Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės, kaitlentės ir orkaitės - 6

QUOTE(spaNguolė @ 2012 12 18, 14:18)
Sveiki,
Reikia ir man patarimo. Neišsirenku iš dviejų modelių, gal galite padėti :
AEG HK634200XB  ir
AEG HK63420PXB
ir gal kokį orkaitės modelį galėtumėt parekomenduoti prie šitų kaitlenčių. Ačiū  4u.gif .

Vienodos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 12 18, 12:35)

oj blogai parašiau doh.gif , kitas modelis buvo : AEG HK634150XB

orkaitė tokia patiko : AEG BP5013021M , gal kokių minusų turi?
Atsakyti
Renkames is dvieju kaitlenciu,todel speedy reiktu jusu patarimo,kuris variantas geresnis Electrolux EHH6340FOK ar Electrolux EHD60150P....
Atsakyti
QUOTE(GiedreZob @ 2012 12 22, 00:47)
Renkames is dvieju kaitlenciu,todel speedy reiktu jusu patarimo,kuris variantas geresnis Electrolux EHH6340FOK ar Electrolux EHD60150P....

Electrolux EHD60150P - nebegaminama. Vietoj jos EHH6540FOK .
Iš esmės, jos vienodod. Skiriasi tik valdymas ir laikmačiai.
Atsakyti
O gal speedy rekomenduotumete kokia geresne elektrine kaitlente iki 1500 litu...Aciu
Atsakyti
QUOTE(GiedreZob @ 2012 12 23, 01:29)
O gal speedy rekomenduotumete kokia geresne elektrine kaitlente iki 1500 litu...Aciu

Verta pažiūrėti HK65425PXB.
Atsakyti
Na pagaliau ir mes pribrendom naujais buitinei technikai. Todėl ir aš labai norėčiau patarimų 4u.gif
Buvau jau lyg ir apsistojus ties AEG montuojamu komplektuku: BP5013021M ir HK634200XB.
Bet dabar paskaičiau, kad Speedy labiau rekomenduojat Elektrolux EOC5651BOX orkaitę, vietoj mano išsirinktos g.gif Gal galit pakomentuot kodėl? Kiek lyginau, tai jos skiriasi nebent tuo, kad Elektrolux turi mėsos termometrą. Ar čia tik mano neįgudusi akis kažko nemato blush2.gif
Ir jeigu jau riktis Elektrolux orkaitę, tai kokią indukcinę kaitlentę prie jos rekomenduotumėt?

Beja, vienam prekybcentrį mums akcentavo, kad turint vaikų, geriau rinktis kaitlentę su metaliniu rėmeliu, atseit,kad vaikai nenuskaldytų pakraščių unsure.gif Ar iš tiesų taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciocė: 26 gruodžio 2012 - 22:48
QUOTE(Ciocė @ 2012 12 27, 00:45)
...
Buvau jau lyg ir apsistojus ties AEG montuojamu komplektuku: BP5013021M ir HK634200XB.
Bet dabar paskaičiau, kad Speedy labiau rekomenduojat Elektrolux EOC5651BOX orkaitę, vietoj mano išsirinktos  g.gif  Gal galit pakomentuot kodėl? Kiek lyginau, tai jos skiriasi nebent tuo, kad Elektrolux turi mėsos termometrą. Ar čia tik mano neįgudusi akis kažko nemato  blush2.gif
Ir jeigu jau riktis Elektrolux orkaitę, tai kokią indukcinę kaitlentę prie jos rekomenduotumėt?
...

Taip Mėsos termometras .
Prie jos gali būti ir AEG kaitlentė. Jos tikrai nesusipeš biggrin.gif
Atsakyti
laba noreciau pasikonsultuoti, kokia geriausia pirkti kaitlente kad butu dujom skirta ir kokia orkaite kad elektrine butu ar geriau ir dujom ? cia pastebejau speedy nusimano gal galetumete patarti aciu;) ir prie to pacio garu surinkejas koks butu geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamase: 30 gruodžio 2012 - 23:33
Sveikos. Seniai nusižiūrėjau šią orkaitę, patiko, kad durelės į šoną atsidaro. Gal kas tokią turite ar galite pakomentuoti?
Electrolux EOB 68713 X
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2012 11 13, 15:21)
Aciu Speedy.. tai va tuo Electroluc ir susiviliojau del kainos, del Siemens, jauciu didele simpatija sio brando produktams, bet uz kaitlente moketi 4500Lt nesiryzciau.. o jei vel suplaksiu po metu..  lotuliukas.gif
Electrolux'o neturiu jokio butines technikos prietaiso, nieko nzn apie juos, man svarbiausia, kad valdymas butu patogus ir reaguotu i slapius pirstus, kad nereiketu kiekviena karta pedantiskai sluostyti ranku norint padidinti ar sumazinti temperatura  biggrin.gif

o jus buto/namo draudimo neturite? Nes jie kompensuoja nuostolius mirksiukas.gif Mes gal pries menesi si reikaliuka tvakem su draudimu

QUOTE(speedy @ 2012 11 23, 16:17)
Pirolizė geriausia.
Paskui - EcoClean (Bosch ir Siemens).
Paskui - katalitinės sienelės.
Garai, vandenai ir kitos nesąmonės - marketingas.

QUOTE(speedy @ 2012 11 23, 16:27)
"Skystas" straipsniukas  biggrin.gif
Jei skaitote RUSIŠKAI..

man labai aktualus yra kvapu sugerimas, nes tos riebalu smarves pakesti negaliu. Pas mus dar ir salonas su virtuve bendras. Tai jei gerai supratau reikia rinktis EcoClean tada g.gif bet va skaitau viena rusu foruma, tai ten nuomones 50/50. Raso, kad ta EcoClean nelabai ka ir valo, be to, kaip suprantu standartine komplektacija turi tik galine sienele su ta danga. Jei nori soniniu sieneliu ir virsaus su ta danga reikia papildomai uzsakyneti doh.gif
Ten pat dar raso, jog valant su pirolize reikia dar spec filtru isigyti (nebent orkaite jau su juo yra). Tada tikrai nebus smarves nuo to deginimo. Cituoju "если нет каталитического фильтра, то запах будет очень сильным".

Gal kas realiai mate kaip veikia pirolize ir ecoclean ir gali is patirties minusus/pliusus pavardinti? ax.gif Man, pvz., orkaites funkcijos ir dizainas nera tokie svarbus kaip kvapo sulaikymas ir geras issivalymas. Gal kokioj senoj temoj apie tai diskutavot? eiciau pasiskaityti, nes cia diskusios tik apie modeliu privalumus labiau 4u.gif

QUOTE(Ciocė @ 2012 12 26, 23:45)

Beja, vienam prekybcentrį mums akcentavo, kad turint vaikų, geriau rinktis kaitlentę su metaliniu rėmeliu, atseit,kad vaikai nenuskaldytų pakraščių  unsure.gif  Ar iš tiesų taip?

Cia ir vaiku nereikia biggrin.gif stai mano pvz.: 5 metus sekmingai naudojom kaitlente be remelio ir jokio ibrezimo nebuvo. Sumastem pakeisti i indukcine. Pardavejai ikalbinejo imti su remesiu, bent daliniu. As sakiau ne ne ne, man negrazu, kad naudojau 5 metus ir nieko biggrin.gif Tai nupirkom be remelio. Nepraejo ir 2 men kaip as ja suskaldziau doh.gif puodas tiesiai ant krasto pataike, atskilo mazas gabaliukas ir skylimas nuejo per visa pavirsiu doh.gif gerai kad draudimas kompensavo. Tai dabar nupirkom net ne su daliniu remu sonuose, bet pilnai ireminta biggrin.gif
Tad ne nuo vaiku viskas priklauso, o nuo kreivu ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
O ką manote apie Hotpoint Ariston orkaites?
Atsakyti