Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

Dujinę stiklo keramikos kaitlentę naudoju jau ketverius metus. Kad nesibraižo paviršius, tai tikrai ir jei lyginti paprasto stiklo ir stiklo keramikos paviršius braižymosi aspektu, tai skirtumas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 05, 12:41)
blink.gif
Man visada atrodė, kad "ir robotams aišku", jei medžiaga (stiklokeramika - ne "idomiai pervadintas stiklas") sukurta tiesioginiam kontaktui su puodais ir pakankamai agresyviam valymui (kas naudoja gremžtukus - žino) tai ji bus pakankamai gera ir atspari kaip pagrindas dujinėse kaitlentėse.
Gaila laiko atsakinėti į aukščiau išdėstytas nesąmones  doh.gif

pasidomek kas yra keramika,tavoji stiklo keramika ir grudintas stiklas ,paskui gal tamsta maziau rasysi apie buk tai kazkoki labiausiai atsparia stiklo keramika--guminiams peiliams nebent atspari doh.gif
Atsakyti
Žmogai, gi ne turgus čia. Svaidykitės durklais per asmenines žinutes. Išmokime gerbti kito nuomonę. Kiekvienas turi teisę išsakyti savo nuomonę, pasakyti tai ką žino, pasidalinti patirtimi, be kritikos, pašiepimų ir ironijos atgal. Ir tai nebūtinai turi sutapti su kito nuomone, požiūriu ir patirtimi. Visi esame skirtingi. O mūsų jau reikalas atsirinkti tinkamą info pagal save. PEACE

Kaip suprantu "robotukui" visai nesudaro keblumų tokios grotelės. Ačiū už nuomonę 4u.gif Aš asmeniškai esu atgrubdnagė, todėl manau, kad galiu netyčia netiksliai uždėt, netyčia užkliūt ar nustumt, bet ketus atrodo toks šiurkštesnis ir gal realiai yra didesnė trintis nei emaliuotų, todėl lengvai neslidinėja. Gal ketus ir vertas mano dėmesio, tik va valyt manau gali būti sudėtinga, nes ketaus grotelių plotas didesnis ir tvirčiau prie jo prikimba riebalai, galvoju ar nereikės ten nuolat jų blizgint, o jei užleisiu paskui gali tekti dantimis gramdyti smile.gif Bet čia tik teoriniai mano pamąstymai nes realiai neesu jų išbandžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 05 kovo 2013 - 19:52
QUOTE(Temidė @ 2013 03 05, 14:20)
Dujinę stiklo keramikos kaitlentę naudoju jau ketverius metus. Kad nesibraižo paviršius, tai tikrai ir jei lyginti paprasto stiklo ir stiklo keramikos paviršius braižymosi aspektu, tai skirtumas akivaizdus.

Dėl braižymosi aišku 4u.gif O kaip dėl valymo g.gif Ar irgi visi šliorai su dulkėm prieš saulę šviečia g.gif
Galvoju likti prie savo juodo stiklo dujinės kaitlentės ir vargti toliau ar vistik investuot į naują su keramika,juolab užsakinėsim naujus virtuvės baldus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 03 05, 22:12)
Dėl braižymosi aišku 4u.gif O kaip dėl valymo g.gif Ar irgi visi šliorai su dulkėm prieš saulę šviečia g.gif

Stebuklo nėra, bet valant su mikropluošto šluoste stiklams, man puikiai viskas nusivalo ir nelieka šuorų.
Atsakyti
Kaip suprantu "robotukui" visai nesudaro keblumų tokios grotelės. Ačiū už nuomonę  4u.gif Aš asmeniškai esu atgrubdnagė, todėl manau, kad galiu netyčia netiksliai uždėt, netyčia užkliūt ar nustumt, bet ketus atrodo toks šiurkštesnis ir gal realiai yra didesnė trintis nei emaliuotų, todėl lengvai neslidinėja. Gal ketus ir vertas mano dėmesio, tik va valyt manau gali būti sudėtinga, nes ketaus grotelių plotas didesnis ir tvirčiau prie jo prikimba riebalai, galvoju ar nereikės ten nuolat jų blizgint, o jei užleisiu paskui gali tekti dantimis gramdyti smile.gif Bet čia tik teoriniai mano pamąstymai nes realiai neesu jų išbandžius  smile.gif

taika drinks_cheers.gif

is tikro del to emaliuotu laikikliu ir neziurejau,kad nenuslystu...nes jie tokie lengvi,kaip tarskalai.........o ketus yra sunkus,stabilus ir bent jau mano puodai ir keptuves,cainykas ir kiti rakandai neslysta.....del valymo ir lengvesnio vaizdo emiau ne grotas,o kad butu nedideli,lakoniski ketaus laikikliai ir kol kas nesigailiu,nes nejauciu jokio diskomforto..........as pamenu mociutes laiku ketaus groteles,jos buvo juodos kaip smala ir dar tokiu aliejaus,tauku nenuplaunamu glitalu aplipusios schmoll.gif .......dabar tokio pobudzio problemu nera,nelabai kas limpa ant to ketaus....nu aisku,as neapipilu ju tongue.gif

user posted image
Atsakyti
niekaip nedasyla koks skirtumas tarp siu kaitlenciu
AEGHK654250FB
AEGHK65425PFB
g.gif
Atsakyti
Dėl ketaus jaučiu jau apsiprendžiau, nes ir vyras ragina tą variantą rinktis.

Papildyta:
QUOTE(Grelita @ 2013 03 05, 21:52)
AEGHK654250FB
AEGHK65425PFB
g.gif

Mes irgi to nesuprantam, nes viskas atrodo identiška. Tai nusprendėm, kad modeliai su P raide yra iš Poland, nes būtent iš tos šalies meta aprašus tų modelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 03 05, 23:07)
Mes irgi to nesuprantam, nes viskas atrodo identiška. Tai nusprendėm, kad modeliai su P raide yra iš Poland, nes būtent iš tos šalies meta aprašus tų modelių biggrin.gif

irgi taip manau unsure.gif Ir kituose variantuose tokių pavyzdžių yra,su raide P ir pigesni...
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 03 05, 23:52)
AEGHK654250FB
AEGHK65425PFB
g.gif

Jokio.
Atsakyti
turiu prasima Vilnieciams gal galite nuroditi buitines tehnikos parduotuves prekiaujancias didziausiu prekiu pasirinkimu,ir jei galima su adresu ,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 06, 08:04)

Tai tada kodel kaina taip skiriasi? g.gif
Atsakyti