Dabar galvoju ar plienine ne tas pats kas špyžinė, tik lengvesnė ir riebaluose kaitinti nereikia. Man reiketu tokios, kurios nereikia smarkiai ikaitinti, kuri tiktu brokoliu ar svogunu lengvam pakepinimui sviestuke
Gal kas turit grilio keptuvę? Pasiteisino jums pirkinys? Ar vis gi geriau nusipirkti elektrinį grilių ?
vat as irgi visai noreciau plienines keptuves. Dabar tai koki svoguniuka ar mesa apkepu Berghoff puode pries tusindama, tai man labai tas patinka procesas, kad visai nereikia keptuves atskiros
Užmačiau dvi naujienas. Nu gal čia tik man naujienos....
Viena tokia padengta emale ir išorėje ir viduje. Nemačiau dar. Įdomu ant kiek pasiteisina ta emale viduje.
Kita tokia (nežinau ar tikėti kad ji švedų gamybos). Šią čiupinėjau.
Nors skersmuo 25 cm, bet parduotuvėj konsultantė uždėjo 24 cm skersmens dangtį ir jis tiko. Pati keptuvė man pasirodė kiek grubiai padaryta. Bet tai buvo paskutinė tokio dydžio.
Bet nesupratau ar ji jau paruošta dėti ant viryklės, ar reikia dar kaitinti.
Dar ten pat konsultantė gyrė tokias keptuves. Bet man jų kaina per didelė. Kaži kas ten padaryta, kad ji lengvesnė. Laikiau rankoje, tai tikrai pagal svorį nepasakyčiau, kad ten ketaus keptuvė.
Viena tokia padengta emale ir išorėje ir viduje. Nemačiau dar. Įdomu ant kiek pasiteisina ta emale viduje.
Kita tokia (nežinau ar tikėti kad ji švedų gamybos). Šią čiupinėjau.
Nors skersmuo 25 cm, bet parduotuvėj konsultantė uždėjo 24 cm skersmens dangtį ir jis tiko. Pati keptuvė man pasirodė kiek grubiai padaryta. Bet tai buvo paskutinė tokio dydžio.
Bet nesupratau ar ji jau paruošta dėti ant viryklės, ar reikia dar kaitinti.
Dar ten pat konsultantė gyrė tokias keptuves. Bet man jų kaina per didelė. Kaži kas ten padaryta, kad ji lengvesnė. Laikiau rankoje, tai tikrai pagal svorį nepasakyčiau, kad ten ketaus keptuvė.
man keramine danga po 2-3 men naudojimo taip pradejo traukti..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
QUOTE(b.kite @ 2014 04 02, 13:15)
man keramine danga po 2-3 men naudojimo taip pradejo traukti..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
matomai perkaitinot. jos labai lepios. man nutiko tas pats. iš pradžių atrodė kuo puikiausia keptuvė, o paskui gryna nesąmonė. dar jei naudojamas aliejus, ant tos dangos susidaro tokia kaip derva, kurią labai sunku atplauti. dar ir tas tą visko traukimą padidina. žodžiu atsižegnojau visokių keraminių keptuvių...
QUOTE(Tanite @ 2014 04 02, 13:40)
matomai perkaitinot. jos labai lepios. man nutiko tas pats. iš pradžių atrodė kuo puikiausia keptuvė, o paskui gryna nesąmonė. dar jei naudojamas aliejus, ant tos dangos susidaro tokia kaip derva, kurią labai sunku atplauti. dar ir tas tą visko traukimą padidina. žodžiu atsižegnojau visokių keraminių keptuvių...
tai jau viskas, niekuom jai padet nebegaliu.. tik istrenkti lauk..
perkaitinti nelabai galejau, bet kas cia zino.. alieju aisku kad naudojau, bet labai gerai isplaudavau.
QUOTE(b.kite @ 2014 04 02, 15:19)
tai jau viskas, niekuom jai padet nebegaliu.. tik istrenkti lauk..
perkaitinti nelabai galejau, bet kas cia zino.. alieju aisku kad naudojau, bet labai gerai isplaudavau.
perkaitinti nelabai galejau, bet kas cia zino.. alieju aisku kad naudojau, bet labai gerai isplaudavau.
nu aš tai mečiau lauk ją, nebegelbėjau jau jokiais metodais. kažkur buvau radus patarimą pakaitinti su actu, nu bet nebandžiau, nes jau įsivaizduoju koks kvapelis ir aitrūs garai po namus pasklistų.
nu as bandziau si buda, bet nepadejo
dar vis laikau
dar vis laikau
QUOTE(b.kite @ 2014 04 02, 12:15)
man keramine danga po 2-3 men naudojimo taip pradejo traukti..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
kol netrauke, atrode ideali keptuve ir kepa graziai ir plaunasi smagiai..
bet kazkas nutiko..
pas mane beveik 4 men. tarnavo o tiap is karto ja dziaugiausi.....
QUOTE(Tanite @ 2014 04 02, 13:40)
matomai perkaitinot.
dar jei naudojamas aliejus, ant tos dangos susidaro tokia kaip derva, kurią labai sunku atplauti.
dar jei naudojamas aliejus, ant tos dangos susidaro tokia kaip derva, kurią labai sunku atplauti.
as tai tikrai neperkaitinau
na, ta derva tai daugiausiai ant keptuves krastu susidare, ne ant dugno, tai tikrai neatsiplauna, o sveist tai net nebandziau, kad kiaurai nenusveisciau.
P.S. o tai ant ko kepti, jeigu aliejus jai nelabai tinka? Tik taukai? Kazkas specialaus?
QUOTE(Terroriste @ 2014 04 03, 15:54)
pas mane beveik 4 men. tarnavo o tiap is karto ja dziaugiausi.....
as tai tikrai neperkaitinau
na, ta derva tai daugiausiai ant keptuves krastu susidare, ne ant dugno, tai tikrai neatsiplauna, o sveist tai net nebandziau, kad kiaurai nenusveisciau.
P.S. o tai ant ko kepti, jeigu aliejus jai nelabai tinka? Tik taukai? Kazkas specialaus?
as tai tikrai neperkaitinau
na, ta derva tai daugiausiai ant keptuves krastu susidare, ne ant dugno, tai tikrai neatsiplauna, o sveist tai net nebandziau, kad kiaurai nenusveisciau.
P.S. o tai ant ko kepti, jeigu aliejus jai nelabai tinka? Tik taukai? Kazkas specialaus?
man rodos tik gyvulinės kilmės riebalai tetinka, sviestas, ghee dar berods. Daug nebesigilinau, nes nebeturiu tos keraminės.
Užmačiau tokią keptuvę: http://geri-indai.lt...lypage.tpl.html
Ką manote? Gal kažką kito rekomenduotumėte?
Mano poreikiai:
1. Kaip įmanoma mažiau aliejaus
2. Išlaikytos maistinės savybės ir nepersiduodančios medžiagos į maistą nuo keptuvės (prisiskaičiau jau visko apie aliuminį ir tefloną.. )
3. Keptuvę naudoju kiaušinienei, blynams (kol kas kepiau tik 2 kartus per gyvenimą , tai nebūtinas dalykas), mėgstu paskrudinti bulves (iki traškumo), šiaip pakepti daržoves.
4. Nereikalautų ypatingos priežiūros (žinoma, naudoju tik medinius įrankius) ir būtų visam gyvenimui. Skaičiau, kad kai kurias keptuves reikia iškart pagaminus plauti, sausinti ir dar tepti aliejumi... Na, čia jau per daug rūpesčio, jei nori greitai pasikepti kažką ir lėkt į darbą.
Galvoju, gal per gili ji man kiaušinienei būtų, bet kiek aš ten jos kepu... Taigi, ką manote? :?
Arba tokia visai nieko atrodo: http://www.imperija....tem=914#item920
Tik ar neatšoks tas padengimas po kurio laiko?
Na ir šitos aprašymas apsuko galvą: http://www.krinona.l...p...984&lang=lt
Ką manote? Gal kažką kito rekomenduotumėte?
Mano poreikiai:
1. Kaip įmanoma mažiau aliejaus
2. Išlaikytos maistinės savybės ir nepersiduodančios medžiagos į maistą nuo keptuvės (prisiskaičiau jau visko apie aliuminį ir tefloną.. )
3. Keptuvę naudoju kiaušinienei, blynams (kol kas kepiau tik 2 kartus per gyvenimą , tai nebūtinas dalykas), mėgstu paskrudinti bulves (iki traškumo), šiaip pakepti daržoves.
4. Nereikalautų ypatingos priežiūros (žinoma, naudoju tik medinius įrankius) ir būtų visam gyvenimui. Skaičiau, kad kai kurias keptuves reikia iškart pagaminus plauti, sausinti ir dar tepti aliejumi... Na, čia jau per daug rūpesčio, jei nori greitai pasikepti kažką ir lėkt į darbą.
Galvoju, gal per gili ji man kiaušinienei būtų, bet kiek aš ten jos kepu... Taigi, ką manote? :?
Arba tokia visai nieko atrodo: http://www.imperija....tem=914#item920
Tik ar neatšoks tas padengimas po kurio laiko?
Na ir šitos aprašymas apsuko galvą: http://www.krinona.l...p...984&lang=lt