QUOTE(Raimo @ 2015 06 18, 13:35)
Laba diena,
Pries savaite isbandziau stai tokia keptuve;
http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF
Tai anglinio plieno keptuve (liaudiskai vadinama gelezine), savybes labai panasios i ketaus keptuves tik ji zenkliai lengvesne ( ketaus sudetyje truputi daugiau anglies, tai vienintelis skirtumas medziagos sudetyje). Sieneliu storis 2.5m. keptuve buvo nauja, ji padengta biciu vasko sluoksniu kad nerudytu saugant ir transportuojant. Pries naudojima sita vaska privalu karstu vandeniu nuplauti, po to pili 1mm. aliejaus ir apie 5min. keptuve kaitini, iskaitinus viska isvalai servietele ir viskas. Kai visa tai padariau emiausi kepti kiausini ir jis ............. nepridege, man tai buvo atradimas. sek diena kepiau kotletus ir sitie puikiausiai iskepe ir neprisvilo. Panaudojus keptuve svariai isvaliau pop.serv. ir lengvai sutepiau aliejumi. Siomis keptuvemis LT kol kas niekas neprekiauja, maniske buvo pirkta is amazono(pirko draugai, ir man dave pratestuoti ir isbandyti). Pirkeju atsiliepimai stulbinanciai auksti 4.5 balo is 5, retai taip buna, o ir kainos labai padorios.
Dabar svarstau gal ir man tokia nusipirkti.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 09 18, 18:45)
Keptuvė gera, kiaušinienę, kotletus kepu, viskas puiku, vat su lietuviškom krakmolingom bulvėm situacija prastesnė. Svyla, nelabai pavyko iškepti, bet visa kita liuks
Nusipirkau ir aš tokią, tik iš puodai.lt, viską pagal instrukciją paruošiau ir t.t. esmė tame, kad man viską "traukia" prie jos, tiek kiaušinis, tiek žuvis, tiek vištieną.. žodžiu net nežinau kas ne taip ir ar verta laukti kol ji "prasidirbs", nes rašoma kuo daugiau kepi, tuo geriau ji kepa..
Trumpai kalbant, kol kas nusivylusi..