Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip aš krausčiausi iš proto:-)

Be galo grazu wub.gif wub.gif wub.gif ir liudna ..
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alles @ 2006 05 10, 09:07)
Ak, kaip svaigina nuostabus gegužis… Kokia laimė man buvo gimti šį mėnesį, kaip džiaugėsi mano tėvai, per žiedų pūgą nešdamiesi savo mažylę namo.

pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims wub.gif

Gimimo istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Najade @ 2010 08 10, 22:24)
pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą  biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė  wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims  wub.gif

Gimimo istorija  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif nuostabiausia gimtadienio dovanėlė- ilgai lauktos svajonės išsipildymas wub.gif wub.gif Turbūt begalo džiaugiatės? Būkit sveikos ir laimingos thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau ši istorija turi savo laimingą pabaigą  biggrin.gif po ilgų ketverių metų ir penkių (!) praradimų gegužės mėnesį prieš mano gimtadienį mums gimė dukrytė  wub.gif ir mes parsinešėm savo mažylę dar tebežydint obelims  wub.gif

Gimimo istorija  4u.gif

Oooooooo thumbup.gif wub.gif sveikinu su laiminga pabaiga!!!!!
Atsakyti

Kaip gražu wub.gif Sveikinimai didžiausi jūsų šeimai!
Atsakyti
didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija smile.gif
Sėkmės Jums dideliausios 4u.gif
Atsakyti
kazin kur rasti jsuu gimdymo istorija? turi buti nuostabus paskojimas kaip ir sie wub.gif
Atsakyti
Dar tik perskaičiau laukimo istorijas ir liūdnas žinias, bet esu be galo sujaudinta wub.gif
Autorė turi didžiausią dovaną - sugebėti taip perteikti jausmus, tokia rašymo dovana bigsmile.gif
Labai džiaugiuosi, kad pagaliau jau turi stebukliuką!!
Lekiu skaityti gimdymo istorijos wub.gif bigsmile.gif
Jau dabar žinau, kad bus nuostabu bigsmile.gif
Didžiausi sveikinimai ir nuoširdžiausi ir šilčiausi linkėjimai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif cray.gif -kaip viskas jaudinanciai
Atsakyti
"Sukinėjau testuką prieš šviesą lyg paslėpto lobio ieškodama. Iš įtempto žiūrėjimo net akyse ėmė raibuliuoti. Vaidentis ėmė jau šimtai juostelių. Nusiraminam ir išmetam į šiukšlinę.
… rausiamės po šiukšlinę. O gal įvyko stebuklas."

Siuo metu isgyvenu rausimasi po siuksline verysad.gif

Sekmes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti