QUOTE(baltumas @ 2015 10 29, 09:07)
Sveiki
nekaip negaliu issirinkti keptuves...
Dabar turiu Delimano, tai kiekviena karta joje kepant norisi ja ismesti pro langa - na viskas joje man prisvila ir prilimpa prie dugno - gal nemoku ja naudotis...
Tai db ieskau kitos ir turiu klausima - ar apsimoka investuoti i keptuve didelius pinigus?
Gal jos bus patvaresnes?
Siuo metu uzkliuvo sita
keptuve, gal kas turite ir galetumete pasidalinti ispudziais?
Laba diena,
Keptuve gal ir nebloga, bet pardavejas tai labai neaiskus, labai panasu kad greitu laiku lenksis.
http://rekvizitai.vz.../kreditingumas/
Kol kas Lietuvoje nera pastovaus WMF importuotojo, sitas pardavejas manau nera patikimas, ir visai nera aisku kaip su garantija jeigu kas nutiktu. Pati keptuve pagaminta pagal vadinama 3 ply technologija plienas-aliuminis- plienas + neprisvylanti danga ( gamintojas raso kad dangoje nenaudota PFOA rugstis, taigi galima daryti prielaida kad pati danga PTFE (teflonas), gali buti sustiprintas ivairiais priedais, jeigu butu keramine danga tokia kaip Delimano ar analogiska, tai gamintojas isdidziai pareikstu kad dangos gamyboje nenaudojamos nei PTFE nei PFOA). Mes namuose naudojame pagal tokia pacia technologija pagaminta Scanpat firmos CTX keptuve, tikrai nesiskundziame , naudojame virs 5 -6metu, tiesa danga jau pradeda po truputi istrupeti, taip kad neuzilgo keisime i nauja.
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2015 10 14, 19:22)
Į nieką nekeisčiau icook penkiasluoksnės, nerūdyjančio plieno ir vis dar blizgančios kaip naujos.Beveik kasdien naudoju, beveik penki metai.Kartu pirktai itališkai dar pernai prieš kalėdas pasakiau sudie,nes jau netinkama naudoti. Kuo ypatinga? trys gamybos būdai.Gaminant maistą nevyksta karameliacijos reakcija, kuri vyksta gaminant įprastose keptuvėse.Rusva patiekalo spalva atsiranda ne del Mailard reakcijos.Nauji, net nusibodusio maisto skoniai, kvapai ir spalvos.Daug paprastenė gamyba, nes nereikia laikytis patiekalų sudėjimo tvarkos.Įšyla ji tolygiai.Visi produktai esantys keptuvėj termiškai apdorojami iškarto.Gaminamas maistas nereguoja su metalu.Netrupa kaip tefloninės.Nedegina pirštų.Maistas ilgai neatvėsta.Keptuvė gerai atrodo ir yra lengvai prižiūrima.Patogi.Viskam tinkama.Gaminu joje net sriubą... nes yra pakankamai gili.Viena gali atstoti daug indų.Taupo šilumą iki penkiasdešimt procentų. Brangi?Kai kam sunku įpirkti, bet jei suskaičiuotum, kiek jau išleidai keptuvėm ir kiek dar reikės...jei dar pridėtum sutaupytą energiją gaminant maistą,įskaičiuotum kokybiškesnį, skanesnį rezultatą, tai kaina gerokai sušvelnėtų
....... AMEN ........