Sveiki,
o aš tai pasimoviau su viena el parduotuvę įsigijus Whirpool AKP 241 IX orkaitę ir whirpool kaitlentę AKT 414 NB.
Žodžiu, jie duoda tipo savo garatiją, o ne pats whirpool.(tai tik vėliau sužinojau)
Per šventes sakau bus proga išbandyt naują orkaitę, vištą išsikept

Nu ir ką, kepiau, kol pamačiau, kad mano virtuvės baldų pvc nuo karščio lupas

Pro orkaitės šoną ryškiai karštis lauk eina.
O durelės tiek įkaista, kad siaubas. Nors aprašyme ,,šaltos,, durelės. Kaitlentė ten irgi neaisku, kaip kas, pardavėjas rašė, kad stiklo keramika, o man regis ten tik grūdintas stiklas.
Na ką, skambinau, skambinau, skambinau, laukiu................ mėnesį pralaukiau, kol kažkoks ,,ekspertas,, neva, atvažiavo apžiurėti man orkaitės. Tiesiogine ta žodžio prasme paglostė ją, pačiupinėjo, pasakė, kad pirmą kar tokį atvejį mato (nieko nuostabaus, kad jis net padoriai neapžiurėjo jos) ir parašė, kad ORKAITĖ GEROS TECH. BŪKLĖS
!!!!!! Jo geros, įmontuojama, bet negaliu įmontuotos naudoti, nes gadina virtuvės baldus, arba turiu ja naudotis atidarius šone esančius stalčius, nes jie kaista. lupas
Siaube siaube, na juokas pro ašaras. Durnių volioj ten visi.

Vat, ryt rašau į tą šaraškino kontora pretenziją, jei ššš gausis, tiesiai į valstybinė nemaisto prekių inspekciją.