Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(raganieška @ 2013 05 08, 16:47)
šioje temoje pilna atsiliepimų apie šios firmos keptuves iš IKI parduotuvės. Turėjau negilią, tai dabar ir už dyką neimčiau ir nervų negadinčiau  doh.gif  išmečiau po 1mėn.

Man vyras dovanu negilia nupirko is senuku tai as labai ja dziaugiuosi, niekas nesvyla, nelimpa, graziai valosi thumbup.gif tai pamaniau kad cia ir tokia pati kokybe. g.gif
man tai istiesu dangcio reiktu, nes dar namie ta mano mazyte be dangcio, bet gal tada reiktu Senukuose pasiiieskoti tik dangcio, jai cia kokybe keptuves Š....
Atsakyti
keptuvės gal ir ne kokios, bet Berghoff dangčiai tobuli, nežinau ką reikia daryti, kad tokį sudaužyti, be to gerai išgaubtas. Tų dangčių Berghoff parduotuvėje yra.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 08, 16:34)
Ka manote apie sia didele IKI siuloma keptuve ?
Ar verta pirkti ?
http://i44.tinypic.com/6y02nc.jpg

Turiu, daugiau nepirkčiau. schmoll.gif

Šiaip jau kurį laiką nesinaudoju. Galiu kam nors padovanoti. Be dangčio.
Atsakyti
[quote=Ntu-Kpi,2013 05 08, 20:43]
Turiu, daugiau nepirkčiau. schmoll.gif

Nupirkom mamai. Kazkokia tragedija, atrodo ir firma gera, bet tokia prasta keptuve... tikrai nerekomenduociau..siaip geriausia, kokia esu kadanors turejus tai aliuminio lydinio ir marmuro arba kaip kiti vadina akmens mases keptuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 16:01)
siaip geriausia, kokia esu kadanors turejus tai aliuminio lydinio ir marmuro arba kaip kiti vadina akmens mases keptuve  thumbup.gif

o kuo ji tokia gera? jei tarkim špyžinė daugiau kepimui/gruzdinimui skirta, kam skirta akmens masės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 17:01)

Nupirkom mamai. Kazkokia tragedija, atrodo ir firma gera, bet tokia prasta keptuve... tikrai nerekomenduociau..siaip geriausia, kokia esu kadanors turejus tai aliuminio lydinio ir marmuro arba kaip kiti vadina akmens mases keptuve  thumbup.gif

O kaip tokia atrodo? mastau.gif
Negaliu prisiminti ar tokia kur mačiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 05 23, 17:09)
o kuo ji tokia gera? jei tarkim špyžinė daugiau kepimui/gruzdinimui skirta, kam skirta akmens masės? 4u.gif

Na bent as tai ja viskam naudoju rolleyes.gif gerumas tame, kad ji nesvyla thumbup.gif galima net ir be riebalu kept, na bet cia priklauso nuo to ka gamini smile.gif kokiai kiaulienai kept tai net nereikia nieko papildomai, uztenka kiek is mesytes issiskiria riebaliuko. o kadangi nesvyla tai ir plaunasi labai lengvai, daznai buna kad tiesiog su popieriniais ranksluosciais uztenka isvalyt bigsmile.gif plius nesibraizo kaip teflonas, zodziu daug privalumu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 23, 19:13)
O kaip tokia atrodo? mastau.gif
Negaliu prisiminti ar tokia kur mačiau...  rolleyes.gif

Maniske tokia: akmens mases mirksiukas.gif bet man regis kai ieskojau tai ir kitu firmu jos tokios buvo juodos ir su tokiais kaip nutaskymais baltais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 19:22)
Maniske tokia: akmens mases mirksiukas.gif bet man regis kai ieskojau tai ir kitu firmu jos tokios buvo juodos ir su tokiais kaip nutaskymais baltais  4u.gif

kiek jau laiko naudojate tokia keptuve?
Atsakyti
Pusantrų metų kažkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 20:22)
Maniske tokia: akmens mases mirksiukas.gif bet man regis kai ieskojau tai ir kitu firmu jos tokios buvo juodos ir su tokiais kaip nutaskymais baltais  4u.gif

Man tos visos puodų-keptuvių firmos, prasidedančios raide B... nepatikimos atrodo...
Aišku negalima viską matuoti ant vieno kurpaliaus, bet...
Atsakyti
QUOTE(Daniellita @ 2013 05 23, 21:22)

Naudoju tokią apie porą metų. Priekaištų neturiu.
Tik jokios ji neAKMENS MASĖS - taškuotas teflonas.
Atsakyti
gal ir taip, bet bent jau nesibraizo kaip iprastas teflonas smile.gif man taip baisu net prisimint tas senasias teflonines keptuves tokias subraizytas visas, baisu pagalvot, jeigu esam suvalge nors pora gabaleliu to teflono - jis juk tikriausiai taip ir liko organizme ir dabar nuodija is vidaus ? g.gif
Atsakyti