Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(muminukas @ 2015 10 28, 13:58)

"Žudai" keptuvę su indaplove, negalima jokiais būdais. O Riebalų šalinti nereikia, kaip tik ją reikia reguliariai įriebalinti  4u.gif

Jau ko gero nužudžiau biggrin.gif neturiu tiek raumenų kilnoti tokį svorį virtuvėje, o kur dar tas paruošimas naudojimui doh.gif
Esu vis dar ,,geros" keptuvės paieškose.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 10 29, 09:27)
Jau ko gero nužudžiau  biggrin.gif neturiu tiek raumenų kilnoti tokį svorį virtuvėje, o kur dar tas paruošimas naudojimui doh.gif
Esu vis dar ,,geros" keptuvės paieškose.

O tavo kaitlentė indukcinė ar ne? Jei ne, pasidomėk Scanpan daniškomis keptuvėmis su titano keramika. Tik indaplovėje negalima plauti, aš saviškę sugadinau, bet dar bandysiu atgauti. Ji nėra tokia sunki kaip ketaus, kaip minėjau mama jau netoli 15 metų ją naudoja.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 29, 13:26)
O tavo kaitlentė indukcinė ar ne? Jei ne, pasidomėk Scanpan daniškomis keptuvėmis su titano keramika. Tik indaplovėje negalima plauti, aš saviškę sugadinau, bet dar bandysiu atgauti. Ji nėra tokia sunki kaip ketaus, kaip minėjau mama jau netoli 15 metų ją naudoja.

Lyg čiupinom tokią parduotuvėje, reikės atidžiau apžiūrėti. Ačiū, Mumi smile.gif
Atsakyti
icook VOX irgi nelengva,.. nepigi...bet tinka bet kokiai viryklei.ja naudojant iki penkiasdesimt procentu sumazeja elektros ar duju sanaudos. 4l talpa. gali but naudojama ne tik kaip keptuve.trylika gamybos budu.nerudyjantis plienas.netrupa ir nereguoja su gaminamu maistu, nesudetinga prieziura 4u.gif
Atsakyti
As cascadoj pries pora metu pirkau sios firmos keptuve http://www.krinona.l...sKeptuves01.pdf

ir esu labai patenkinta. ji sunki, dengta keramika, o ir kaina buvo iki 200lt. mama yra pirkus amway keptuves, tai uz dvi paklojo gal apie 800lt ir jos po 5 ar daugiau metu yra baisios, degesiai is ju belike. Tikrai nepirkciau ju! Kad keptuve tarnautu ilgai man rodos turi buti storu dugnu ir sunki, dar pliusas tas, kad jose siluma pasiskirsto tolygiai. Dar turim keptuve - troskintuva is bauer, tarnauja jau gal apie 15metu ir tikrai nebloga yra smile.gif kaina tada buvo apie 1000lt ar daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 29 spalio 2015 - 19:38
QUOTE(geggle @ 2015 10 29, 19:37)
As cascadoj pries pora metu pirkau sios firmos keptuve http://www.krinona.l...sKeptuves01.pdf

ir esu labai patenkinta. ji sunki, dengta keramika, o ir kaina buvo iki 200lt. mama yra pirkus amway keptuves, tai uz dvi paklojo gal apie 800lt ir jos po 5 ar daugiau metu yra baisios, degesiai is ju belike. Tikrai nepirkciau ju! Kad keptuve tarnautu ilgai man rodos turi buti storu dugnu ir sunki, dar pliusas tas, kad jose siluma pasiskirsto tolygiai. Dar turim keptuve - troskintuva is bauer, tarnauja jau gal apie 15metu ir tikrai nebloga yra smile.gif kaina tada buvo apie 1000lt ar daugiau.

ji sunki, dengta keramika------- klystate gerb. keptuve dengta PTFE (teflonu) sustiprintu keramikos dalelemis. Padengimui nenaudota PFOA rugstis.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 29, 19:29)
icook VOX irgi nelengva,.. nepigi...bet tinka bet kokiai viryklei.ja naudojant  iki penkiasdesimt procentu sumazeja elektros ar duju sanaudos. 4l talpa. gali but naudojama ne tik kaip keptuve.trylika gamybos budu.nerudyjantis plienas.netrupa ir nereguoja su gaminamu maistu, nesudetinga prieziura 4u.gif

Ką reiškia 13 gamybos būdų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 10 29, 09:22)
130 eur, kosmine kaina. Ir neatrodo ji man labai gera.

Na tiek jinai kainuoja Lietuvoje. Man atveztu is Vokietojos, ten kaina per pus mazesne, tai ir galvoju ar susigundyti ar ne.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audiosavas @ 2015 10 06, 14:06)
Sveikos, panelės,
mąstau pirkti ketaus (špižinę) keptuvę, tik pastebėjau labai įvairų kainų diapazoną. Nesinori mokėti daug, tai dairausi į pigesnes. Ar teko kam pirkti iš Biolas? (konkrečiai šita). Kaip kokybė, ar sėkmingai sekėsi paruošti naudojimui?

Mačiau šias keptues mugėje, atrodė neblogai. Jei neturėčiau savo ketaus keptuvės, turbut susigundyčiau ir nupirkčiau. Tik nežinau kaip pavyktų ją paruošti.
Turiu prieš metus pirktą amerikietišką Lodge keptuvę, kuri jau buvo paruošta naudojimui. Kepu ant jos beveik viską. Netinka (arba man nesigauna) troškinti kažką ant jos. Bet troškiniams turiu troškintuvą.
Minusai kol kas tik tokie:
Rankena iš ketaus, tai reikėjo laiko kol įpratau su pirštine griebti.
Pasinaudojus, jei kažkas prilipo, geriau iškart išplauti. O tai buna gan nepatogu nes ji karšta. Poto iš kart reikia išdžiovinti.

Šiaip džiugina toks pirkinys, nes metus laiko atitarnavus nera jokių įbrėžimų. Šiaip ir saugau - nebružinu su metaliniais įrankiais, nors ir galima. Aliejaus reikia visai nedaug.
Tikiuosi tarnaus dar ilgai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 30, 00:24)
Ką reiškia 13 gamybos būdų? g.gif

trylika gamybos budu reiskia kepti, virti, troskinti, su riebalais ar be riebalu, savose sulyse ar be ju ir panasiai smile.gif mums iprastu budu ar garuose
Papildyta:

as irgi turiu amway keptuve,penkiasluoksne. beveik penki metai naudoju kasdien, o atrodo ji kaip vakar is dezes ispakuota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 30 spalio 2015 - 16:49
QUOTE(baltumas @ 2015 10 29, 09:07)
Sveiki smile.gif
nekaip negaliu issirinkti keptuves...
Dabar turiu Delimano, tai kiekviena karta joje kepant norisi ja ismesti pro langa - na viskas joje man prisvila ir prilimpa prie dugno - gal nemoku ja naudotis... g.gif
Tai db ieskau kitos ir turiu klausima - ar apsimoka investuoti i keptuve didelius pinigus?
Gal jos bus patvaresnes?
Siuo metu uzkliuvo sita keptuve, gal kas turite ir galetumete pasidalinti ispudziais?

Laba diena,
Keptuve gal ir nebloga, bet pardavejas tai labai neaiskus, labai panasu kad greitu laiku lenksis.
http://rekvizitai.vz.../kreditingumas/
Kol kas Lietuvoje nera pastovaus WMF importuotojo, sitas pardavejas manau nera patikimas, ir visai nera aisku kaip su garantija jeigu kas nutiktu. Pati keptuve pagaminta pagal vadinama 3 ply technologija plienas-aliuminis- plienas + neprisvylanti danga ( gamintojas raso kad dangoje nenaudota PFOA rugstis, taigi galima daryti prielaida kad pati danga PTFE (teflonas), gali buti sustiprintas ivairiais priedais, jeigu butu keramine danga tokia kaip Delimano ar analogiska, tai gamintojas isdidziai pareikstu kad dangos gamyboje nenaudojamos nei PTFE nei PFOA). Mes namuose naudojame pagal tokia pacia technologija pagaminta Scanpat firmos CTX keptuve, tikrai nesiskundziame , naudojame virs 5 -6metu, tiesa danga jau pradeda po truputi istrupeti, taip kad neuzilgo keisime i nauja.
Sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 14, 19:22)
Į nieką nekeisčiau icook penkiasluoksnės, nerūdyjančio plieno ir vis dar blizgančios kaip naujos.Beveik kasdien naudoju, beveik penki metai.Kartu pirktai itališkai dar pernai prieš kalėdas pasakiau sudie,nes jau netinkama naudoti. Kuo ypatinga? trys gamybos būdai.Gaminant maistą nevyksta karameliacijos reakcija, kuri vyksta gaminant įprastose keptuvėse.Rusva  patiekalo spalva atsiranda ne del Mailard reakcijos.Nauji, net nusibodusio maisto skoniai, kvapai ir spalvos.Daug paprastenė gamyba, nes nereikia laikytis patiekalų sudėjimo tvarkos.Įšyla ji tolygiai.Visi produktai esantys keptuvėj termiškai apdorojami iškarto.Gaminamas maistas nereguoja su metalu.Netrupa kaip tefloninės.Nedegina pirštų.Maistas ilgai neatvėsta.Keptuvė gerai atrodo ir yra lengvai prižiūrima.Patogi.Viskam tinkama.Gaminu joje net sriubą... nes yra pakankamai gili.Viena gali atstoti daug indų.Taupo šilumą iki penkiasdešimt procentų. Brangi?Kai kam sunku įpirkti, bet jei suskaičiuotum, kiek jau išleidai keptuvėm ir kiek dar reikės...jei dar pridėtum sutaupytą energiją gaminant maistą,įskaičiuotum kokybiškesnį, skanesnį rezultatą, tai kaina gerokai sušvelnėtų 4u.gif

....... AMEN ........

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2015 10 30, 23:39)
Laba diena,
Keptuve gal ir nebloga, bet pardavejas tai labai neaiskus, labai panasu kad greitu laiku lenksis.
http://rekvizitai.vz.../kreditingumas/
Kol kas Lietuvoje nera pastovaus WMF importuotojo, sitas pardavejas manau nera patikimas, ir visai nera aisku kaip su garantija jeigu kas nutiktu. Pati keptuve pagaminta pagal vadinama 3 ply technologija plienas-aliuminis- plienas + neprisvylanti danga ( gamintojas raso kad dangoje nenaudota PFOA rugstis, taigi galima daryti prielaida kad pati danga PTFE (teflonas), gali buti sustiprintas ivairiais priedais, jeigu butu keramine danga tokia kaip Delimano ar analogiska, tai gamintojas isdidziai pareikstu kad dangos gamyboje nenaudojamos nei PTFE nei PFOA). Mes namuose naudojame pagal tokia pacia technologija pagaminta Scanpat firmos CTX keptuve, tikrai nesiskundziame , naudojame virs 5 -6metu, tiesa danga jau pradeda po truputi istrupeti, taip kad neuzilgo keisime i nauja.
Sekmes  smile.gif
Papildyta:
....... AMEN ........   

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dar karta ....AMEN.....
Amway US Duramic nonstick coating is a PTFE (Polytetrafluoroethylene) based coating system. While PTFE itself is chemically inert and non-toxic, it begins to decompose above 660° Fahrenheit (350° Celsius). In addition, iCook Cookware nonstick coatings do not contain PFOA (perfluorooctanoic acid), a substance which has been reported to be found in trace quantities in human blood. People cannot be exposed to PFOA by using iCook frypans. Hope that helps!
Atsakyti