Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

Sveiki, dar turiu klausimeli, vienoje buitines technikos parduotuveje konsultantas pripasakojo, jog jei orkaite neturi pakankamai storo karscio izoliacinio sluoksnio (nuo ko mazeja vidinis orkaites turis) tuomet laikui begant nuo karscio deformuosis baldai i kuriuos ji bus imontuota.. mitas ar tiesa?
Atsakyti
Sveiki. Planuojam pirkti naują dujinę viryklę su elektrine orkaite. Gal pasiūlysit kokių variantų, nes pati jau neišmastau g.gif
Patiko Indesit KN3T76SA(X)/U ir Simfer SKZ 5402EAEI. Ar gera ta Simfer firma?
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 11 05, 14:12)
Speedy, vel kreipiuosi i tave su klausimu, ar yra orkaite artima Electroliux EOC5751AOX bet pigesne???  unsure.gif

Ne.
Pigesnis modelis EOC5651BOX jau kitoks.
Papildyta:
QUOTE(kojote7 @ 2012 11 03, 15:57)
Sveiki,
Gal galėtumėte patarti kuri geresnė orkaitė AEG BP5013021M ar Siemens HB63AS521?

Kokybine prasme abi geros, gal kiek patikimesnė Siemens.
Funkcijų daugiau turi AEG.
Bėgeliai skardoms geresni Siemens.
Papildyta:
QUOTE(saule+ @ 2012 11 05, 12:23)
Sveiki,
gal galite pakomentuoti sia orkaite ar alternatyva pasiūlyti BE3002021M.Aciu.

AEG BE3003021M
Atsakyti
Dar pres metus tiek rinkausi visa buitine technika, tarp ju ir kaitlente.. o jau vel reik naujos kaitlentes.. musu suduzo.. sad.gif Noriu patarimo ka galit pasiulyti, turbut vel kreipsiuosi i speedy.
Del brando stipriai neapsiribosiu, dabar turejom Siemens, patiko, ypac tai, kad sensoriniai mygtukai reaguoja i slapias rankas, bet butu noras tureti dar viena privaluma, jei ant kiekvienos kaitvietes galeciau uzdeti skirtingu dydziu puodus ir nereiketu ziureti i tuos apskritimus kur galiu uzdeti dideli, o kur maza puoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 11 05, 16:45)
Ne.

Supratau, o kokie ryskiausi skirtumai tarpt tu modeliu? Ir ar verta taupyti sioj vietoj?Prasau, paglbek, kad butu lengviau apsispresti... unsure.gif
Dar toks klausimelis, o turint sia arba ana orkaite, mikrobangu krosnele reikalinga, ar galima ir be jos apsieiti (mikrobange reikalinga pagrinde maisto pasildymui ir atsildymui)?
Atsakyti
Speedy, galbut turi nuomone ir apie mano variantus?smile.gif
QUOTE(SSerena @ 2012 11 04, 22:11)
Sveiki, virtuves baldai jau beveik pagaminti, liko issirinkti buitine technika. Renkames tarp Fagor 6h196an orkaite ir Electrolux EOB3450AOX orkaite gal galite patarti, kuris variantas geresnis? smile.gif

Atsakyti
[quote=speedy,2012 11 05, 16:45]
Ne.
Papildyta:

mes issirinkome butent si modeli ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 11 05, 18:26)
Speedy, galbut turi nuomone ir apie mano variantus?smile.gif

Modeliai iš esmės neblogi, bet Fagor, sakyčiau brangokas palyginus g.gif
Pabandykite į sarašą įtraukti:
Siemens HB43GS540 ir Bosch HBG42R450E biggrin.gif
Vien jų sienelių nanodanga EcoClean ko verta thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta kreipiausi del patarimo blush2.gif Reikalinga orkaite imontuojama, kad gerai keptu lotuliukas.gif ir kaitlente imontuojama su stikliniu pavirsiume bet dujine (tiesa galbut tokios labai nepatogios?) kaina abieju neturetu virsyti 2600lt. smile.gif
Reikia visaka uzsisakyti jau o dar galvoja sumaistis doh.gif
Atsakyti
Sveiki Speedy,
daug rinkausi nuo retro iki pagaliau siu modeliu Siemens HB43GS540 ir Bosch HBG42R450E.Bet sie modeliai neturi konvekcijos, sakykit ar cia labai svarbi funkcija? Aciu
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2012 11 05, 20:45)
Dar karta kreipiausi del patarimo  blush2.gif  Reikalinga orkaite imontuojama, kad gerai keptu  lotuliukas.gif  ir kaitlente imontuojama su stikliniu pavirsiume bet dujine (tiesa galbut tokios labai nepatogios?) kaina abieju neturetu virsyti 2600lt. smile.gif
Reikia visaka uzsisakyti jau o dar galvoja sumaistis  doh.gif

Electrolux EOC5651BOX + Electrolux EGT6342NOK
Bosch HBG42R450E - Bosch PPP616M91
Siemens HB43GS540 + Siemens EP616HB21E
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2012 11 04, 16:37)
Noriu ir aš patarimo, Speedy taip visoms pataria, gal patars ir man.Namuose turime tik Gorenje buitinę techniką, turiu ir elektrinę kaitlentę, bet pabrangus elektrai noriu pasikeisti į dujinę.Randu tik dvi kaitlentes
Gorenje GC640 AC
GORENJE GCS 64 C-1
Kuri iš jų geresnė, o gal dar yra kitokių modelių kurių aš nerandu.

Žiūriu prisijungęs, gal man patarsite?
Atsakyti