Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(Laukineja @ 2014 04 22, 20:41)
Na ir šitos aprašymas apsuko galvą: http://www.krinona.l...p...984&lang=lt

tai kurią išsirinkote (jeigu išsirinkote) ?

aš išsirinkau štai tokią, nes anksčiau po 120-150 Lt pirkdavau keramines ir man tarnaudavo 4-5 mėn. tikiuosi, šita tarnaus bent 5 metus...http://www.imperija.lt/lt/woll/virtuves-indai/liejinio-keptuve-woll-saphir-lite-2/?item=2728#item3790
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kingcup: 05 gegužės 2014 - 15:53
QUOTE(kingcup @ 2014 05 05, 15:28)
tai kurią išsirinkote (jeigu išsirinkote) ?

aš išsirinkau štai tokią, nes anksčiau po 120-150 Lt pirkdavau keramines ir man tarnaudavo 4-5 mėn. tikiuosi, šita tarnaus bent 5 metus...http://www.imperija.lt/lt/woll/virtuves-indai/liejinio-keptuve-woll-saphir-lite-2/?item=2728#item3790

Kol kas jokios. Paskaitinėjau forumą ir supratau, jog nėra ilgaamžės keptuvės ir tiesiog pirksiu tokią, kuri pasirodys gera ir kuriai nebus gaila pinigų smile.gif O kol kas pagyvensiu sveikai be kepto maisto biggrin.gif
Kažkur mačiau keptuvę su 25 metų garantija, jei akys neapgauna. Deja, nepamenu kur. Tokia gal labiau pasitikėti galima smile.gif
Atsakyti
ačiū dėl rekomendacijų pasidairyti Bergner keptuvės Gariūnuose. Tikrai nesitikėjau, kad 28cm aukštais kraštais ir su dangčiu keptuvė gali kainuoti 60Lt bigsmile.gif kadangi brangiomis nusivyliau (dar dabar kvailinu save mintyse, jog kas man buvo susisukę galvoje pirkt Woll keptuvę, kuri net metų neištarnavo, garantijos nepritaikė, viską nupaišė nemokėjimui naudotis.. doh.gif pažystamai tas pats nutiko ), Tefal man per brangu, tad šis variantas - pilnai tenkina poreikius. Vistiek nėra amžinos, geriau pasikeist dažniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2014 05 06, 00:40)
ačiū dėl rekomendacijų pasidairyti Bergner keptuvės Gariūnuose. Tikrai nesitikėjau, kad 28cm aukštais kraštais ir su dangčiu keptuvė gali kainuoti 60Lt  bigsmile.gif  kadangi brangiomis nusivyliau (dar dabar kvailinu save mintyse, jog kas man buvo susisukę galvoje pirkt Woll keptuvę, kuri net metų neištarnavo, garantijos nepritaikė, viską nupaišė nemokėjimui naudotis..  doh.gif pažystamai tas pats nutiko ), Tefal man per brangu, tad šis variantas - pilnai tenkina poreikius. Vistiek nėra amžinos, geriau pasikeist dažniau  ax.gif

Naudoju Bergner "marmurinę" už 70 lt (su dangčiu) jau ne pirmus metus. Po kepimo metu į indaplovę ir nematau problemų. Nusibaigs - išmesių ir pirksiu kitą tokią.
O tikinčius kad visokiose stebuklingose danga būna amžina titaninė ar deimantinė belieka tik užjausti.
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2014 05 05, 22:40)
dar dabar kvailinu save mintyse, jog kas man buvo susisukę galvoje pirkt Woll keptuvę, kuri net metų neištarnavo, garantijos nepritaikė, viską nupaišė nemokėjimui naudotis..  doh.gif pažystamai tas pats nutiko

o aš kaip tik išsirinkau Woll blink.gif http://www.imperija....m=2728#item3790

bet po Jūsų posto pradėjau abejoti pasirinkimu. O kas nutiko Woll keptuvei? ir gal parodytumėt, kokią turėjot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2014 05 05, 23:40)
ačiū dėl rekomendacijų pasidairyti Bergner keptuvės Gariūnuose. Tikrai nesitikėjau, kad 28cm aukštais kraštais ir su dangčiu keptuvė gali kainuoti 60Lt  bigsmile.gif  kadangi brangiomis nusivyliau (dar dabar kvailinu save mintyse, jog kas man buvo susisukę galvoje pirkt Woll keptuvę, kuri net metų neištarnavo, garantijos nepritaikė, viską nupaišė nemokėjimui naudotis..  doh.gif pažystamai tas pats nutiko ), Tefal man per brangu, tad šis variantas - pilnai tenkina poreikius. Vistiek nėra amžinos, geriau pasikeist dažniau  ax.gif

Kaip atrodo ta keptuvė aukštais kraštais? Įmeskit kas foto. unsure.gif

Tefal per akcijas galima pigiau nupirkti. Pvz. lietiniams man kainavo 65 lt, už paprastą mokejau apie 70 lt. mirksiukas.gif Yra pas Tefali brangesnės, apie 140-150 lt kainuoja. Tai šitų nespėju nupirkti kai būna -40%, jau būna išgraibstyta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 05 06, 10:05)
Kaip atrodo ta keptuvė aukštais kraštais? Įmeskit kas foto.  unsure.gif

Tefal per akcijas galima pigiau nupirkti. Pvz. lietiniams man kainavo 65 lt, už paprastą mokejau apie 70 lt. mirksiukas.gif Yra pas Tefali brangesnės, apie 140-150 lt kainuoja. Tai šitų nespėju nupirkti kai būna -40%, jau būna išgraibstyta. doh.gif

Tefal turėjau "prieš šimtą metų" - gera buvo.
Paskui turėjau kitokią Tefal - prasta buvo.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 05 06, 10:46)
Tefal turėjau "prieš šimtą metų" - gera buvo.
Paskui turėjau kitokią Tefal - prasta buvo.

Nesigincisiu - paskutiniu metu bet kokio gaminamo daikto kokybė prastesnė nei buvo anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2014 05 05, 20:56)
Kol kas jokios. Paskaitinėjau forumą ir supratau, jog nėra ilgaamžės keptuvės ir tiesiog pirksiu tokią, kuri pasirodys gera ir kuriai nebus gaila pinigų smile.gif
Na, ne visai tiesa. Ketaus keptuvė jums labai ilgai tarnautų. Lifetime.
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2014 05 06, 08:29)
o aš kaip tik išsirinkau Woll  blink.gif http://www.imperija....m=2728#item3790

bet po Jūsų posto pradėjau abejoti pasirinkimu. O kas nutiko Woll keptuvei? ir gal parodytumėt, kokią turėjot? 4u.gif

Maniske woll irgi apie metus atitarnavo ir ismeciau. Pasidenge kazkokia derva, kurios neimanoma atplauti, nors tikrai priziurejau. Labai gaila ismestu i bala pinigu doh.gif Todel brangiu niekada nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
mano visų išmetamų keptuvių, o aš dažniausiai pirkdavau keraminės dangos, tarnavimo pabaiga būdavo ta pasidengusi derva. Bet dabar galvoju, kad kalta ya ne keptuvė, bet aliejus. Naudoju tik Natura aliejų, bet pažįstamos vyras dirba gamykloj, kur pilsto aliejų atvežtą vagonais iš Ukrainos, jis yra minėjęs, kad prekybos centruose visur tas pats aliejus, tik etiketės skirtingas gamintojai klijuoja ir tarą skirtingą naudoja...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2014 05 07, 12:03)
Maniske woll irgi apie metus atitarnavo ir ismeciau. Pasidenge kazkokia derva, kurios neimanoma atplauti, nors tikrai priziurejau. Labai gaila ismestu i bala pinigu  doh.gif Todel brangiu niekada nebepirksiu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
koks modelis - nepasakysiu, pirkau 2008m., pamenu tik tiek, kad pati mandriausia, su nuimama rankena (ot durne buvau.. doh.gif ). Garantija - tokie uzsinesimai, traukimai kepimo metu, dangos laupymaisi yra tavo problemos, veziojom ta keptuve, galu gale imones vadovas pasake, kad be aliejaus perkaitinta, bla bla bla.. pasiule su druska pakaitint ir va garantija blink.gif lotuliukas.gif nemanau, kad didelius pinigus sumokejus gadini daikta.. saugojau baisiausiai, bet matyt nusipirkus i ja tik ziureti galima, tada tikrai nieko nenutiks bigsmile.gif
Atsakyti