Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(enia @ 2013 03 03, 18:58)
Sveiki,

Ka pasakytumet apie EOB3400BOR dujine ir EGG6343NOR kaitlente? Kaip su ju valymu, ar lengva/sunku?ax.gif 
Pasirinkimas pas mus ribotas nes reikia retro dizaino ir juodos spalvos.

Dekui 4u.gif

Dėl patogumo valyti orkaitė kelia rimtų abejonių. Pačiupinėkite ranka jos paviršių - jis šiurkštus.
Alternatyvai verta pažiūrėti:
Teka HR750
user posted image
Teka EH60 4G AI AL TR
user posted image
Mano akimis dailiau pagaminta.
Ir kaitlentė praktiškesnė: didelis puodas ne prie sienos, juk tai pagrindinis degiklis - kepti taip pat patogiau. Rankenėlės atitrauktos nuo didžiojo degiklio į šoną, kad mažiau įkaistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 kovo 2013 - 08:36
QUOTE(speedy @ 2013 03 04, 08:20)
Ir kaitlentė praktiškesnė: didelis puodas ne prie sienos, juk tai pagrindinis degiklis - kepti taip pat patogiau. Rankenėlės atitrauktos nuo didžiojo degiklio į šoną, kad mažiau įkaistų.

Man asmeniškai didieji degikliai priekyje yra minusas, žiūriu kaip tik gale. Nes keptuvės, dideli puodai man atrodo nesaugu priekyje ypač jei vaikai yra. O gale nesudaro problemų šiek tiek atitraukti, nors ir nebus per vidurį puodo degiklis, bet jei kelių sluoksnių dugnas, tai jis vistiek tolygiai įkais. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 03, 21:54)
man rodos visos dujines kaitlentes valosi s*dinai....juoda emale tai man po klaustuku ar nenutrinsit jus jos po  rimtesnio prisvilmo...cia tik kas turi gali pasakyt...dar pastebejau,kad kai kurios is jusu bijo ,kad puodas ar keptuve nenukristu nuo mazu laikikliu...nuo ketaus laikikliu tikrai neukris,gamintojai juk ne kvaili....man tos grotos tai nesuklelia nei gerumo,nei patogumo jausmo...gargarai kazkokie,kurius dar reikes valyt:)

Tarkim mano vandens arbatinukas jei padėčiau ant kryžinių grotelių, pastūmus lėktų į į tą didijį tarpą, nes būtent jis mažesnis už tarpą, arba mažesnio puodo kampas ten įkristų. Nesvarbu, kad yra nuolydis, ir šiek tiek platesnės ketaus grotelės. Bet čia tik teoriškai taip mąstau, įdomu kaip praktiškai kas susidūrę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 04 kovo 2013 - 11:01
Tarkim mano vandens arbatinukas jei padėčiau ant kryžinių grotelių, pastūmus lėktų į į tą didijį tarpą, nes būtent jis mažesnis už tarpą, arba mažesnio puodo kampas ten įkristų. Nesvarbu, kad yra nuolydis, ir šiek tiek platesnės ketaus grotelės. Bet čia tik teoriškai taip mąstau, įdomu kaip praktiškai kas susidurę  g.gif

mano viskas sukristu ka bepadetum,keptuve,arbatinuka,maza ar dideli puoda,bet kazkokdel nesukrenta....cia praktiskai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip manot del sio pasirinkimo kaitlentes
AEG HK6542250FB
Bei orkaites,kuria geriau rinktis?
Siemens HB63AS521
AEG BP5013021M
Siemens HB33G1640S
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 01, 19:20)

Pvz.:
AEG MCC 2581
Electrolux EMC28950S (ši sudomino savo priedais)
Electrolux EMS20405X
Ir šiaip dėl smalsumo (senesnis modelis pas mamą stovi smile.gif ) AEG MCC 257 M.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 03, 21:54)
man rodos visos dujines kaitlentes valosi s*dinai....juoda emale tai man po klaustuku ar nenutrinsit jus jos po  rimtesnio prisvilmo...cia tik kas turi gali pasakyt...

dėl juodų/rudų dujinių kaitlenčių visiškai pritariu, jau daug metų turiu rudą emaliuota, tai eina švilpt valymas doh.gif Ne tik kad kiekvienas kalkėto vandens lašas ar miltų trupiniukas matosi, tai dar ir dulkėja be proto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 04, 08:20)
Dėl patogumo valyti orkaitė kelia rimtų abejonių. Pačiupinėkite ranka jos paviršių - jis šiurkštus.
Alternatyvai verta pažiūrėti:
Teka HR750

Teka EH60 4G AI AL TR

Mano akimis dailiau pagaminta.

Dekoju uz patarimus, dabar svarstom SMEG variantus, jusu pasiulyti lyg nieko bet gamintokas TEKA visai negirdetas doh.gif
ka galite pasakytia pie SMEG? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 04, 11:41)
dėl juodų/rudų dujinių kaitlenčių visiškai pritariu, jau daug metų turiu rudą emaliuota, tai eina švilpt valymas  doh.gif Ne tik kad kiekvienas kalkėto vandens lašas ar miltų trupiniukas matosi, tai dar ir dulkėja be proto  doh.gif

Tai klausimas kokia tada geriau ,nes juoda emale- ne,balta tuo labiau, stiklas irgi ne, -nerudijancio plieno lieka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 03 04, 13:47)
Tai  klausimas kokia tada geriau ,nes juoda emale- ne,balta tuo labiau, stiklas irgi ne, -nerudijancio plieno lieka. g.gif

STIKLOKERAMIKA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 03 04, 11:47)
Tai  klausimas kokia tada geriau ,nes juoda emale- ne,balta tuo labiau, stiklas irgi ne, -nerudijancio plieno lieka. g.gif

o kodėl balta ne? man baltos labiausiai patinka, ir pati indukcinę kaitlentę pirkau baltą. Tik va dar nežinau kaip jos priežiūra bus biggrin.gif Gal irgi keiksiuos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 04, 13:02)
STIKLOKERAMIKA  thumbup.gif

Ar tikrai jos priežiūra būtų lengvesnė,jei nusipirkčiau dujinį paviršių su stiklo keramikos pagrindu nei juodu stiklu g.gif

Dabar turiu su juodu stiklu,tai košmaras,gali blizginti kiek nori, šliorus panaikinsi,bet po kelių valandų saulei pašvietus švies ir dulkių sluoksnis doh.gif

O kur patogiau dujinės kaitlentės jungikliai:šone ar priekyje?
Atsakyti
Praktiškiausia balta, toliau sidabrinė ir galiausiai mažiausiai praktiška juoda.
O dėl rankenėlių man patogiau ir saugiau nuo vaikų šone. Bet mes žiūrime AEG'us tai visos rankenėlės tik priekyje...
Atsakyti