QUOTE(Tanite @ 2015 06 18, 11:23)
Na taip, dar ir nerūdijančio plieno, ar dar kokios varinės lyg būna.
Dėl to teiginio, na galbūt klaidingai mąstau, bet manau su jomis reikia mokėti elgtis. Nepalikti skysčio, teplioti riebalais, t.t. ir pan. Tikrai žinau žmonių, kuriems nesiseka su ja susidraugauti, prideginėja maistas, tad ir sakau, kad dar nepribrendau tam bandymui. Ypač kai jos brangokos yra ir būtų tiesiog gaila, jei nepasiteisintų man tas pirkinys.
Dėl to teiginio, na galbūt klaidingai mąstau, bet manau su jomis reikia mokėti elgtis. Nepalikti skysčio, teplioti riebalais, t.t. ir pan. Tikrai žinau žmonių, kuriems nesiseka su ja susidraugauti, prideginėja maistas, tad ir sakau, kad dar nepribrendau tam bandymui. Ypač kai jos brangokos yra ir būtų tiesiog gaila, jei nepasiteisintų man tas pirkinys.
Na, troškinimui ši keptuvė neskirta, nors, kartais dėmesio nekreipiu ir pilu vandenį gamindama. Riebalais teplioti dažnai nereikia (max kartą į porą savaičių, o kartais ir rečiau ), bet užtat kepant tai nemažai aliejaus sugeria į save, jei daug joje gaminu, tai buteliukas aliejaus - neilgam. Kaina tikrai nėra didelė - pirkau skandinavišką (?) Prismoje už 120Lt, tai man regis, ta keptuvė dar mano vaikams tarnaus Man pliusas, kad nereikia kas 2 metus ieškoti naujos keptuvės ir klausytis, kaip puodų pardavėjai plauna smegenis a la naujausiomis auksuotomis dangomis.
Didžiausias jos minusas, sakyčiau, svoris - keliu dviem rankom
Pritraukia dažniausiai tada, kai aliejus pilamas į neįkaitintą keptuvę. Nors ,visgi, teisingai sakot, su ja reikia susidraugauti.