Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš krausčiausi iš proto:-)

pazistama situacija,as persileidau 10 sav,labai pergyvenau,verkiau...verkaiu...ir dar karta verkiau,o juk taip laukiau ir tikejausi.svajojau...taciau po poros menesiu,as vel isvydau dvi raudonas juosteles...si kart laimingai...dukryte 4u.gif

I:\DCIM\R12B2001\R001-010.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 27 lapkričio 2006 - 02:08
nėra teisybės verysad.gif .....
o taip gražiai viskas buvo...laiminga pabaiga galvojau ir šė kad nori- unsure.gif verysad.gif
belieka tau palinkėti stiprybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Graudu verysad.gif
Atsakyti
Gražiai aprašyta graudi istorija 4u.gif
Atsakyti
Carievna...Zinau,kaip tau skauda...pati tai patyriau du kartus.Ir visi paguodos zodziai dar labiau skaudina ir asaros dar labiau plusta.
LAbai tikiuosi,kad tau pavyks.Uz tave uzdegsiu Onos baznycioje zvakute.Nezinau,kodel buten toje,bet ji man patinka.
Stiprybes tau ir neprarasti vilties.Pazadek,kad neprarasi!!!
Atsakyti
Carievna,gal jau nestuke.gif esi?
Atsakyti
heh..tikrai pazystama istorija, tiesa man greiciau pavyko..taciau pilna stalciu testuku turiu ir as,net ovuliacijos testu buvau prisipirkus blush2.gif , na bet dabar mano dziaugsmas jau pakeliui nestuke.gif

pamatysi kaip viskas bus gerai, tik nereikia prarast tikejimo thumbup.gif
Atsakyti
visom linkiu sekmes 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
suprantu jus, ir as ta pati patyriau, kai buvo 11 savaiciu. verysad.gif Bet nenukabinau nosies ir musu turtelis jau vel pakeliui, tikiuosi, si kart mes ji isvysim nestuke.gif Labai laukiam ir tikim tuom 4u.gif sekmes ir jums, zmogui neduota daugiau, nei jis gali pakelt
Atsakyti
suprantu jus kaip yra skaudu,bet reikia islikti stipriai,nes man taippat atsitiko kai buvo 12sav.galvojau zeme is po koju slysta ir kaltinau save.kad esu nepilnavertu,ir kodel man tai atsitiko.bet uzsibreziau tiksla,neleisiu saves sugniuzdyti taip lengvai,
Ir stai rezultatai as jau turiu tuoj gimdyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bukit stiprios,nes si nuostabi gyvybe pati nusprendzia kada jai reikia ateit i pasauly wub.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
Daug daug sekmės, nuoširdžiai tikiu, kad taip laukiamo vaikelio širdelė jau plaka tavyje arba jau labai greitai taip ir bus. Tik niekada nenustok tikėti.
Atsakyti
ne viskas taip paprasta, kaip norėtųsi... vien noro ir tikėjimo neužtenka kai kada cool.gif
Atsakyti