Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(rsc @ 2013 01 20, 19:33)
Pasiziurekit sutarty su elektros tiekeju - turi buti nurodytas max galingumas butui rolleyes.gif

kad pas mus nuosavas namas mastau.gif praeito amžiaus statybos. iš kur man paiimt tą sutartį?
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 20, 18:39)
kad pas mus nuosavas namas mastau.gif praeito amžiaus statybos. iš kur man paiimt tą sutartį?

tada skambinkit i el.tinklus. Jie tikrai turetu zinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 01 20, 19:43)
tada skambinkit i el.tinklus. Jie tikrai turetu zinoti g.gif

supratau, mėginsiu dar paieškot namo dokumentuose g.gif
Atsakyti
Nusipirkom AEG BE4013421M orkaite. Keistai ji veikia, kepiau plokstaini, pyraga- neapskrunda virsus ir apacia. Kepiau pagal siulomas funkcijas. Pries 5 metus buvom pirke Aeg orkaite, negalejau atsidziaugti. Dabar su sita, negaliu susitvarkyti smile.gif. Gal kas susiduret su tokia problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silwer: 20 sausio 2013 - 21:59
QUOTE(Silwer @ 2013 01 20, 21:58)
Nusipirkom AEG  BE4013421M orkaite. Keistai ji veikia, kepiau plokstaini, pyraga- neapskrunda virsus ir apacia. Kepiau pagal siulomas funkcijas. Pries 5 metus buvom pirke Aeg orkaite, negalejau atsidziaugti. Dabar su sita, negaliu susitvarkyti smile.gif. Gal kas susiduret  su tokia problema?

Kažkas su AEG modeliai ne taip g.gif Dauguma pažįstamų per paskutinius 3 metus pirkusių AEG orkaites susiduria su šia problema - norint iškepti patiekalą, reikia daug didesnės temperatūros, nei nurodyta unsure.gif
Atsakyti
sveiki,
gal pakomentuotumet sita Gorenje modeliuka? https://www.tausa.lt...O-71-ORA-B.html
buvau nusiziurejus elektrolux orkaite su pirolizes funkcija, sita turi tik aqua clean, bet savo isvaizda labai gundo blush2.gif ar nesiblaskyti ir rinktis elektoluxa? o gal pasiulytumet koki modeliuka su pirolize ir kad butu visas juodas. buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiukas @ 2013 01 21, 15:57)
sveiki,
gal pakomentuotumet sita Gorenje modeliuka? https://www.tausa.lt...O-71-ORA-B.html
buvau nusiziurejus elektrolux orkaite su pirolizes funkcija, sita turi tik aqua clean, bet savo isvaizda labai gundo blush2.gif  ar nesiblaskyti ir rinktis elektoluxa? o gal pasiulytumet koki modeliuka su pirolize ir kad butu visas juodas. buciau labai dekinga 4u.gif

AEG BP5313001B kainuoja apie 1800 lt.
Atsakyti
Perskaiciau rusu saite straipsni apie ecoClean ir pirolize. Ir taip supratau, kad ecoClean yra pranasesne uz pirolize. Ar ne? Speedy o ka pasirinktum tu?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 01 22, 20:36)
Perskaiciau rusu saite straipsni apie ecoClean ir pirolize. Ir taip supratau, kad ecoClean yra pranasesne uz pirolize. Ar ne? Speedy o ka pasirinktum tu?

5 metus turiu pirolize.
EcoClean turi savo, pirolizė - savo privalumų.
EcoClean - technologinė naujiena.
Atsakyti
Siemens HB43GS540 kokios yra energijos sanaudos paliginus su HB63AS521(si lyg yra taupesne?)
Ar turi HB63AS521 svelnaus dureliu uzdarymo įrengini?
Ir ar verta primoketi dar ~500lt ir nupirkti Siemens HB56GS560?

P.S. kaip mano vyras sako: ,,ir ko tu cia renkiesi? Dabar turi paprasta orkaite su viena programa ir viska puikiai pagamini..." bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 01 23, 00:13)
Siemens HB43GS540 kokios yra energijos sanaudos paliginus su HB63AS521(si lyg yra taupesne?)
Ar turi HB63AS521 svelnaus dureliu uzdarymo įrengini?
Ir ar verta primoketi dar ~500lt ir nupirkti Siemens HB56GS560?

P.S. kaip mano vyras sako: ,,ir ko tu cia renkiesi? Dabar turi paprasta orkaite su viena programa ir viska puikiai pagamini..."  bigsmile.gif

Pirolizė - geriausias orkaitės išvalymo būdas.
Jei nenorite taikyti su pirolizės metu atsirandančiu degimo kvapu, tada kita išeitis EcoClean. Efektyvumas jos mažesnis: dugnas nedengiamas EcoClean danga. Bet malonus šalutinis poveikis: šalinama iki 80% kvapo, atsirandančio maisto gaminimo metu.
Atsakyti
Gal galėtumėt ir man patarti? Reikia spaustis su vieta ir pinigėlius paskaičiuoti. Bandant į ~2,3m virtuvės ilgį sudėti šaldytuvą, kriauklę, indaplovę, orkaitę su paviršium svarstom ar nebutų modelių "pamažintų", bet 60 cm pločio (mažesnių į aukštį, kad po apačia dar stalčius tilptų). Domina laikmatis, būtų patogu pirštų nepaliekantis paviršius ir apsauga nuo vaikų, įspaudžiamos rankenėlės. Mikrobangų krosnelės funkcija nereikalinga. Gal užmatėt tokių orkaitės variantų, nes man sunkiai sekasi rast blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejagela: 23 sausio 2013 - 00:19