Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 13:06)
nenoriu nieko sutraumuot, bet tai imanoma!!!!gal norit video kaip ta atrodo praktiskai(viena valanda, desertas ant galo mirksiukas.gif )



Norime, bet jūsų darytą video.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 13:06)


Ateikit, i fb puslapi.Parasykit i a.z jei norit nuorodu.cia tikrai nieko negaliu ikelt:)
Papildyta:




Man ir čia neblogai. Kodėl turėčiau kažkur eiti?

Nesuprantu kas jums trukdo čia įkelti. Galit bent foto.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 13:06)
nenoriu nieko sutraumuot, bet tai imanoma!!!!gal norit video kaip ta atrodo praktiskai(viena valanda, desertas ant galo mirksiukas.gif )


Pagaminti desertą ant karbonado galima , ale kaip su kvapais mirksiukas.gif Man pvz. reikia deserto braškėmis kvepenčio, o trenks mėsa ...
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 13:06)
nenoriu nieko sutraumuot, bet tai imanoma!!!!gal norit video kaip ta atrodo praktiskai(viena valanda, desertas ant galo mirksiukas.gif )
Papildyta:

Ateikit, i fb puslapi.Parasykit i a.z jei norit nuorodu.cia tikrai nieko negaliu ikelt:)
Papildyta:

Raimo, jei galit trumpiau isdestykit savo mintis,tingiu skaityt 4u.gif jus gal tiesiog pabandykit is pradziu, o paskui skaitykt

Jus Gerb. gal ir neskaitykit, ne jums tai skirta(info skirta forumo dalyviams norintiems suzinoti konstukcines sitos keptuves ypatybes. o jos tikrai nera isskirtines). Tuo labiau kad nieko ko gero ir nesuprasite, apart savo poteriu ir maldu Jus nieko daugiau zinoti ir nenorite. Taip kad melskites savo stabui ir toliau, tik prasymas neterskite kitiems zmonems smegenu savo niekuo nevertai brukalais, tikiuosi kad Jus supratot.
Atsakyti
Raimo, dar trumpinkit, prasau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2015 11 06, 15:51)
Pagaminti desertą ant karbonado galima , ale kaip su kvapais  mirksiukas.gif Man pvz. reikia deserto  braškėmis kvepenčio, o trenks mėsa ...

desertas netrenks mesa, o karbonadas braskem.jei netikit, galit isbandyt:)
cia ne pats geriausias, bet pats aiskiausias filmukas kaip tai imanoma.pradedantiems.
https://www.youtube....h?v=kc_EWSIO3kg
trumpai paaiskinu kas vyksta.keptuveje vienu metu yra gaminami pietus is keturiu patiekalu - sriuba, du antri ir desertas.jei idomu pasiziurekit kaip tai vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 06 lapkričio 2015 - 15:51
Nu tiesiog stebuklas biggrin.gif tik jei atvirai, nenorėčiau paragauti sriubos skonio žuvies/ arba sriubos su mėsa, bet ir žuvies prieskoniu. Netikiu pasakomis, kad niekas niekur nepersiduoda ir produktai lieka savo natūralaus skonio tokiu atveju. Kaip bebūtų, manau yra tikinčių tokiu daiktu ir besidžiaugiančių, tebūnie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 15:45)

trumpai paaiskinu kas vyksta.keptuveje  vienu metu yra gaminami pietus is keturiu patiekalu - sriuba, du antri ir desertas.jei idomu pasiziurekit kaip tai vyksta.

Kur tas stebuklas? Pats paprasčiausias garpuodžio principas, aš pirkau iš Berghoff kažkada su IKI lipdukais tokį , tik ne grotelės , o rėčio tipo antras puodas įsistato. Mokėjau gal kokius 60 litų. Dar ir dabar puikiai tarnauja, nors Berghoff keptuvė už lipdukus po metų jau reikėjo lauk mesti. Mus domina keptuvės , o už tamstos garpuodį mokėti 150 eurų tikra beprotybė. Plius visi garai ir kvapai susimaišo, tik nereikia aiškinti, kad tas obuolio neva desertas neprasmirs mėsa ar žuvimi.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 15:45)
vienu metu yra gaminami pietus is keturiu patiekalu - sriuba, du antri ir desertas.jei idomu pasiziurekit kaip tai vyksta.


Ne per daug įsijautėt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 11 06, 17:20)
Nu tiesiog stebuklas  biggrin.gif tik jei atvirai, nenorėčiau paragauti sriubos skonio žuvies/ arba sriubos su mėsa, bet ir žuvies prieskoniu. Netikiu pasakomis, kad niekas niekur nepersiduoda ir produktai lieka savo natūralaus skonio tokiu atveju. Kaip bebūtų, manau yra tikinčių tokiu daiktu ir besidžiaugiančių, tebūnie  smile.gif

Skoniai ir kvapai nesusimaiso. Be to visus produktus dedam kartu.Tai ir irodo daikto unikaluma, isskirtimuma.Jokioj kitoj keptuvej tai neimanoma

Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2015 11 06, 17:32)
Kur tas stebuklas? Pats paprasčiausias garpuodžio principas, aš pirkau iš Berghoff kažkada su IKI lipdukais tokį , tik ne grotelės , o rėčio tipo antras puodas įsistato. Mokėjau gal kokius 60 litų. Dar ir dabar puikiai tarnauja, nors Berghoff keptuvė už lipdukus po metų jau reikėjo lauk mesti.  Mus domina keptuvės , o už tamstos  garpuodį mokėti 150 eurų tikra beprotybė. Plius visi garai ir kvapai susimaišo, tik nereikia aiškinti, kad tas obuolio neva desertas neprasmirs mėsa ar žuvimi.

cia tamstos reikalas uz ka kiek moketi.garpuodis tik garina, o cia trylika ivairiu gamybos budu.kepimas, virimas, garinimas ir t.t filmuke parodytas tik vienas variantas is daug imanomu.garpuodyje kepsnio neissikepsit.garpuodis uz 60lt pora metu ilgiausiai tarnaus, nebent nenaudosit kasdiena.uz lipdukus gavot ne keptuve, bet tikros keptuves kopija, dar tikriausiai ikaitusia saltu vandeniu uzpylet....
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 21:19)
Skoniai ir kvapai nesusimaiso. Be to visus produktus dedam kartu.Tai  ir irodo daikto unikaluma, isskirtimuma.Jokioj kitoj keptuvej tai neimanoma
Papildyta:

cia tamstos reikalas uz ka kiek moketi.garpuodis tik garina, o cia trylika ivairiu gamybos budu.kepimas, virimas, garinimas ir t.t filmuke parodytas tik vienas variantas is daug imanomu.garpuodyje kepsnio neissikepsit.garpuodis uz 60lt pora metu ilgiausiai tarnaus, nebent nenaudosit kasdiena.uz lipdukus gavot ne keptuve, bet tikros keptuves kopija, dar tikriausiai ikaitusia  saltu vandeniu uzpylet....

Truksta keturiolikto panaudojimo budo kad daiktas butu pilnai universalus. Taigi siulau naudoti kaip naktipuodi, tikrai turetu buti patogu. Prisiusiojai nakti, puikiu dangciu uzdengiai ir paspyriai po lova. Ryte ispyliai viska- praskalavai (galima ir neskalauti,kvapai ir skoniai taigi nesimaiso) , ir gamini sau teramisu lasisos/kumpio skonio -super.
Net apsiseilejau ,jauciu kad pirksiu.
Na o jeigu rimtai, su zombiais/sektantais nepabendrausi ir nepadiskutuosi, jie kitu negirdi ir nemato. Kartoja savo ismokta malda ratu , kaip uzsikirtusi plokstele. Kaip mastantys individai jie mire/degradave.
Moterie argi nesupranti kad tavo briedai uztrampampam visus negyvai. Susirask sau lygius zombius ir su jais liaupsink ta stebukla iki kol pasieksite pilna ekstaze.
Alach akbar (dievas didis) tare AMWAY guru , bet AMWAY dar didesnis.
Ilsekis ramybeje moterie, ir teatleidzia tau Dievas visas tavo nuodemes ( o tu ju turi, nes jauciu ne viena desetka doru pilieciu apmulkinai)
Atsakyti
Bereikalo čia "laužote ietis" dėt to desertų su žuvimi gaminimo. Visiems žinoma ponia jau seniau viską pasakė, tik skaityti įdėmiai reikia:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 06, 15:06)
...(viena valanda, desertas ant galo mirksiukas.gif ) ...

Jums dar neaišku kur tas desertas taip kepant?
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2015 11 06, 13:25)
Mano eksperimentas tesiasi jau septintus metus, keptuve 26cm. Scanpan CTX (gruntuota titano oksidu, PTFE danga sustiprinta keramikos dalelemis, korpusas 5 ply-sluoksniai), zinoma naudoju ja reciau apie 2 kart/savaite. Problemos jau pradeda atsirasti (pastebimi mikro istrupejimai dangos.
Jeigu naudociau taip kaip jus 3 - 4 kartus, tokios problemos butu atsirade po 3 metu.
Tokia keptuve siuo metu galima nusipirkti uz 80 - 100eur. Ivertinus siu keptuviu kainas (speju kad jusiske kainavo 20 -25eur) ir tarnavimo laika gaunasi lygu-lygu, taip sakant lygiosios, laimetoju nera. naudoju ir kita Scanpan IQ keptuve, si lieto aliuminio su tokia pat danga, laiko jau penkti metai, kol kas dangoje jokiu pokyciu.
Taip kad visumoje lieka neaisku ka pirkti ir uz kiek. As nesu megejas daznai keisti daiktus , tai ir perku brangesnes, laikancias ilgiau.

Naujas eksperimentas.
Dabar namie "sukasi" dvi Fissler keptuvės.
Viena naudojama išskirtinai ant dujų, kita - ant indukcijos.
Kepame 6-7 kartus per savaitę, kas antrą-trečią kartą plaunama indaplovėje.
Eina trečias mėnuo. biggrin.gif
Atsakyti