o as taip noriu isgabenti is namu teflona, bet nepavyksta, as kol kas nerandu pakaitalu jam..
pirkau ketaus, bet ne viska moku joje kepti, kepa blynai, lietiniai, mesa, bet aisku ji labai prikepa, keptuve sunku tada plauti..
turiu dar zepterio, bet su sia irgi ne viska moku sklandziai kepti..
turejau keramikine, tai labai labai dziaugiausi kokius 3 men, poto taip pradejo svilti, kad kotletu niekaip neiskepsi..
taip kad as dar savosios keptuves neatrandu.. kad nesviltu, nepridegtu ir patogu naudoti butu.
Man irgi ketaus keptuvee ne viskam tinkama, tarkim darzoviu svelniam pakepinimui reiketu kazkokios kitokios, tai irgi svarstau kokia dar viena isigyti, gal aliuminine, o gal delimano, arba tefal
Papildyta:
jei neklystu norfoje prekiauja tik peterhoff ketaus keptuvemis?
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 19, 08:43)
Labas
pasiskaitykit apie ketaus indus
My Webpage
šiaip turiu dvi brangias ketaus keptuves ir vieną pigią iš norfos, tai visos trys vienodai veikia, kiek ilgai tarnaus? nežinau. tikiuosi ilgai...
ERVVInga, aš pavyzdžiui, daugiau niekada nebepiriksiu tefal. nu kokių tik neturėjau, kaip beprižiūrėjau, maximum du metai ir šiukšlių dėžėn
pasiskaitykit apie ketaus indus
My Webpage
šiaip turiu dvi brangias ketaus keptuves ir vieną pigią iš norfos, tai visos trys vienodai veikia, kiek ilgai tarnaus? nežinau. tikiuosi ilgai...
ERVVInga, aš pavyzdžiui, daugiau niekada nebepiriksiu tefal. nu kokių tik neturėjau, kaip beprižiūrėjau, maximum du metai ir šiukšlių dėžėn
jei neklystu norfoje prekiauja tik peterhoff ketaus keptuvemis?
Tai vat irgi jau nebežinau kokią pirkti... Tefal`ą keitė Delimano keraminė, bet šią jau taip nusivyliau vos ne po mėnesio, kad vėl galvoju apie Tefalą... Jei ir laikys 2 metus, kaip Aryvle sako, tai man jau čia būtų labai gerai po Delimano . Šita nuorodoje tai man tokia tvirtesnė atrodo, nes turėta paskutinė Tefal per vidurį išsigaubė po kiek laiko ir pradėjo svilti...
Man irgi pakankamai gerai skamba tefal dviems metams Galvoju, kad kaip ne pagrindine keptuve visai tiketina, kad atlaikys tiek. Siaip ar taip labai pravercia ketaus keptuve, nezinau ka be jos daryciau, beveik tobulas pasirinkimas (as apie gamykliskai iskaitinta)
o kokioje keptuveje kepate kiausiniene, omleta, bulves, kotletus, zuvies file?
cia man visi tie gaminiai kurie reikalauja, kad keptuve nei kiek netrauktu..
QUOTE(b.kite @ 2014 03 19, 11:26)
o kokioje keptuveje kepate kiausiniene, omleta, bulves, kotletus, zuvies file?
siuos tai tikrai ketaus keptuveje
QUOTE(b.kite @ 2014 03 19, 11:16)
man viskas puikiai kepa
QUOTE(egllute @ 2014 03 19, 11:28)
aha, bet aš pirkau mažytę su ta mintim kad būna kokį vieną svogūniuką pakepint ir pan
egllute, du metai, bet tai nereiškia, kad visąlaik sklandžiai kepė. brangiausia tefal man pakenčiamai kepė apie metus, o paskui jau kaip kada
kas dar norit ilgaamžės, imkit plieninę -tik ne pačią ploniausią
O kaip naudoti plienines, kad jos ilgiau tarnautu? Ir kurios geresnes? Ar ju nereikia kaitinti su riebalais?
QUOTE(egllute @ 2014 03 19, 16:29)
O kaip naudoti plienines, kad jos ilgiau tarnautu? Ir kurios geresnes? Ar ju nereikia kaitinti su riebalais?
šiaip reiktų info pasiieškoti, bet kiek pamenu, močiutė plieninėm naudodavosi, tai tepti ar kaitinti reibalais nereikia, reikia pirkti storesnio plieno kad neišsiraitytų nuo kaitros. tik jos turi vieną minusą, turi kaitrumo taškus ar kaip čia pasakyti, nu nėra taip kad išskirstytų šilumą tolygiai. būtent apie plienines tai pasiguglinkit, tikrai yra info, tik kad "išbarstyta".
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 19, 15:36)
šiaip reiktų info pasiieškoti, bet kiek pamenu, močiutė plieninėm naudodavosi, tai tepti ar kaitinti reibalais nereikia, reikia pirkti storesnio plieno kad neišsiraitytų nuo kaitros. tik jos turi vieną minusą, turi kaitrumo taškus ar kaip čia pasakyti, nu nėra taip kad išskirstytų šilumą tolygiai. būtent apie plienines tai pasiguglinkit, tikrai yra info, tik kad "išbarstyta".
Dabar naudoju plieninę keptuvę iš Sanitex, jos skirtos profesionalams, kainos nedidelės, bet man puikiai kepa Tiesa dabar naudoju lietinių keptuvę, bet kad ji tokia gera, tai ir kotletus ir kiaušinienę ir dar kitus dalykus kepu Planuoju kažkada ir gilesnę įsigyti. Minusas jų toks, kad vaizdas nelabai jų gražus, bet galima plaut indaplovėj.
QUOTE(irisas @ 2014 03 19, 16:23)
Dabar naudoju plieninę keptuvę iš Sanitex, jos skirtos profesionalams, kainos nedidelės, bet man puikiai kepa Tiesa dabar naudoju lietinių keptuvę, bet kad ji tokia gera, tai ir kotletus ir kiaušinienę ir dar kitus dalykus kepu Planuoju kažkada ir gilesnę įsigyti. Minusas jų toks, kad vaizdas nelabai jų gražus, bet galima plaut indaplovėj.
o kaip idomu, kad dar ir i indaplove galima ikist
o ar nesvyla?
gal parodytumet paveiksleli kokia naudojat ir kokios ju kainos?
QUOTE(b.kite @ 2014 03 19, 16:34)
o kaip idomu, kad dar ir i indaplove galima ikist
o ar nesvyla?
o ar nesvyla?
tokia, tik nežinau kuris maniškės dydis, reiktų pamatuot. Kainos irgi nepasakysiu, nes gavau dovanų iš mamos, jai baisiai nepatiko Bet man ant indukcinės pasaka Ji rudyja, tad iš indaplovės reiktų išimti ir nušluistyti, ilgai nelaikyti drėgmėj. Prisvyla kai nepakankamai įkaitinus pradedu naudot, pvz kiaušinienę. Dabar joms yra 20 proc. nuolaida, pažiūrėkit Sanitex lankstinuke.