Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(xde @ 2013 02 26, 23:15)
Ar valant su eco clean reikia išiminėti teleskopinius bėgelius,kaip ir valant su pirolize?
Kokie skirtumai apart mažo kainų skirtumo tarp AEG HK 63420 PXB  ir išgirtos HK 634200XB ?

1. Eco Clean sienelės išsivalančios, su abrazyvais (cif ir pan) jų valyti negalima.
2. Vienodos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 27, 08:42)
1. Eco Clean sienelės išsivalančios, su abrazyvais (cif ir pan) jų valyti negalima.
2. Vienodos.

klausimas buvo apie teleskopinius bėgelius.Ar juos reikėtų išimti prieš jungiant ecoclean?Ar aukštesnė temperatūra valant jiems nekenks?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 27, 11:28)
klausimas buvo apie teleskopinius bėgelius.Ar juos reikėtų išimti prieš jungiant ecoclean?Ar aukštesnė temperatūra valant jiems nekenks?

Apie kokią aukštesnę temperatūrą kalbate blink.gif
Išsivalymas vyksta 270 °C tempertūroje gaminimo metu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 27, 10:16)
Apie kokią aukštesnę temperatūrą kalbate  blink.gif
Išsivalymas vyksta 270 °C tempertūroje gaminimo metu.

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakse30 @ 2013 02 24, 22:34)
sveiki kadangi mes ir nusprendem savo senuciuke orkaite,pakeisti i nauja,tai norejau paklausti apsistojau ties dviem varientais retro Gorenje  BO5333rw,arba AristonFT 95VC.1,antras variantas lig isvaizda labiau patinka, bet ten kaip suprantu katalitines sieneles?ir prirista skaitosi?tai cia jau nelabai gerai?o Gorenje lig ir neprirista?

Ar galetumete padeti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Speedy dar viena karta prasau patarimo pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif galvoju apie tokias
gorenje
gorenje
o gal yra kazkas geresnio uz panasias sumas? doh.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 02 28, 13:56)
Speedy dar viena karta prasau patarimo pagalbos 4u.gif  4u.gif  4u.gif galvoju apie tokias
gorenje
gorenje
o gal yra kazkas geresnio uz panasias sumas? doh.gif  aciu labai 4u.gif

Kokios tos "panašios sumos"?
Ar pirolizė reikalinga ar ne?
Ar turi būti juodos spalvos?
Ar turi būti sensorinis valdymas?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 28, 14:27)
Kokios tos "panašios sumos"?
Ar pirolizė reikalinga ar ne?
Ar turi būti juodos spalvos?
Ar turi būti sensorinis valdymas?

oi norai mano tik kad butu juoda( is bedos gal ir visai balta gali buti) jei sensorika tai super gerai ir dar svarbu teleskopiniai begeliai. kaina apie 2000 sukaliojasi. blush-anim-cl.gif2:pirolize ar eko clenas manau neturi man reiksmes dideles as dar neikertu kuom cia tie stebuklai mane gali nustebinti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 28 vasario 2013 - 13:54
na nezinau mum tai nesiseka niekaip sigyti tos Gorenje orkaites ,kaip suprast pasakima kad neves jos i Lietuva atseit jos skirtos ne LT rinkai??? blink.gif tai dar prie bosh linkstam retro nezinau tik kad jos nera sviesios tik juoda
Atsakyti
Isirenginejam ekstra buta ir ieskom buitines technikos. Gavau ultimatuma issirinkti ja iki ryt ryto, kitaip sake nupirks beleka 4u.gif
Jei skalbimo masinose ar saldytuvuose gal zinau ko noriu, tai del orkaites ir kaitlentes esu zalias neapsisprendes agurkelis blush2.gif
Man siulo AEG ir Siemensus:
Orkaite:
AEG BP5013021 M 1470Lt,-
HB63AS521 1650Lt,-
EOC66800 1460Lt,-
EOC 5651 AOX 1450Lt,-

Kaitlentė:
AEG HK634200XB
Bosch PIB672E14E

Gal galit patarti kas geriau, ar bent i ka labiausiai ziureti? 4u.gif O gal kazkokie dar variantai yra?
Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakse30 @ 2013 02 28, 16:39)
na nezinau mum tai nesiseka niekaip sigyti tos Gorenje orkaites ,kaip suprast pasakima kad neves jos i Lietuva atseit jos skirtos ne LT rinkai??? blink.gif tai dar prie bosh linkstam retro nezinau tik kad jos nera sviesios tik juoda

Taip, ne Lietuvai.
Nuo to jos blogesnės nepasidaro lotuliukas.gif
Tiesiog šiuo metu yra tik juodos spalvos, todėl ir "nesiseka niekaip sigyti tos Gorenje" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 28, 15:51)
Taip, ne Lietuvai.
Nuo to jos blogesnės nepasidaro  lotuliukas.gif
Tiesiog šiuo metu yra tik juodos spalvos, todėl ir "nesiseka niekaip sigyti tos Gorenjedoh.gif

tai vat kad nepasidaro,tai mano svajoniu orkaite,bet kad su tuo laukimu jau trys men,atlaukta, ko gero teks derintis prie Lietuviu stiliaus juodas ir tik juodas doh.gif
Papildyta:
na kaip pradejom ieskoti orkaites cia musu" kaime" niekas nebuvo net girdejes apie tokias smelio spalvos,dramblio kaulo orkaites,jiem cia kaip mistika kazkokia ir dar retro tai is vis,zodziu parduotuvej as sakau kad noriu tokios o man atsako tik paziurekit kokia juoda tos pacios firmos grazi lotuliukas.gif
Atsakyti