Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(kingcup @ 2014 05 07, 13:23)
mano visų išmetamų keptuvių, o aš dažniausiai pirkdavau keraminės dangos, tarnavimo  pabaiga būdavo ta pasidengusi derva. Bet dabar galvoju, kad kalta ya ne keptuvė, bet aliejus. Naudoju tik Natura aliejų, bet pažįstamos vyras dirba gamykloj, kur pilsto aliejų atvežtą vagonais iš Ukrainos, jis yra minėjęs, kad prekybos centruose visur tas pats aliejus, tik etiketės skirtingas gamintojai klijuoja ir tarą skirtingą naudoja...

Nemanau, kad kaltas aliejus ir jis tikrai nėra visas vienodas. Aš ir naudoju Natura, nes kiti man smirda, tai žuvim , tai dar kažkokia nafta dvokia. Bergof iš IKI, tik nupirkta traukė kaip išprotėjusi, o baltos keramikos turėjau tik puodą, kuris po kiek laiko pasidengė ruda neatplaunama danga ir pradėjo traukti. Pašveitus su kempine ją nušveičiau, bet puodas liko tik išmetimui, nes viską toliau sėkmingai traukė.
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 05 08, 08:04)
Nemanau, kad kaltas aliejus ir jis tikrai nėra visas vienodas. Aš ir naudoju Natura, nes kiti man smirda, tai žuvim , tai dar kažkokia nafta dvokia. Bergof iš IKI, tik nupirkta traukė kaip išprotėjusi, o baltos keramikos turėjau tik puodą, kuris po kiek laiko pasidengė ruda neatplaunama danga ir pradėjo traukti. Pašveitus su kempine ją nušveičiau, bet puodas liko tik išmetimui, nes viską toliau sėkmingai traukė.

sveiko maisto žinovai pataria kepimui naudoti tik Gi sviestą, jis visomis prasmėmis ir geriausias ir sveikiausias. O dėl keptuvės man - galvos skausmas. Pasirinksi pigesnę - bus nuodingų cheminių medžiagų pridėta ar kokio "briedo", pasirinksi brangesnę - bet tikrai neaišku, ar ne tame pačiame Kinijos garažiuke pagamintą. Gaila, kad lieuviai negamina...

Įmeskit, TOBULOS keptuvės nuorodą, 4u.gif kaina - nesvarbu ax.gif

dar dėl aliejaus. Toje gamyklėlėje, kur iš vagonų pilsto aliejų - šiai dienai pilsto tik į 6 "skirtingus" aliejaus butelius. Žinoma, tai ne visas prekybcentrių asortimentas, bet, deja, žmones perka tuos pigiausius, kurių netikrinama nei kilmė, nei GMO, nei gamintojas. Beje, atidžiau pastudijuokit Natura aliejaus etiketę - kilmės šalį cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 08 gegužės 2014 - 11:45
Sveikos, beieskodama savo idealios keptuves ar bent jau ilgalaikes perskaiciau sia temele ir isigyjau SKEPPSHULTS gjuteri 25 cm su dangciu. Brangi, bet yra vilties kad tarnaus ilgai smile.gif bijojau prieziuros, as viska pratusi plaut indaplovej, kietaus negalima tokiu budu plaut, o pasirode viskas gana paprasta, pakisu po kranu, pabruzinu sepeciu, sausai nuvalau ir viskas smile.gif niekas nepridega, tik aisku aliejaus praso smile.gif nors maistas nebuna permerkytas rebalais. Beje, ispakavus tik perploviau, impregnuot ir kaitint nereikejo, keptuve jau buvo paruosta. Svarbu pries dedant maista gerai ikaitinti. Minusas tik vienas - ji laaabai sunki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juvi @ 2014 05 08, 18:26)
... viskas gana paprasta, pakisu po kranu, pabruzinu sepeciu, sausai nuvalau ir viskas smile.gif niekas nepridega, tik aisku aliejaus praso smile.gif nors maistas nebuna permerkytas rebalais...

Blynams pabandykite naudoti kokosų aliejų. thumbup.gif
Jokio riebalų jausmo.
Atsakyti
jo man ir labai sunki ketaus keptuve, nu bet ne viska as joje moku kepti..
pvz virtas bulves pakepinti..
ikaitinu ipilu apiejaus, atrodo kepa nesvyla, bet i pabaiga dar kai truksta truputuko paskrudinimo ima ir pradeda taip traukti, kad susinervinu tuo metu ir noriu begt i parduotuve pirkt teflono.. dar vis laikausi, bet erzina.

ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 03 28, 11:50)
Gal kas turit grilio keptuvę? Pasiteisino jums pirkinys? Ar vis gi geriau nusipirkti elektrinį grilių ? g.gif

Turiu pirktą su lipdukų akcija iš Iki Bergoff su nuimama rankena tiek grilinę tiek paprastą. Tai grilinė be priekaištų, puikiai iškepa mėsa, daržovės..Danga kaip naujos dar, gal kad naudoju į mėn kelis kartus. O paprasta va metus atlaikė ir ta a lia keramikos danga kaip paprastas teflonas atsilaupė, nors prižiūrėjau..Ir abiejų tų keptuvių danga iš pat pradžių skyrėsi net vizualiai, gal gamintos skirtingose vietose smile.gif
Atsakyti
As puodus ir keptuve naudoju situos smile.gif
http://www.krinona.l...p...712&lang=lt

3-ius metus turiu, nusiskundimu jokiu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zino,kur nupirkti BIALETTI firmos keptuve-troskintuva? smile.gif
Pries kokius 5 metus pirkau Maximoj su lipdukais,jau reikia atsisveikinti su ja,puikiai ir ilgai mums tarnavo..Nerandu isvis ,kad kur butu galima nupirkti.
Gal kas mate? 4u.gif
Atsakyti
Help padekite issirinkti keptuve, kad butu ilgaamze 4u.gif
Kruger Rustika
http://geri-indai.lt....tpl.html?pop=0
Kruger Cuisine
http://www.imperija....m=2786#item2784

Ar visgi Woll ?
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2014 06 29, 16:00)
Help padekite issirinkti keptuve, kad butu ilgaamze 4u.gif
Kruger Rustika
http://geri-indai.lt....tpl.html?pop=0
Kruger Cuisine
http://www.imperija....m=2786#item2784

Ar visgi Woll ?

rustica 4u.gif
Atsakyti
Reikia keptuvės ir nežinau kokią pirkti. Gal ketaus? Jos sunkios betm sako, ilgai tarnauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 09 26, 08:43)
Reikia keptuvės ir nežinau kokią pirkti. Gal ketaus? Jos sunkios betm sako, ilgai tarnauja g.gif

Ketaus smile.gif
Atsakyti