sveikiutes su visom sventem prabegusiom mano seimynele tai i kazkoki ligu katila i puole,bet baigiam issikapstyti tad sau ir jum linkiu labai daug sveikatytes siais metais
Sveikutes tai ka su 2 gimtadieniu musu temutes tai kaip matau torta vienai teks valgyti
ooo i baliu pataikiau
Mama vita neteks tau vienai svest baliavosim dviese
kaip gyvos? neuzpuste, nesusalot?
Kur du, ten ir trys :-D noriu torto :-D
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(4mamavita @ 2013 01 12, 00:07)
Sveikutes tai ka su 2 gimtadieniu musu temutes tai kaip matau torta vienai teks valgyti
Sveikutes
OOOO kaip laiku uzsukau buciau gimtadieni praziopsijus
Prisidedu prie sveikinimu Visoms po bucki
ir aš prisidedu , va ta proga ir tortas Skanaus
[quote=Levana,2013 01 12, 22:19]ir aš prisidedu , va ta proga ir tortas Skanaus
niam niam, kaip skanu.........aciu
niam niam, kaip skanu.........aciu
na musu neuzpuste, o peciu siom dienom labai mylim
nutariau padaryti mazu suknyciu kolekcija, nusipirkau dazu tekstilei tai kol kas ant saviskiu rubeliu isbandyneju jau Adomelis truputi paaugo ir vel uzejo noras kazka kurti
nutariau padaryti mazu suknyciu kolekcija, nusipirkau dazu tekstilei tai kol kas ant saviskiu rubeliu isbandyneju jau Adomelis truputi paaugo ir vel uzejo noras kazka kurti
Levanos torciukas labai skaniai atrodo
Kaip idomu Uzsiimineji rubu modeliavimu ar tik dekoravimu?
QUOTE(4mamavita @ 2013 01 13, 16:45)
na musu neuzpuste, o peciu siom dienom labai mylim
Kaip idomu Uzsiimineji rubu modeliavimu ar tik dekoravimu?