QUOTE(speedy @ 2012 11 25, 15:39)
Koks skirtumas, kos tas modelis. Kalba apie dangą.
Tik tokiu atveju balta emalė dar praktiškesnė.
Speedy paaiškink kodėl?
Dabar turiu baltos spalvos, laisvai pastatoma...

Keikiu... Viskas ant jos matosi.
QUOTE(Kokere @ 2012 11 26, 11:48)
Toks kvailas ekonomiskas klausimas...
Kiek brangiau kaži valgyt gamintis ant indukcinės kaitlentės nei ant dujų iš baliono?

MB pareiškė, kad indukcine kaitlentė labai prabanga lyginant su tuo balionu

O man tas balions baisus dalykas. Reik argumentų jam įtikint arba pačiai įsitikint
Mums baliono (gyvenam dviese suaugę) pakanka 4 menesiams. Tiesa, mes nekeičiam degalinėse, o pasipildom. Paskutinius porą kart už pasipildymą mokėjom po 99 Lt.
Gaminu daug - pietus ir vakarienė kasdien visada (savaitgaliais ir pusryčiai), virdulys irgi ant dujų, pyragai (orkaitė taip pat dujinė) porą kart į savaitę, vasarą dar konservavimai, marinavimai...
Tiesa, turim visą laiką atsarginį balioną, kurį papildom, kai jau jaučiam, kad tuoj laikas.
Nežinau išlaidų, susijusių su indukcinės naudojimu. Niekad nesinaudojau nei tokia, nei elektrine. Nors viena mergina eilę metų naudojusi elektrinę, į naujus metus įsikėlus nupirko indukcinę. Sakė žymiai patogiau ir greičiau ir pigiau. Nežinau kiek tai išeina pinigais.