[quote=zittute,2017 10 10, 10:39]
merginos, ar geros woll keptuves su tom titano arba safyro dangom? skubiai prisireike ir man, ir mano mamai. Ketaus norejau, bet kad jos sunkios baisiai
jei kas turi, gal gales pakomentuoti
[/quote]
[quote=aijos,2017 10 10, 10:47]
Turejau su titano danga. Atitarnavo kokius 3m. paskui pradejo traukti. Paskaiciavau, kad as geriau kasmet po nauja Tefal keptuve nusipirksiu
[/quote]
[quote=Lux,2017 10 10, 10:53]
O aš pigieną už 6 Eurus turiu, tarnavo 10 metų, kol mama neliko su vaikais kai mes buvo Europoj buvom ir su šakute nepažeidė dangos.
[/quote]
[quote=aijos,2017 10 10, 10:59]
Tos pigios labai plonos ir greitai maistas sudega, nespejes iskepti. Turiu tokia viena mazike kiausiniui pasikepti
[/quote]
[quote=zittute,2017 10 10, 11:04]
aciu merginos uz pasidalinima del keptuviu
visgi tefalo nenoriu, nes musiskiai vyrai iskart subraizo, nereik nei metu
tai sakau gal tos su ta titano danga ilgiau tarnautu
[/quote]
[quote=Lux,2017 10 10, 11:08]
Aš ant labai mažos ugnies kepu ir kiaušinienę, ir blynus, niekas nepridega.
[/quote]
[quote=padraika22,2017 10 10, 11:09]
As turiu ketaus keptuve. Velnioniskai sunki, bet i nieka nekeisciau. Neinvalide esu, jegos dar uztenka, uztat zinau, kad neprisivalgysiu teflonu ir nereiks keisti po pusmecio. Twflonines turejau fiskars, tefal ir dar kazkokia brangesne. Visos po pusmecio issiriecia nors saugau, neperkaitinu.
[/quote]
[quote=aijos,2017 10 10, 11:17]
O ne, tik ne ketaus. Del svorio dar buciau kentejusi, bet, kad ji ziauuuuriai traukia, jokiu pliusu joje nemaciau. Atidaviau tevams. Nepatiko ir jiems, klause is kur as ta keptuve istraukiau
[/quote]
[quote=Lux,2017 10 10, 11:24]
Aš ketaus turiu 20 metų, vyras ją dievina. Tik nusipirkus ją reikia "prakepti", tada ji labai gerai kepa. Bet per tiek metų kažkokia plėvelė riebalų užsidėjo, kurios jokiom nekenksmingom priemonėm negaliu nuimti ir pradėjo traukti.
[/quote]
[quote=irmante,2017 10 10, 11:26]
<p>Drauge turejo Woll Diamond, sake nepirkti, dabar nusipirko nowo Titanium. Sake liuksiska. dabar kaip tik joms nuolaida Imperijoje. Mastau ir as sau imt. Tik man indukcinei reikia. Nors jau is maksimos paprasta nusipirkau, bet jei ka mamai ar vaikui studentui atiduociau gal. Tik kazkaip vis gaila keptuvems 200 euru isleist, nes tos mazosios tai jauciu isvis beveik nenaudociau. Nors gal koki padaza tik padaryt.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/keptuves/woll-keptuviu-rinkinys-nowo-titanium-2/?item=6311'>https://www.imperija.lt/lt/virtuves-indai/keptuves/woll-keptuviu-rinkinys-nowo-titanium-2/?item=6311</a>
</p>
[/quote]
[quote=aijos,2017 10 10, 11:32]
Mano buvo prakepta pagal visas rekomendacijas, vistiek trauke.
[/quote]
[quote=zittute,2017 10 10, 14:58]
dekui visoms merginoms uz pasidalinima patirtimi del keptuviu
as va sita nowo titanium ir dairausi gal paimt,pas juos ju yra ir po viena, ne tik rinkiniais
[/quote]
[quote=susula,2017 10 10, 15:05]
<p>į WOll keptuvių temą..aš turiu titanine danga indukcinei kaitlentei (tą nowo titanium). Bet ji labai sunki irgi. viena ranka sunku iš keptuvės į puodą ar kitur ką iš jos išpilt. Bet visumoj tai man ji patinka. aš joje ir lietinius kepu ir plovą darau
</p>
[/quote]