Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

Dėkoju speedy Už išsamius patarimus. Tikrai jais pasinaudosiu. O gal dar galit mano draugei patarti: Ji nori pirkti Retro stiliaus orkaitę, nes virtuvėje ji labai tiktų( daug medžio, klinkerio, dominuoja riesuto spalva) Gamina irgi daug, kaina iki 1500. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2013 02 14, 17:50)
Dėkoju speedy Už išsamius patarimus. Tikrai jais  pasinaudosiu. O gal dar galit mano draugei patarti: Ji nori pirkti Retro stiliaus orkaitę, nes virtuvėje ji labai tiktų( daug medžio, klinkerio, dominuoja riesuto spalva) Gamina irgi daug, kaina iki 1500. Dėkoju.

Gal TEKA HR750 į temą g.gif
Atsakyti
ką manot apie kaitlentę Gorenje http://www.preka.lt/...gorenje-g-6-syb

arba šita http://www.preka.lt/...renje-g6n-50-rb

daug kas peikia stiklines,tai gal praktiška būtų juoda emalė? ir išvaizda,grotelės įdomesnės formos. Tik neaišku naudojant kaip būtų ,gal gendančios labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 vasario 2013 - 16:49
Sveiki, gal kas galėtų parekomenduoti mišrią kaitlentę, kurioje būtų dvi dujinės kaitvietės, dvi elektrinės. Gal kas naudojatės? žinote privalumus ir trūkumus? Kokią verta būtų pirkti?
Atsakyti
Mane irgi domina klausimas. Elektrine ar dujine virykle? Vieni nieku gyvu elektrines nekeistu i dujine, kiti keiksnoja turedami elektrine, kad elektros baisiai daug isnaudoja? Ka rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 02 16, 11:47)
Mane irgi domina klausimas. Elektrine ar dujine virykle? Vieni nieku gyvu elektrines nekeistu i dujine, kiti keiksnoja turedami elektrine, kad elektros baisiai daug isnaudoja? Ka rinktis?

Laužą
lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei namie įvestos dujos, tai nematau prasmės turėti elektrinę orkaitę, juk el.tarifas nemažės nuo to mirksiukas.gif nebent naudojama tik per didžiąsias šventes biggrin.gif
Pas mane orkaitė sukasi minimum pora kartų per savaitę, neįsivaizduoju, kiek už elektrą reiktų ploti doh.gif

P.s. Speedy, ačiū už pasiūlymą 4u.gif dujinė jau namie thumbup.gif kol kas koridoriuje, pajungti reikia doh.gif ir beje radau pigiausią variantą jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 02 16, 09:47)

Turiu dujinę. Į elektrinę keisčiau tik jei pinigai plėšytų kišenę ir sąskaita už elektrą būtų "pofig".

Atsakyti
Speedy,
Neseniai klausiau patarimo del nebrangios kokybiskos orkaites ir kaitlentes butui, kuri nuomosim. Paskaitinejus sia rubrika, priemiau strategini lotuliukas.gif sprendima. I nuomojama buta perveshiu labai graziai priziureta ir veikianti 10 metu senumo Zanussi komplekta.

O savo namus noriu atnaujinti kokybiska orkaite su pirolize (nebuvau ne girdejusi apie ja) ir kaitlente (paprasta elektrine stiklokeramines, indukcines nereikia).

Biudzetas gali buti apie 2500-2700 (stogas). Jei maziau - puiku butu. Kaitlente ir orkaite turi buti atskirai veikiancios, nepriristos viena prie kitos, kaip Zanussi senam komplekte.

Esu jautri AEG, Siemenes ir Boch smile.gif

Buciau dekinga uz pora -trejeta variantu (kaitlente + tinkanti orkaite)
Dekui uz pagalba ir svieciamaji darba
Atsakyti
Speedy, SOS, biggrin.gif

turiu orkaite AEG BP5013021, pribrendo reikalas pasinaudot pirolize, bet... Matyt man, blondinei, nors ir naturaliai, tai per sudetinga procedura lotuliukas.gif doh.gif . Nustatau as ta pirolizes funkcija, uzsidega skydelyje C1, bet niekas nesidaro biggrin.gif . Bandziau viska mygt is eiles, bet tik pypsi ir niekas nevyksta, orkaite nekaista, lempute nedega ir t.t. Aprasyme orkaites irgi nieko nerandu, HELP lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2013 02 17, 15:50)
Speedy, SOS, biggrin.gif

turiu orkaite AEG BP5013021, pribrendo reikalas pasinaudot pirolize, bet... Matyt man, blondinei, nors ir naturaliai, tai per sudetinga procedura  lotuliukas.gif  doh.gif . Nustatau as ta pirolizes funkcija, uzsidega skydelyje C1, bet niekas nesidaro  biggrin.gif . Bandziau viska mygt is eiles, bet tik pypsi ir niekas nevyksta, orkaite nekaista, lempute nedega ir t.t. Aprasyme orkaites irgi nieko nerandu, HELP  lotuliukas.gif

Ar skardų laikiklius šonuose išėmėte g.gif
Atsakyti
Kaip manote, ar issirinkti variantai verti demesio?

Smeg SC700PO-8 ir BOSCH PIM611R16E

4u.gif
Atsakyti