Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš krausčiausi iš proto:-)

Na kokie grazus zodziai na tikrai !!! Labai grazus laikimas tavo maziuko ir pagaliau jau jis tavyje kaip dziukgu !!! Sveikinu !!! Dabar daug daugiau graziu zodzu atsiras laukdama savo stebukleli i pasauli !!! Sekmes !!! Augitirstiprekit !!!
Atsakyti
Sveikinu. Tu to verta
Atsakyti
thumbup.gif
nuosirdziausi sveikinimai ir laukiam tesiniu kitose temose drinks_cheers.gif
Atsakyti
nuoširdžiai dėkoju visoms už sveikinimus ir palinkėjimus 4u.gif

deja, ir šis stebuklas užgęso....

trečiadienį atsisveikinsiu su savo antruoju mažiuku...

jaučiuosi suskeldėjusi dykumos žemė...

bet atėjus laikui vėl kelsiuosi ir eisiu...
Atsakyti
Jau taip dziaugiausi, kad jums pagaliau pavyko, dziaugsmo asaros trysko skaitant, taciau.... kai paskaiciau paskutine tavo zinute, vos neapsiverkiau is netiketumo ir liudesio verysad.gif verysad.gif .
Ir kodel gyvenimas toks ziaurus, kodel negali padovanoti tokios laimes tiems, kurie troksta gyvybes stebuklo visa sirdimi. Tai taip neteisinga....

Busta, stiprybes tau, laikykis. Nuosirdziai uzjauciu 4u.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 10 liepos 2006 - 20:41
Nera teisybes zemeje... verysad.gif Laikykis ir TIKEK TIKRAI JI TURESI 2.gif
Atsakyti
verysad.gif labai labai noriu ir laukiu geru ziniu ir tikiu kad ju bus 4u.gif
Atsakyti
širdy taip tuščia...
Bet tikiu,kad ateis laikas ir vėl liesis džiaugsmingos eilutės.
jau dabar esu nusiteikusi kovai.
ačiū visoms.
Atsakyti
brangute,tikek ir toliau,nepasiduok!!!!!
kaip man viskas pazystama....ech...8men jauciausi lygiai tap pat,kiek asaru buvo pralieta,kiek nusivilymu buvo... verysad.gif kai atrode kad jau jau,viskas bus gerai isnesiosim,bet ir vel viskas veltui...pasakydavom sudie nespeja istarti labas!!!
bet mes nepasidavem,oi ne...tvirtai tikejo ir laukem...niekada nebuvau is tu tikinciuju,bet ta kart kiekviena sekmadieni dievuli lankydavom,kartais ir dazniau,jei tik budavo pakeliui,prasydavau ir melsdavaus dievulio pagalbos...ir tas didelis begalinis tikejimas mums padejo...viena sventa,kupina tikejimo,kuciu vakara mums pavyko... rolleyes.gif ta diena jis pas mane pilvelyja apsigyveno rolleyes.gif patikejau tik 4men niestumo,kai jau tikrai supratau kad mums pavyks isgyventi... rolleyes.gif
dabar jau mums 7men.ir begalinis laukimas kudikio gimimo,ir zinoma dauk nerimo turim(kaip ir visoms)ne tiek jau dauk ir beliko...tikimes viskas bus gerai rolleyes.gif
Tad linkiu nepasiduoti ir su begaliniu tikejimu zenkti pirmyn!!!Sekmes. nestuke.gif
Atsakyti
console.gif Linkiu kad trecias kartas nebepameluotu... 2.gif 4u.gif
Atsakyti

Labai graziai aprasyta...sekmes nestuke.gif
2.gif 2.gif 2.gif
Papildyta:
QUOTE(Busta @ 2006 07 02, 17:37)
nuoširdžiai dėkoju visoms už sveikinimus ir palinkėjimus 4u.gif

deja, ir šis stebuklas užgęso....

trečiadienį atsisveikinsiu su savo antruoju mažiuku...

jaučiuosi suskeldėjusi dykumos žemė...

bet atėjus laikui vėl kelsiuosi ir eisiu...

Kaip baisu blink.gif uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
Busta, nuosirdziai tikiu ir linkiu, kad trecias kartas ateis ir pasiliks kartu su Tavimi.
Tvirtybes ir zinoma....sekmes 4u.gif
Atsakyti