiraisi ant pidisoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 06, 10:17)
tai cia del tos  p  raides-del to ir kaina skiraisi ant pidisoko biggrin.gif

O kaip kokybės atžvilgiu? Nes mes ir orkaitę ir kaitlentę su P raide AEG'us nusižiūrėjom doh.gif Ar nebus čia variantas, kad skirta trečioms šalims su pigesnėmis detalėmis? Nes iki šiol rinkomės parvežtines vakarų rinkai skirtas buitines technikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 06, 10:21)
O kaip kokybės atžvilgiu? Nes mes ir orkaitę ir kaitlentę su P raide AEG'us nusižiūrėjom  doh.gif Ar nebus čia variantas, kad skirta trečioms šalims su pigesnėmis detalėmis? Nes iki šiol rinkomės parvežtines  vakarų rinkai skirtas buitines technikas  g.gif

ne tik trečioms šalims:
http://www.idealo.de...02-pxb-aeg.html
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 06, 10:35)

Mūsų varianto
AEG BE3013020PM ten nėra (tik su 0 yra vietoj P). Ir dar jei pagamintas Vokietijoje tai bent jau ant mūsų išsirinkto varianto rašo "made in Germany", o su P raide variante tokio užrašo ant orkaitės nėra, tai suprast rinktas Lenkijoje g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 06 kovo 2013 - 10:59
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 06, 12:58)
Mūsų varianto
AEG BE3013020PM ten nėra (tik su 0 yra vietoj P). Ir dar jei pagamintas Vokietijoje tai bent jau ant mūsų išsirinkto varianto rašo "made in Germany", o su P raide variante tokio užrašo ant orkaitės nėra, tai suprast rinktas Lenkijoje  g.gif .

Nesukite galvos be reikalo 4u.gif
Skiriasi popieriai, o ne produktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 06, 11:06)
Nesukite galvos be reikalo  4u.gif
Skiriasi popieriai, o ne produktas  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Tuomet rami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2013 03 05, 10:07)
Tai va, aš irgi bandžiau apie kelis variantus paklausti  bigsmile.gif  :
QUOTE(speedy @ 2013 03 01, 19:20)
Kokios?
Pvz.:
AEG MCC 2581
Electrolux EMC28950S (ši sudomino savo priedais)
Electrolux EMS20405X
Ir šiaip dėl smalsumo (senesnis modelis pas mamą stovi  ) AEG MCC 257 M.
Tik kažkodėl niekas nenori patirtim pasidalinti  schmoll.gif

Gal ir įkyriai blush2.gif , bet help, Speedy ir kiti išmanantys ax.gif ! Mikrobangė mūsų buityje būtinas prietaisas, nes mokyklinukams paprasčiausias būdas pasišildyti maistą. Reikalauju biggrin.gif komentarų apie šiuos modelius (arba alternatyvių pasiūlymų thumbup.gif ).
Pastaba: Mano dūšia linksta prie AEG - Electrolux produktų wub.gif (maisto gaminimo srity).
Atsakyti
Nu kadangi taip išgyrėte stiklo keramiką,tai norėčiau,kad pasiūlytumėt su ja normalią dujinę kaitlentę.Man svarbu,kad viena skylė būtų su dviguba liepsna (vadinama Wox lygtai funkcija) ir ketaus didelėm grotelėm,t.y.per visą kaitlentę,o ne apie žigliorius,kad puodai nečiuožinėtų4u.gif
Atsakyti
Kai aš ieškojau, su WOK degikliu buvo tik stiklo kaitlentės, stiklokeraminių, bent jau aš, neradau. Po ilgų dvejonių vis tik išsirinkau stiklokeraminę, bet be WOK. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 03 06, 17:37)
Kai aš ieškojau, su WOK degikliu buvo tik stiklo kaitlentės, stiklokeraminių, bent jau aš, neradau. Po ilgų dvejonių vis tik išsirinkau stiklokeraminę, bet be WOK. 4u.gif

Kokį modelį pirkot g.gif
Gal Speedy kokį modelį suras ax.gif
Atsakyti