Palyginkime sias keptuves. Skeppshult ir Kruger.
Skeppshult
Kruger
Kuri geriau? Kodel?
QUOTE(Amelita @ 2013 03 13, 22:09)
Nemanau, kad pačių keptuvių skirtumas didelis, špyžius yra špyžius Pirmoji su metaline rankena, kuri gali kaisti, bet tinkama plauti indaplovėje. Antroji medine rankena, kuri malonesnė laikyti rankoje, bet plauti reiks rankomis Ir šioks toks kainų skirtumas
Jeigu man tektų rinktis tarp Kruger ir Orion, laimėtų tik Kruger
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 22:17)
Nemanau, kad pačių keptuvių skirtumas didelis, špyžius yra špyžius Pirmoji su metaline rankena, kuri gali kaisti, bet tinkama plauti indaplovėje. Antroji medine rankena, kuri malonesnė laikyti rankoje, bet plauti reiks rankomis Ir šioks toks kainų skirtumas
Yra ir mediniu rankenu.Aisku ji brangesne.
su medine
Neziurint kainos, kuri geriau ar Kruger ar SKEPPSHULT? Nesu turejus ketaus keptuves. Todel klausiu jusu nuomones. Vis tiek imtumet Kruger ar vis del to SKEPPSHULT? Idomu kuri tarnauja ilgiau..Ar abi jos jau yra paruostos naudojimui ar reikia kaitinti? Kurios prieziura paprastesne?Nelabai tikiu, kad jos abi vienodos...
QUOTE(Amelita @ 2013 03 13, 22:27)
Yra ir mediniu rankenu.Aisku ji brangesne.
su medine
Neziurint kainos, kuri geriau ar Kruger ar SKEPPSHULT? Nesu turejus ketines keptuves. Todel klausiu jusu nuomones. Vis tiek imtumet Kruger ar vis del to SKEPPSHULT? Idomu kuri tarnauja ilgiau..Ar abi jos jau yra paruostos naudojimui ar reikia kaitinti? Kurios prieziura paprastesne?
su medine
Neziurint kainos, kuri geriau ar Kruger ar SKEPPSHULT? Nesu turejus ketines keptuves. Todel klausiu jusu nuomones. Vis tiek imtumet Kruger ar vis del to SKEPPSHULT? Idomu kuri tarnauja ilgiau..Ar abi jos jau yra paruostos naudojimui ar reikia kaitinti? Kurios prieziura paprastesne?
jų palyginti negaliu Vis tik manau, kad nelabai yra skirtumas tarp jų Turiu vieną rusišką ketaus keptuvę, kažkokią tiesiog špižinę ir Kruger, naudojant absoliučiai jokio skirtumo Tik kad rusišką reikėjo paruošt ir prisijaukint. O pas mane jos skiriasi dydžiu ir šiek tiek forma, tad ir panaudojimas skirtingas.
QUOTE(irisas @ 2013 03 13, 22:36)
jų palyginti negaliu Vis tik manau, kad nelabai yra skirtumas tarp jų Turiu vieną rusišką ketaus keptuvę, kažkokią tiesiog špižinę ir Kruger, naudojant absoliučiai jokio skirtumo Tik kad rusišką reikėjo paruošt ir prisijaukint. O pas mane jos skiriasi dydžiu ir šiek tiek forma, tad ir panaudojimas skirtingas.
O kiek metu naudojat Kruger ketaus keptuve? Ar daug reikia riebalu ar ne?Dangti lengvai priderinot?Paruost jos nereikejo? Plaunat tik su vandeniu ar su kokiais nuriebalintojais? Ar ju negalima? Ar reikia po kepimo isplovus, issausinti ir patepti riebalais? Ar ji nerudija?
Aciu...
Reiks gyvai apziuret abi.
sveiki, as vis dar keptuviu paieskose si keptuve sudomino tik nezinau ar ji gera
http://geri-indai.lt...lypage.tpl.html
http://geri-indai.lt...lypage.tpl.html
QUOTE(Amelita @ 2013 03 13, 22:43)
O kiek metu naudojat Kruger ketaus keptuve? Ar daug reikia riebalu ar ne?Dangti lengvai priderinot?Paruost jos nereikejo? Plaunat tik su vandeniu ar su kokiais nuriebalintojais? Ar ju negalima? Ar reikia po kepimo isplovus, issausinti ir patepti riebalais? Ar ji nerudija?
Aciu...
Aciu...
naudoju jau keletą metų, bet pirkau ją ne iš parduotuvės, o iš vokiečių senienų kur būna veža, bet buvo nauja. Iš dizaino ji viens prie vieno kaip Kruger, užtai aš ir esu įsitikinus, kad tokia pati. Plaunu indų plovikliu, kažkaip nieko man nuo to blogo neatsitinka Išplovus palieku nuvarvėt, jeigu drėgna šiek tiek, pašluostau, bet šiaip jokios ypatingos priežiūros nėra. Riebalais netepu, nes ji jau iškaitinta ir prikepusi, nerūdyja
QUOTE(b.kite @ 2013 03 13, 22:45)
Turiu Beghoff ORION jau 4 metus. Cia ne keptuve, bet troskintuvas ir cia nieko neiskepsite, o tik gerai prisvilinsite!!! Man jau taip buve kai sugalvojau issikepti kepsniukus, galvojau, kad viskas, reiks ismesti Troskiniams su labai labai mazai arba visai be riebalu labai tinkama. Puikus daiktas, nusiskundimu per riek metu neturiu Apskritai nemazai puodu turiu Beghoff firmos ir jais esu be galo patenkinta
Pries dvi sav nusipirkau is iki su akcija keptuve Berghoff Scala 26 cm tokia taskuota baltais taskeliais(49lt) Berghoff Scala. Keliata kartu kepeme, kol kas esu patenkinta, bet kazkodel turiu itarima, kad jos nelabai kokybiskos. Gal kuri turit ir dar kazka galit daugiau pridurti?
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2013 03 14, 15:29)
Pries dvi sav nusipirkau is iki su akcija keptuve Berghoff Scala 26 cm tokia taskuota baltais taskeliais(49lt) Berghoff Scala. Keliata kartu kepeme, kol kas esu patenkinta, bet kazkodel turiu itarima, kad jos nelabai kokybiskos. Gal kuri turit ir dar kazka galit daugiau pridurti?
As ta keptuve pirkau irgi dabar be lipduku akcijos. Paturejau 3 dienas ir nunesusi grazinau. Ir pradziu atrode viskas gerai, bet naudojant silikoninius ir plastikinius irankius, pakepus 3 kartus - neitiketinai susibraize ir galu gale issoko 2 oro pusles dugne kaip jomis naudotis zinau, todel tai ne mano kalte. Prieme be jokiu atsikalbinejimu. Daugiau nepirksiu is sios akcijos keptuviu.
Siaip turiu su kuo palyginti, nes turiu keptuve is akcijos su lipdukais kai buvo, tai vizualiai jos labai skyresi Tos senosios uz lipdukus danga visai kitokia, blizgi, o siu be lipduku partija tikrai kazkokia kitokia ir nekokybiska sakyciau.
Tai va tokia mano patirtis
QUOTE(irisas @ 2013 03 14, 09:39)
naudoju jau keletą metų, bet pirkau ją ne iš parduotuvės, o iš vokiečių senienų kur būna veža, bet buvo nauja. Iš dizaino ji viens prie vieno kaip Kruger, užtai aš ir esu įsitikinus, kad tokia pati. Plaunu indų plovikliu, kažkaip nieko man nuo to blogo neatsitinka Išplovus palieku nuvarvėt, jeigu drėgna šiek tiek, pašluostau, bet šiaip jokios ypatingos priežiūros nėra. Riebalais netepu, nes ji jau iškaitinta ir prikepusi, nerūdyja
turiu rusišką lietiniams ir iškaitinau ir neploviau, bet pradėjo traukti per viduriuką ką daryti?
o kruger kepa super. Kas man joje labiau patinka nei rusiškoje, tai kad ji lygesnė, ne tokia graublėta, tai pvz. blynai gražesni
visur minima, kad indų ploviklio negalima naudoti, tai kaip jas plauti indaplovėje?
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2013 03 13, 23:09)
turiu tokią , labai patenkinta. Anksčiau norėjau pirkti skeppshult, bet pagailėjau pinigų, nes bijojau, kad su špižium nesusidraugausiu, bet dabar ja labai patenkinta ir tikrai neleisčiau pinigų tai brangesnei, bet aišku, čia kiekvieno pasirinkimas.
Ji jau paruošta, kaitinti nereikia. O emaliuota iš išorės, tai lengvai nusivalo išorė ir nesvyla nuvarvėjimai.
QUOTE(raganieška @ 2013 03 14, 16:26)
turiu rusišką lietiniams ir iškaitinau ir neploviau, bet pradėjo traukti per viduriuką ką daryti?
o kruger kepa super. Kas man joje labiau patinka nei rusiškoje, tai kad ji lygesnė, ne tokia graublėta, tai pvz. blynai gražesni
visur minima, kad indų ploviklio negalima naudoti, tai kaip jas plauti indaplovėje?
Pabandykite vėl su aliejumiiškaitinti, gal mažiau trauks
Aš paprastu indų plovikliu plaunu, indaplovės neturiu, tai teoriškai gal ir galima joje plauti, o praktiškai nebandžiau