QUOTE(Linckutis @ 2013 01 30, 17:49)
musu is iki irgi pradejo svilti, ar jom dar garantija yra? pirkom birzeli, naudojom tik medine mentele, stengiaus nedaryti staigiu temperaturu skirtumu ir vistiek ...
Keptuvė iš IKI jau paruošta išmetimui... Saugojau, bet deja... neįmanoma kepti, limpa praktoiškai viskas.
Noriu pasidžiaugti ir pasidalinti mano keptuvės paieškomis. Buvau girdėjus apie "KRINONA", keptuvių kainos nemažos, bet nėra ką lyginti nei su viena iki šiol turėta keptuve. Kepiau kiaušinius, kepsnius, kotletukus, varškėčius, karštus sumuštinukus, dar bulvinių blynų nespėjau išbandyti ... aliejau pilasi labai mažai (nebent norisi daugiau), ir kepant absoliučiai nelimpa. Naudoju silikoninius įrankius (pirkau IKI cento parduotuvėje itališkus po 9.99 Lt) labai patogu.
Tiesiog rekomenduoju, naudodamasi savo patirtimi ...
Beja, "KRINONOJ" pernai pirkau CLOER čirvinių blynų keptuvę (dvigubą-iš karto kepa 2 blynai). Man ją rekomendavo visai nepažįstama moteris (tiesiog ji buvo prieš mėnesį įsigijus). Jūs net neįsivaizduojat, kokie skanūs blynai iškepa .
Manau kažkas pasinaudos mano rekomendacijom, kaip ir aš pasinaudojau, ir greičiau apsispręs keptuvių paieškose
SĖKMĖS