Įkraunama...
Įkraunama...

Kam virš 30 :)

ei nedvėskit wink.gif

Aš tai nedamiegu, nes kai tik pilnatis tai mano lunatikas blūdina doh.gif gal dar dantys prisideda, a biesas žino, nes dantenos tai tokios paburkusios ax.gif

Veola, smagu skaityt, kad šauniai Tau sekasi wub.gif

Sachis, Barbosa, pabandysiu sutvarkyt tuos metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 10 30, 16:21)
Mes turim striuke ir kombinezonkelnes. Tokius storus. Buvom sekmadieni apvilke. Ant pedkelniu ir ilgom rankovem plonos bliuskytes. Mazas sugebejo su tokia apranga ant tvoros uzlipti. Matyt judeti netrukdo ")

Jums faina thumbup.gif , o Mariukas -tinginiukas su kombiu nelabai draugauja , keli zingsniai ir i vezimeli doh.gif

QUOTE(Veola @ 2012 10 30, 17:02)
Labukas  4u.gif

Tai as NIEKAIP negaliu ten palikti savo dukriuko, na niekaip...vaidenasi visokie vaizdai, kaip ji iseina kokiam leliukui uzpakaliuka plaut, o ka visi vaikai gali ten prisidirbt...pilni namai smulkiu detaliu!!! Uzejom, o ji sedi ziuri seriala, ant stalo didziulis puodas su karsta arbata     
Tai va, kol kas sedes su broliais namie, o jau po naujuju metu kazka jieskosim dar, nes po naujako bernams mokslai prasides, mazajam mokykloj, o vyresni prieme i koledza  thumbup.gif

Eina sau blink.gif kaip taip aplinka vaikui netinkama unsure.gif

O kaip dickiam ,ar patinka ?

Levana - ir mane gali pasendint metukais ax.gif o tai tuoj dviem sendint reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Levana @ 2012 10 31, 13:45)
Sachis, Barbosa, pabandysiu sutvarkyt tuos metus biggrin.gif

Ai gali palikt ir senus,noriu but amzinai jauna lotuliukas.gif mirksiukas.gif O,jei rimtai-tai kada,kai galesi pataisyk 4u.gif
Na,mes vargstam su sloga doh.gif Aciu D,sianakt ramiai jau ismiegojo,susidejo viskas i kruva ir dantu dygymas ir sloga cia mums schmoll.gif Ai,tiesa-jau lygiai savaite-negauna MP,nes uzsibaige...na ir ka-susitvarke miegas pas mazaja thumbup.gif
Kalbejau su LT-mamuke sake,kad sniego jau yra pas jus,o pas mus vakar +20 buvo ir siandien silta,tik kad lietus lyja.
Kad nesusirgtumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2012 10 31, 16:40)

Levana - ir mane gali pasendint metukais  ax.gif  o tai tuoj dviem sendint reiks  lotuliukas.gif

tuoj sutvarkysiu wink.gif

nu ką ryt išvarom į šiaurės aukštaitiją biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

na ka siek tiek poilsio........o dar mums leido neit ir penktadieni i darba, tai trumpos atostogos gaunasi clap.gif

*baRboSa* jo, pas mus visa savaite sniegas laikosi ir siandien naujai siek tiek pasnigo. Rodau musu antra jau berods:) per sia savaite besmegeni, kad tau karscio pamazetu lotuliukas.gif nes pavydziu as tau tokios silumos.......atsiusk siek tiek jos ir mums mirksiukas.gif

http://public.fotki..../siaip/007.html

Mes vezimelio nebenaudojam visai beveik, jau reik pardavinet, nes stovi nenaudojamas.

Veola, smagu,kad viskas sekasi puikiai ir tikiu,kad surasi tinkama vieta savo dukriukui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emija2008: 31 spalio 2012 - 22:28
Laba 4u.gif
Mes su Rusne traukiniu atidardejom pasveikint mociutes su gimtadiniu i Siaulius:D vyrus pas kita mociute isleidom, siemet taip atskirai gavos, bet ne apie tai as biggrin.gif zodziu sedziu ir kaifuoju, tevukai sokinja aplink, o mes su Rusne tuo naudojames blush2.gif
Mes vezimo jau senokai nebenaudojam, viskas isparduota, atiduota, maniske pati eina ir sedet visai nenori ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida+2: 01 lapkričio 2012 - 10:53
na ką , merginos, kitos savaitės pabaigoj mūsų su lelium didysis susitikimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sachis @ 2012 11 02, 17:42)
na ką , merginos, kitos savaitės pabaigoj mūsų su lelium didysis susitikimas wub.gif

o Tau planinis CP?
Atsakyti

clap.gif tuoj KAAALEEEDOOOS thumbup.gif
patrumpino termina kazkaip, juk tu kazkur apie viduri zadejei cia mums Kaledas, na bet svarbu viskas gerai, gausim dovanas anksciau pakuot mirksiukas.gif

man siandien i darba nereikejo eit, tai tokia palaima but namie wub.gif , darbu kalnai jau buvo prisikaupe, aisku dar ir ryt zadu kalnus hihihi.gif verst

neatsilaikiau ir dar tulpiu nusipirkau, kaip nepirkt ax.gif kai taip pigiai parduoda. Tik va kazi ar jau nevelu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emija2008: 03 lapkričio 2012 - 00:06
QUOTE(emija2008 @ 2012 11 03, 01:05)
neatsilaikiau ir dar tulpiu nusipirkau, kaip nepirkt ax.gif kai taip pigiai parduoda. Tik va kazi ar jau nevelu g.gif

aš tulpes tik prieš 3 dienas sukišau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal dar ir nevėlu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levana @ 2012 11 02, 17:08)
o Tau planinis CP?

planinis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(emija2008 @ 2012 11 03, 00:05)
clap.gif tuoj KAAALEEEDOOOS thumbup.gif
patrumpino termina kazkaip, juk tu kazkur apie viduri zadejei cia mums Kaledas, na bet svarbu viskas gerai, gausim dovanas anksciau pakuot mirksiukas.gif

man siandien i darba nereikejo eit, tai tokia palaima but namie wub.gif , darbu kalnai jau buvo prisikaupe, aisku dar ir ryt zadu kalnus hihihi.gif verst

bus anksčiau, ir gerai biggrin.gif
Atsakyti

Valioooo!!!! Kaledos arteja!!!! Labai laukiam. Linkim greitai ir lengvai smile.gif
Atsakyti