Labai gražei parašyta
Likimas mane apdovanuojo du kartus,ir abu kartus man neteko laukti.Abu kartai planuoti ir ivigdyti per menesi laiko Linkiu visom laukiančioms,ko greičiau sulaukti,nevaisingoms,paneigti gyd diagnoze ir pastoti
Kai dar negavojau apie lelius atrode, kas cia yra: viens du ir tu jau su pilvuku. o kad taip butu. Kai su vyru nusprendeme kad jau laikas musu seimynele gausinti buvau labai laiminga. Tiesa dar neilgai bandome pastoti taciau jau naktimis sapnuoju kad rankose laikau maza butybe, kuri man sypsosi pacia nerealiausia sypsea is visu. Kiekviena dienele stengisuos uzsukt i foruma ir siandien radau sia istorija: skaiciau ir verkiau ir dabar dar asaros kaip pups byra. Pati puikiai zinau ka reiskia testuke isvysti viena nelemta raudona juostele. Manau testuku gamintojai gerai uzdirba is tokiu kaip mes, kurios kiekviena ryta turi savo rituala begti darytis testuka, tartum tai butu rytine kava ir sumustinis. Galetu juos nemokamai dalint tai nors biudzetas taip skaudziai nekentetu. visos mano drauges, kurios jau turi savo zmogeliukus sako: tu pakentek, palauk dar. AHa, legva joms kalbet kai viskas praity. Tikiuos greit ir mums uzkibs ir busiu laiminga jauna
VISOMS LINKIU DIDELES STIPRYBES, (kantrybes nelinkesiu, nes tai neimanoma siame reikale ) KUO DAUGIAU LIKIMAS TAVE SKRIAUS TUO STIPRESNE TU DARYSIES. JUK NEVELTUI AKOMA, KAD DIEVAS NESIUSTU MUMS VISU SKAUDZIU LIKIMO MUGIU JEI NEZINTU KAD ME JUOS GALIME PAKELTI.
O istorijos autorei noriu padekoti uz gera minti ir kitoms palinkeciau taip pat padaryti. pasiimt sasvynuka ar tiesiog kompiuteryje aprasyti nors ir trumpai savo kiekviena laukimo diena nesvarbu ar tai butu jau laukimo diena ar dar tik bandymai patapti tokia. Po kiek laiko busimiems vaikuciams bus tikrai idomu paskaityti kaip ju mamyte stengesi ir kovojo uz juos, kaip ju lauke ir mylejo.
STIPRYBES VISOMS BUSIMOMS IR ESANCIOMS
VISOMS LINKIU DIDELES STIPRYBES, (kantrybes nelinkesiu, nes tai neimanoma siame reikale ) KUO DAUGIAU LIKIMAS TAVE SKRIAUS TUO STIPRESNE TU DARYSIES. JUK NEVELTUI AKOMA, KAD DIEVAS NESIUSTU MUMS VISU SKAUDZIU LIKIMO MUGIU JEI NEZINTU KAD ME JUOS GALIME PAKELTI.
O istorijos autorei noriu padekoti uz gera minti ir kitoms palinkeciau taip pat padaryti. pasiimt sasvynuka ar tiesiog kompiuteryje aprasyti nors ir trumpai savo kiekviena laukimo diena nesvarbu ar tai butu jau laukimo diena ar dar tik bandymai patapti tokia. Po kiek laiko busimiems vaikuciams bus tikrai idomu paskaityti kaip ju mamyte stengesi ir kovojo uz juos, kaip ju lauke ir mylejo.
STIPRYBES VISOMS BUSIMOMS IR ESANCIOMS
kazkada as irgi bandziau isivaizduoti kaip reaguosiu pamacius dvi rausvas juosteles:"dziaugsiuos reksiu visam pasauliui kad jam padovanosiu dar viena zmogeliuka"
bet greit teko isitikinti kad tokios reakcijos kaip isivaizdavau nebuvo pasireiske tik isgastis pasimetimas, o vakare kai susitikau savo vyra tai buvo dauuuuuug asaru, vyras is dziaugsmo kad taip netiketai sulaukem gandru nezinojo kur pasideti. o as verkiau ir verkiau nezinojau del ko
bet turejau laiko su ta mintim apsiprasti juk tam tie devyni menesiai
o va jau musu rubuiliukui jau 4men., musu dziaugsmas ir didziausias turtas
labai graziai aprasei kaip tikra rasytoja
savo vaikiukui issaugok galesi prodyt kaip jo laukei
bet greit teko isitikinti kad tokios reakcijos kaip isivaizdavau nebuvo pasireiske tik isgastis pasimetimas, o vakare kai susitikau savo vyra tai buvo dauuuuuug asaru, vyras is dziaugsmo kad taip netiketai sulaukem gandru nezinojo kur pasideti. o as verkiau ir verkiau nezinojau del ko
bet turejau laiko su ta mintim apsiprasti juk tam tie devyni menesiai
o va jau musu rubuiliukui jau 4men., musu dziaugsmas ir didziausias turtas
labai graziai aprasei kaip tikra rasytoja
savo vaikiukui issaugok galesi prodyt kaip jo laukei
Angeliukai patys zino kad ateiti reikia pas mamytes, dabar skaitau ir prisimenu savo sirdies skausma, kai pas mus mano mazoji dukryte neateidavo, ir as jai laiskelius rasau, ir Dievuliui, prasiau kad kuo greiciau ja mums duodu !!!toks jausmas pazystamas...
Dekui Dievuliui ir visiems svenciausiems mes ja turime:) ir laaabai dziaugemes savo Anfeliuku.. Skmes tik nenustok tikejusi.
Dekui Dievuliui ir visiems svenciausiems mes ja turime:) ir laaabai dziaugemes savo Anfeliuku.. Skmes tik nenustok tikejusi.
Pirmo savo stebuklelio laukiau keturis men. bet pagalaiu sulaukiau ir jau paaugom antro mazylio laukiau du metus ir tis men. buvau praradusi vilti ir po mudvieju vestuviu stai staigmena! lauktas netyciukas! kartais buna taip, o kartais ir kitaip, tik patarciau busimoms mamytems neprarast vilties as manau, kad su savo neviltimi mes pacios dar nutolinam mazylio atejima.
Kaip gražiai aprašytas visas laukimas tų dviejų juostelių
Ir kaip visa tai iki skausmo pažystama ...........
Ir kaip visa tai iki skausmo pažystama ...........
Carievna, skaičiau ir ašaros kaupėsi. Galiu tau palinkėti tik stiprybės, taip kaip tu man jos linkėjai. Atsimenu kaip tu mane guodei ir nenusisukai (tuo metu buvau kitu niku) Aš tikiu kad viskas bus jums gerai, ir pagaliau galėsit sūpuoti savo mažiuką žmogeliuką. To jums linkiu iš visos širdies
Iki skausmo pažįstamas tas laukimas ir tikėjimas, tie testai ir tas prakeiktas vienas brūkšnelis ir ašarota pagalvė...
Aš vis dar tikiuosi ir viliuosi, nes tik viltis miršta paskutinė
Nežinau, kas skaudžiau ar prarasti savo žirniuką viduje, ar net nepabūti savaitę, ar mėnesį mama
Kai pagalvoji, kodėl dievas duoda vaikučius toms, kurios jais atsikrato, ar pražudo?
O tos kurios myli ir laukia - nieko neduoda
Aš vis dar tikiuosi ir viliuosi, nes tik viltis miršta paskutinė
Nežinau, kas skaudžiau ar prarasti savo žirniuką viduje, ar net nepabūti savaitę, ar mėnesį mama
Kai pagalvoji, kodėl dievas duoda vaikučius toms, kurios jais atsikrato, ar pražudo?
O tos kurios myli ir laukia - nieko neduoda
Sveikutes
žinot, skaitydama ir juokiausi ir verkiau...labai labai gražiai viskas aprašyta..ir taip nuoširdžiai... linkiu dideliausios sėkmės ir tikiu,kad sulauksit...
žinot, skaitydama ir juokiausi ir verkiau...labai labai gražiai viskas aprašyta..ir taip nuoširdžiai... linkiu dideliausios sėkmės ir tikiu,kad sulauksit...
Laaabai graziai parasyta
atsimenu ir as ta testa prakeikta kuris pus antru metu rode I juostele,kaip velavo mmm 2 sav o testas rode I... nutarem 2008 eit darytis tyrimus visus kodel?
taip graudu buvo kai pazistamos taip lengvai pastodavo ar jau po pirmo 4 valymus dare,galvojau kur saziningumas? as noriu ir ner o jie nenori ir turi,gal pradet nenoret?ne ne ne,NORIU, irgi vis galvojau kai pamaysiu II tai reksiu sokinesiu is laimes soksiu ant ranku vyrui ir tgul jis mane supa nes as jam padavonosiu stebukla..
O visi tai tik ir sako: palauk gyvenimu pasidziaug o kuo dziaugtis jei ner del ko bet va kaip visada mm veluoja,ai nu ir kas daug kartu velavo,menesi neatsiras tik tuomet testa prakeikta darysiu,o viltys? viltys tai yra..bet neee negali but tiek laiko nebuvo,is pykcio net neskaicioju kada paskutynes mm buvo ,zinau kad kazkur men gale,nu cia kito pradzia,ai nedarysiu.. vyras pats neklausdamas nuperka testa,ot tik nori kad vel pasigrazeciau I juostele einu ryte i wc mego noriu o dar tas testas,pykta,padarau ka reikia,pastatau ant grindu ir galvoju apie kazka kita tik,bac oi apie testa pamirsau nu reik paziuret ir ismest,ziuriu..... II ryskios ryskios juostos,rankos dreba asaros lejasi begu su tuo testu pas vyra,laime...jis cia
Taigi ir tikek bus,nors tai ir sunkiausia
atsimenu ir as ta testa prakeikta kuris pus antru metu rode I juostele,kaip velavo mmm 2 sav o testas rode I... nutarem 2008 eit darytis tyrimus visus kodel?
taip graudu buvo kai pazistamos taip lengvai pastodavo ar jau po pirmo 4 valymus dare,galvojau kur saziningumas? as noriu ir ner o jie nenori ir turi,gal pradet nenoret?ne ne ne,NORIU, irgi vis galvojau kai pamaysiu II tai reksiu sokinesiu is laimes soksiu ant ranku vyrui ir tgul jis mane supa nes as jam padavonosiu stebukla..
O visi tai tik ir sako: palauk gyvenimu pasidziaug o kuo dziaugtis jei ner del ko bet va kaip visada mm veluoja,ai nu ir kas daug kartu velavo,menesi neatsiras tik tuomet testa prakeikta darysiu,o viltys? viltys tai yra..bet neee negali but tiek laiko nebuvo,is pykcio net neskaicioju kada paskutynes mm buvo ,zinau kad kazkur men gale,nu cia kito pradzia,ai nedarysiu.. vyras pats neklausdamas nuperka testa,ot tik nori kad vel pasigrazeciau I juostele einu ryte i wc mego noriu o dar tas testas,pykta,padarau ka reikia,pastatau ant grindu ir galvoju apie kazka kita tik,bac oi apie testa pamirsau nu reik paziuret ir ismest,ziuriu..... II ryskios ryskios juostos,rankos dreba asaros lejasi begu su tuo testu pas vyra,laime...jis cia
Taigi ir tikek bus,nors tai ir sunkiausia