pazistama situacija,as persileidau 10 sav,labai pergyvenau,verkiau...verkaiu...ir dar karta verkiau,o juk taip laukiau ir tikejausi.svajojau...taciau po poros menesiu,as vel isvydau dvi raudonas juosteles...si kart laimingai...dukryte
I:\DCIM\R12B2001\R001-010.JPG
nėra teisybės .....
o taip gražiai viskas buvo...laiminga pabaiga galvojau ir šė kad nori-
belieka tau palinkėti stiprybės
o taip gražiai viskas buvo...laiminga pabaiga galvojau ir šė kad nori-
belieka tau palinkėti stiprybės
Graudu
Carievna...Zinau,kaip tau skauda...pati tai patyriau du kartus.Ir visi paguodos zodziai dar labiau skaudina ir asaros dar labiau plusta.
LAbai tikiuosi,kad tau pavyks.Uz tave uzdegsiu Onos baznycioje zvakute.Nezinau,kodel buten toje,bet ji man patinka.
Stiprybes tau ir neprarasti vilties.Pazadek,kad neprarasi!!!
LAbai tikiuosi,kad tau pavyks.Uz tave uzdegsiu Onos baznycioje zvakute.Nezinau,kodel buten toje,bet ji man patinka.
Stiprybes tau ir neprarasti vilties.Pazadek,kad neprarasi!!!
Carievna,gal jau esi?
heh..tikrai pazystama istorija, tiesa man greiciau pavyko..taciau pilna stalciu testuku turiu ir as,net ovuliacijos testu buvau prisipirkus , na bet dabar mano dziaugsmas jau pakeliui
pamatysi kaip viskas bus gerai, tik nereikia prarast tikejimo
pamatysi kaip viskas bus gerai, tik nereikia prarast tikejimo
visom linkiu sekmes
suprantu jus, ir as ta pati patyriau, kai buvo 11 savaiciu. Bet nenukabinau nosies ir musu turtelis jau vel pakeliui, tikiuosi, si kart mes ji isvysim Labai laukiam ir tikim tuom sekmes ir jums, zmogui neduota daugiau, nei jis gali pakelt
suprantu jus kaip yra skaudu,bet reikia islikti stipriai,nes man taippat atsitiko kai buvo 12sav.galvojau zeme is po koju slysta ir kaltinau save.kad esu nepilnavertu,ir kodel man tai atsitiko.bet uzsibreziau tiksla,neleisiu saves sugniuzdyti taip lengvai,
Ir stai rezultatai as jau turiu tuoj gimdyti
bukit stiprios,nes si nuostabi gyvybe pati nusprendzia kada jai reikia ateit i pasauly
Ir stai rezultatai as jau turiu tuoj gimdyti
bukit stiprios,nes si nuostabi gyvybe pati nusprendzia kada jai reikia ateit i pasauly