svikutes,
tai kaip gyvos?
Na napaleonu kepejos, kaip gavosi kept?
Mes augam irgi neblogai, tik visas slogas surenkam visur ir visada Kalbam viska, puoda beveik ivaldem, brolius stroinam, ozius jau randam...zodziu kaip ir viskas gerai
Veola, kaip tu ten isikurei?
Napoleonas gavosi
mes bandom jaukintis puodą, bet nelabai sekasi, tai dabar vaikšto su maike ir trauzais ir po auką ir po namus, o aš iš paskos su skuduru, nes jei ir pasodinu ant puodo ar wc, vis tiek nieko nepadaro
kalbam nemažai, tik keistai ne visi supranta tai raides iš rodžio išmeta, tai pakeičia tai dar ką sugalvoja
Pavyzdžiui: Traktorius - teutia, papūga - pakūga, kepurė - kupju nu ir panašiai
mes bandom jaukintis puodą, bet nelabai sekasi, tai dabar vaikšto su maike ir trauzais ir po auką ir po namus, o aš iš paskos su skuduru, nes jei ir pasodinu ant puodo ar wc, vis tiek nieko nepadaro
kalbam nemažai, tik keistai ne visi supranta tai raides iš rodžio išmeta, tai pakeičia tai dar ką sugalvoja
Pavyzdžiui: Traktorius - teutia, papūga - pakūga, kepurė - kupju nu ir panašiai
sveikos gyvos
na mes kalbam mazai, bet va puoda jau prisijaukinom, pats nepasipraso ,bet jei pasodinu tai zino kad reikia padaryti ka nors ir jau zinom kur lovyte, ne bendra, o atskira ir ten miegam , na kartais ateina ir pas mus i viduriuka, bet jau pasiekimas
Va tik buvom pasigave roto virusa is puskiu, teko paguleti ligoninej 4dienas, bet va jau gerai mes namie
na mes kalbam mazai, bet va puoda jau prisijaukinom, pats nepasipraso ,bet jei pasodinu tai zino kad reikia padaryti ka nors ir jau zinom kur lovyte, ne bendra, o atskira ir ten miegam , na kartais ateina ir pas mus i viduriuka, bet jau pasiekimas
Va tik buvom pasigave roto virusa is puskiu, teko paguleti ligoninej 4dienas, bet va jau gerai mes namie
Labukas
kadangi ,pabuvau "sena galva",tai atešu žinių iš kitur-
O mane ką tik pasiekė dar viena graži žinia iš LEVANA:
ŠIANDIEN 9.12 MŪSŲ ŠEIMA PASIPILDĖ NAUJU NARIU, JO VARDAS EDVARDAS, MES KOL KAS NEDIDUKAI 50 CM IR 2661 KG, BET AUKSIM DIDELI IR STIPRŪS!
SVEIKINAM
ŠIANDIEN 9.12 MŪSŲ ŠEIMA PASIPILDĖ NAUJU NARIU, JO VARDAS EDVARDAS, MES KOL KAS NEDIDUKAI 50 CM IR 2661 KG, BET AUKSIM DIDELI IR STIPRŪS!
SVEIKINAM
QUOTE(Gyvačiukas @ 2013 06 03, 20:42)
Labukas
SVEIKINAM
SVEIKINAM
Sveikinimai Levanai ir mazyliui
Sveikinimai Levanai ir nuo musu su B
VALIO
sveikinimai kuo nuosirdziausi mazam sio Pasaulio gyventojui[/SIZE] ramiu nakteliu saldaus pienelio
[SIZE=7]buckis ir meskos apkabinimas supermamai levanai :*
sveikinimai kuo nuosirdziausi mazam sio Pasaulio gyventojui[/SIZE] ramiu nakteliu saldaus pienelio
[SIZE=7]buckis ir meskos apkabinimas supermamai levanai :*
Sveikinam ir mes su Mariuku Aleksiukas turi broli Valioooo
Ačiū už sveikinimus
augam atrodo neblogai, brolis brolį myli žodžiu viskas fainiai
beje, priminkit kokiu pagrindu reikia seniūnijoj prašyt tų, berods 92 Lt, į mėnesį kol dekretas?
nes važiuosiu į seniūniją ketvirtadienį, o niekaip neprisimenu nes praeitą savaitę ten kažkokia bobelė atostogavo tai nieko ir nesusitvarkiau
augam atrodo neblogai, brolis brolį myli žodžiu viskas fainiai
beje, priminkit kokiu pagrindu reikia seniūnijoj prašyt tų, berods 92 Lt, į mėnesį kol dekretas?
nes važiuosiu į seniūniją ketvirtadienį, o niekaip neprisimenu nes praeitą savaitę ten kažkokia bobelė atostogavo tai nieko ir nesusitvarkiau
smagu kad augat sauniai, o va mum mazoj seniunijoj lengviau , pasakai ko nori ir paduoda pildyt lapus, o jei ne visko nori kas priklauso tai dar pasako kad ne viska gauni ir tada pildai dar viena lapa
o beje dar lyg ir nuo pajamu priklauso, o jei tu vaiko auginimo atostogose tada nepriklauso (arba jei tetis iseina vaiko auginimo atostogu ) sekmes pinigu ir poierizmo labirintuose
o beje dar lyg ir nuo pajamu priklauso, o jei tu vaiko auginimo atostogose tada nepriklauso (arba jei tetis iseina vaiko auginimo atostogu ) sekmes pinigu ir poierizmo labirintuose
Sveikos mergatės
Kaip gyvenat?Senokai nosį buvau čia įkišus
Levana,sveikinu,susilaukus-sūnelio!!!
O pas mus nieko naujo,mažoji kasdien stebina ir džiugina savo pasiekimais,visus šeimos narius
Auga,kaip ant mielių Kalbos,kaip vandens Du žodžiai lietuviškai,du angliškai Suprast nieko neįmanoma
Vasara...karšta...nosies nesinori kišt laukan
Gerai,neliūdėkit,užsuksiu vėl prie progos
Kaip gyvenat?Senokai nosį buvau čia įkišus
Levana,sveikinu,susilaukus-sūnelio!!!
O pas mus nieko naujo,mažoji kasdien stebina ir džiugina savo pasiekimais,visus šeimos narius
Auga,kaip ant mielių Kalbos,kaip vandens Du žodžiai lietuviškai,du angliškai Suprast nieko neįmanoma
Vasara...karšta...nosies nesinori kišt laukan
Gerai,neliūdėkit,užsuksiu vėl prie progos