QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 03 17, 15:23)
Jūsų teisė rinktis.
Būtent tokį argumentą girdėjau iš pardavėjos toje parduotuvėje. Kad tas su emale lengviau valosi. Buvau susigundžiusi pirkti...
Bet MB buvo prieš tokią keptuvę vien dėl rankenos. Aš pastoviai nusideginu rankas ką nors gamindama, o čia capt už karštą rankeną...
Būtent tokį argumentą girdėjau iš pardavėjos toje parduotuvėje. Kad tas su emale lengviau valosi. Buvau susigundžiusi pirkti...
Bet MB buvo prieš tokią keptuvę vien dėl rankenos. Aš pastoviai nusideginu rankas ką nors gamindama, o čia capt už karštą rankeną...
Bet ne visu keptuviu metalines rankenos ikaista, as pirkau puodus ir turiu keptuve, kuriu rankenos nekaista, tai buna pazymeta aprasyme.
Penktadieni nusipirkau keptuve Le creuset, ji ir su metaline rankena, bet as jos dar nebandziau. Ji yra nesunki su kazkokia ipatinga danga prie kurios nelimpa. Tos kompanijos yra ir ketaus keptuves, bet jos tokios sunkios, kad as nusprendziau dar palaukti, o dar mano kaitlente indukcine, kazkaip baisu ir sudauzyti neatsargiai keptuve padejus ant jos. Gal kas turit praktikos ketaus keptuve naudojant ant keramikines laitlentes?