Įkraunama...
Įkraunama...

Kam virš 30 :)

QUOTE(Levana @ 2013 03 25, 14:33)
Gerai gyvuoju biggrin.gif
beje vis dar nežinom kas pilvuke gyvena tongue.gif

oi kaip smagu......net uzpavydet galima mirksiukas.gif bet turbut smagu staigmenos laukt nestuke.gif

QUOTE(solnyszko @ 2013 03 25, 15:15)
Didziule problema - A. praaugo lygiai metais vyresni drauges vaika, nebeturim kas atiduotu isaugtinius rubelius  doh.gif

lotuliukas.gif tai koks ugis tavo isminciaus? ale paklausiau ir pati susimasciau, kad neisivaizduoju koks mano damos ugis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emija2008 @ 2013 03 25, 18:25)
oi kaip smagu......net uzpavydet galima mirksiukas.gif  bet turbut smagu staigmenos laukt nestuke.gif
lotuliukas.gif  tai koks ugis tavo isminciaus? ale paklausiau ir pati susimasciau, kad neisivaizduoju koks mano damos ugis g.gif  biggrin.gif

Mano veikejas vidutinis, api 92 cm ugio. Drauges tai mazas trimetis kazkur apie 88 cm sad.gif

Naujas triukas - sedejom masinoj, isprase rakta, ikiso i spynele ir pasuko starteri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emija2008 @ 2013 03 25, 18:25)
oi kaip smagu......net uzpavydet galima mirksiukas.gif  bet turbut smagu staigmenos laukt nestuke.gif

buvo spėjimų neužtikrintų, tai kažkaip nelabai ir tikiu, nes kaip sakė 50 ant 50 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Maniškio ūgis irgi kažkoks neaišku, kiek matuoju vis skirtingas lotuliukas.gif o poliklinikoj nepamenu kada buvom biggrin.gif maniškis apie 88-89 cm dabar

Emija, gal gali man Napoleono receptuką ax.gif blush2.gif nu ***** kaip norėčiau kažko skanaus velykom blush2.gif o čia visos svaigsta kaip skanu, pati niekad nekepiau, tai nežinau kokio patikrinto receptuko rolleyes.gif gali čia, gali į až ar skype , prašau prašau prašau biggrin.gif
Atsakyti
na o Adomelis auga tai laabai po truputi nes valgyti be (.) nelabai ko ir benori 4u.gif tad maitinimas tik vakare ir nakti doh.gif lietuviska dar kalbeti neismokom o musu ugis nesiekia 80cm svoris apie 10 kg na coliukai mes blush2.gif
Emija mesk cia napaleona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levana @ 2013 03 25, 22:14)

Emija, gal gali man Napoleono receptuką  ax.gif  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(4mamavita @ 2013 03 26, 13:04)
Emija mesk cia napaleona  thumbup.gif

neklauso manes sm lotuliukas.gif

va prasom

4 mamvita, kepu pagal Beatos receptas. Esu isbandzius gal 6, bet nei vienas netiko ir nebuvo tas tikras biggrin.gif trapus, taigi, sitas man pats paciausias wub.gif

300 g sviesto(palaikyt saldiklyje, geriau tarkuosis)

550 g miltu

350 ml 30 proc grietines

0,5 saukstelio druskos
miltai su duska susimaisai, sutarkuoji sviesta, vis pamirkai sviesta i miltus, kad neliptu prie tarkos.Tada su rankom pertrini miltus su sviestu, neminkai o tiesiog pertrini per delnus

Grietine ismaisai indelyje gerai ir supili i miltus ir tada jau kisi nagucius ir neminkai o stengies sumaisyt kad i viena gabala susiklijuotu kai jau gausis vientisas rutulys padalini i 8-10 rutuliuku ir dedi i saltytuva kokiai valandai

Po to kocioji, kociodama palankstyk, na sulenki ir vel pakocioji, vel sulenki, bus trapesnis blynas iskocioji kokios nori formos, apipjauni, tik kepant pasitraukia, turek omeny

iskocioji labai plonai, dedi i ikaitusia 180 laipsniu orkaite ir tada jau uzsisuski kol iskocioji viena, kitas jau buna iskepes
isimi ir dedi ant tieasaus stalo atvesti, o po to atsargiai, nes trapus, gali sudet vienas ant kito

Kremas

400 ml pieno

4 tryniai

1-2 a.s vanilinio cukraus

1 v.s krakmolo

200g cukraus

350 minksto sviesto, tegu pastovi per nakti kambario temperaturoj

1 v. s konjako ar brendzio

0,5 citrinos sulciu

piena su puse cukraus i puoda ir kaitini iki virimo

trynius issukti su likusiu cukrumi iki baltumo, sudeti krakmola, issukti. Tada ipilti kelis saukstus pieno ir ismaisai, taip dar koki karta ar du ipilk pieno, o po to supilk piena i tryniu mase.As kartais padarau atvirksciaai

tada vel statai puoda ant ugnies ir maisydama kaitini iki sutirstes iki kisieliaus .Tada statai kol atves iki kambrio temperaturos
kai atves, tada supili konjaka ir citrinos sultis, ismaisai

Pasiruosk sviesta : sviesta su plakikliu isplakti iki pabalimo
tada vis i ji dadek to virto kisieliaus ir taip kol susides visas

aisku visada vis plak
jei neatitaikysis kremu temperaturu tai jis supuls i gabalelius tokius, tada statai i karsto vandens vonia ir paplak kol pasidarys vientisa mase.Kremas turi but purus

viena pertepima tepu spanguoliu uogiene
jei barstysis truupiniais, tai pasilik pora lakstu ir kremo tam

pamirsau parasyt:) kad sviesta pirk kad butu tik sviestas 82 proc
karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emija2008: 29 kovo 2013 - 21:28
Emija, aciu uz recepta. Meginsiu meistrauti. Tikiuosi kad gausis valgomas smile.gif
Atsakyti
Emija, ačiū ačiū 4u.gif jau suteptas ir įkištas į šaldytuvą, ryt ragausim, kaip ten ga vos man tas pirmas Napalys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levana @ 2013 03 30, 14:23)
Emija, ačiū ačiū  4u.gif jau suteptas ir įkištas į šaldytuvą, ryt ragausim, kaip ten ga vos man tas pirmas Napalys biggrin.gif

O as nekepiau sad.gif Seniai PL buvom, tai namie nei miltu, nei sviesto sad.gif
Atsakyti
sveikinimai jums, mergaitės, su Šv Velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Na ka mamaites , su Sv. Velykom visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

4mamavita - nepergyvenk , uzaugs Adomas 4u.gif Maniskis ir papinasi dar , ugis 81, o svoris 10.4 mirksiukas.gif

Emija - reiks ir man kada napoleona bandyt pasidaryt tongue.gif

Levana - 4u.gif megsta tavo pilvinukas siurprizus daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, visas su sventem 4u.gif
na torto nepasigaminau blush2.gif bet tam turejau priezasi... penktadieni atsisveikinau su protiniu dantim, buvo pirmas danties rovimas mano gyvenime, tad streso apturejau doh.gif blink.gif daugiau negu ten reikejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet jau vaiku Velykelem tai galesiu tortintis thumbup.gif
tensei zinok mano visi tokie skruzdeliukai tai as nepergyvenu irnesakyk.gif
Atsakyti