QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 11 04, 14:30)
nuosirdus atsiprasymai, jei kazka sunervinau....bet svetaine ne jusu asmenine, o tema bendra visoms be isimties keptuvem
zvaigzdziu metalas matyt ne visu piniginems...o ir kiti dalykai, nors atrodo labai paprasti ir turetu but suprantami, ir naudingi visiems, deja ne visiems 'ikandami'', bet cia jau ne keptuviu problema.ko gero rusiski fiskarai,del nostalgijos geriems laikams, kur kas priimtinesni:)
Del sriubos virimo,tai gal ir labai sunku isivaizduoti, bet zinokit , patogu netgi labai patogu.amzina atilsi mano bobute tik taip ir gamindavo nors jos keptuve siek tiek skyresi nuo maniskes.
Taip ponia, Kaledos kaip tik tas laikas , kai zmones del saves ir kitu padaro kazka gero, naudingo ar protingo, kad galetu ilgai ir laimingai dziaugtis idetu pinigu ar pastangu rezultatais, todel nauja gera, galinga keptuve butu protinga investicija i visos seimos gerbuvi,todel jusu ironija nei laiku, nei vietoj tik parodo kai kuriuos jusu trukumus ar charakterio ypatybes, o gal tai tik nusistovejusios rutinos ir blogu iprociu pasekme?
Labas vakaras
Gerbiamoji ar suprantate kad tokia savo rasliava vel issauksite ugni i save. Ir vel Jus pasakas sekate. Kadangi tema bendra visiems tai mes ir stengiames apginti eilinius piliecius nuo visokiu paistalu.
Kokiu budu galima pakelti seimos gerbuvi nusipirkus vidutines klases paprasta plienine keptuve ????????????????????. Taip kaledos ne uz kalnu, pirkdamas Amway keptuve del saves nieko ipatingo tikrai nepadarai tiesiog nusiperki plienine keptuve o stai pardavejui gero padarai lygiai uz 150eur, pirkdamas praktiskai analogiska vokisko WMF gamini sumoki 70eur. Turi but tikru samarieciu kad taip uz belenka kazkokiam Amway padovanot 80eur. O sakykit kame tos keptuves galia , gal ji kokiu svestu vandeniu pasventinta, ar paveziota po sventas vietas pries ja parduodant.
Jus matyt nei matet nei rankose turejot tikrai geros keptuves.Tikrai nera aisku kas geriau ar suomiskas Fiskaras (gal but gaminamas rusijoje???) ar JAV AMWEJUS (velniai zino kur ir kieno pagamintas), as Tai rinkciausi vokiska WMF,Fissler,Silit,Rosle, belgiska DEMEYERE, Berghof, italiska Giannini, daniska Scanpan, prancuziska DEBUYER, sveicariska KUhn Ricon, Swiss Diamond ir t.t.Daugelio siu gamintoju indus esu bandes (dali ju ir dabar naudoju) ir tikrai zinau kad tai geri, savo kainos verti indai. , pirkciau ir kinietiska , jeigu butu atvirai deklaruota kad tai kinietis ir nebutu bandoma pateikti to daikto kaip kokio tai nebuto stebuklo, zinoma pirkciau ir AMWAY bet jo kaina turetu buti zemesne uz WMF, tai turetu kainuoti iki 70-80 eur, jeigu galit uz tiek pasiulyti ,prasom rasykite 1vnt nupirksiu- bandymams (turiu su kuo palyginti, pas mane Demeyere keptuve/troskintuvas ir WOK, visi sie indai su varinemis termo kapsulemis), nors ir be bandymu rezultatas man 100% aiskus, iki WMF gal datrauks na o prie Demeyere net nepriartes.
Rasote kad su sia keptuve taupote iki 50% elektoenergijos, gaminant su Demeyere naudoju tik 15-20% (indukcine turi 20padalu , gaminu ant 1.5-2padalos)