Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

Sveiki,

kaip matau speedy karaliauja ir cia ( aciu uz pagalba perkant saldytuva)
dabar mums reikia montuojamos orkaites ir kaitlentes.
Virsus tikrai dujinis del orkaites niekaip nepsisprendziu..manau kad elektrinis..

Kiek matau vyrauja AEG/Elektroliux? ka galit rekomenduot, siulyt? kokybisko, bet kad abu nevirsytu 2000 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dami @ 2013 02 28, 16:46)
......

Kaitlentė:
AEG HK634200XB
Bosch PIB672E14E
......

Neblogai čia kainos skiriasi blink.gif
Į visą kitą žiūrėti verta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite atsiliepimų apie šitą viryklę BOSCH HGV745350S ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gile-: 01 kovo 2013 - 11:24
Ne visai į temą, bet gal kas žinot kur gaminamos AEG ir Electrolux mikrobangų krosnelės?
Atsakyti
QUOTE(RALI-RI @ 2013 03 01, 15:39)
Ne visai į temą, bet gal kas žinot kur gaminamos AEG ir Electrolux mikrobangų krosnelės?

Kokios?
Atsakyti
Dabar apsistojome ties šiais du variantais AEG BE301302PM ir AEG BE3003021M. Kokie jų skirtumai, pranašumai viena prieš kitą?
Atsakyti
Gal kas pakomentuotu apie sias orkaites,kuria is siu pasirinkti:
EOA5551AOK
EOC5651BOX
EOC66800X
Atsakyti
QUOTE(Ramaskaaa @ 2013 03 02, 23:20)
Gal kas pakomentuotu apie sias orkaites,kuria is siu pasirinkti:
EOA5551AOK
EOC5651BOX
EOC66800X

EOC66000X - nebegaminama apie puse metu.
EOC5651BOX - geras pasirinkimas už +/-1400 litų
Atsakyti
Sveiki,

Ka pasakytumet apie EOB3400BOR dujine ir EGG6343NOR kaitlente? Kaip su ju valymu, ar lengva/sunku?ax.gif
Pasirinkimas pas mus ribotas nes reikia retro dizaino ir juodos spalvos.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 03 kovo 2013 - 17:04
Norėčiau, kad pasidalintumėte patirtimi. Kurios praktiškesnės ir lengviau valomos kaitlenčių grotelės ketaus ar emaliuotos?
Ir kokio dizaino grotelės patogiausios. Dabar dažnas variantas kai per degiklius eina kryžiaus formos grotelės, man taip nesaugiai atrodo, nes padėjus mažesnio diametro puodą ar arbatinką lengvai jis gali nučiuožti. Reikia labai tiksliai padėti.
user posted image

O šis variantas kaip ir pripratus esu žymiai stabiliau ir saugiau atrodo.
user posted image

O kaip iš patirties pasakytumėte apie pirmą variantą?
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2013 03 03, 16:58)
Sveiki,

Ka pasakytumet apie EOB3400BOR dujine ir EGG6343NOR kaitlente? Kaip su ju valymu, ar lengva/sunku?ax.gif 
Pasirinkimas pas mus ribotas nes reikia retro dizaino ir juodos spalvos.

Dekui 4u.gif

del valymo ir kitko nežinau,bet abu daiktus jeigu pirktumet ne senukuose,o pvz internetinej pard. būtų pigiau apie 150lt.

Aš seniau jau klausiau ,bet niekas neatsakė,kaip valosi ir naudojasi juodos emalės kaitlentės(gal braižosi) .Kvailas klausimas gal.Šitoj dar gal labai gramdymo daug nuo laikiklių.pvz. G6SYB
user posted image
O šiaip ar geros tos Gorenje kaitlentės,ar nežiūrėt? arba pvzG6N50RB
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 kovo 2013 - 21:16
QUOTE(airise @ 2013 03 03, 21:58)
del valymo ir kitko nežinau,bet abu daiktus  jeigu pirktumet ne senukuose,o pvz internetinej pard. būtų pigiau apie 150lt.

Aš seniau jau klausiau ,bet niekas neatsakė,kaip valosi ir naudojasi  juodos emalės kaitlentės(gal braižosi) .Kvailas klausimas gal.

man rodos visos dujines kaitlentes valosi s*dinai....juoda emale tai man po klaustuku ar nenutrinsit jus jos po rimtesnio prisvilmo...cia tik kas turi gali pasakyt...dar pastebejau,kad kai kurios is jusu bijo ,kad puodas ar keptuve nenukristu nuo mazu laikikliu...nuo ketaus laikikliu tikrai neukris,gamintojai juk ne kvaili....man tos grotos tai nesuklelia nei gerumo,nei patogumo jausmo...gargarai kazkokie,kurius dar reikes valyt:)
Atsakyti