Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(Aryvle @ 2014 02 10, 13:41)
aš tai siūlyčiau špižinę... ne veltui žmonės nuo seniai  naudoja jas...

O pati kokią naudoji?

Praeitame puslapyje įmečiau kelias nuorodas keptuvių. Gal kažkurią iš jų turi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 10, 08:01)
Keptuvę čia žiūriu sunkiau nei vyrą išsirinkti  blink.gif
Ir patarėją turite gerą: jei keptuvės be sidabro ir belgų ar kitokios Europiečių karalienės nepačiupinėtos - tai jau brūdas  lotuliukas.gif
Vieni šia liga perserga - kitiems ji pereina į lėtinę formą.
Aš siūlyčiau pradžiai pamąstyti ant kokio tipo (dujinės ar elektrinės viryklės) naudosite. Jos dabar "tinka viskam", bet nebūtinai...

lotuliukas.gif
Aš irgi nepatikliai žiūriu į tuos "stebuklingus" produktus už tikrai nemažą ir netgi nepadorią kainą. O dar kai keptuvių reik ne vienos. Ne dėl to, kad va vieną nusiperki šustrą ir gali jau joje viską kept. O dėl to, kad kartais reik kept daugiau, o kartais tik kiaušinį pvz. reik išsikept.
Vis dar ieškau keptuvės, domiuosi... ir bandau susidraugaut su saviške keramikine. Ir ne Kinijoj gi gaminta, jei jau čia rodiklis. Ir šio gamintojo kitų produktų turiu ir esu labai patenkinta jais. Gal aš kepu per aukštoj temperatūroj rolleyes.gif Ji gi turi gerai laikyti šilumą, kadangi turi daugiasluoksnį padą. Kalbu apie šitą.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 10, 15:05)
O pati kokią naudoji?

Praeitame puslapyje įmečiau kelias nuorodas keptuvių. Gal kažkurią iš jų turi? rolleyes.gif

aš pirkau dvi tokias

lodge

tik kad jos sunkios, bet mažesnio diametro būtų lengvesnės.
kaip suprantu - jos principe amžinos, o ir universalios -tinka ir troškinti, ir kepti, ir apskrudinti...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 10, 08:01)
Keptuvę čia žiūriu sunkiau nei vyrą išsirinkti  blink.gif
Ir patarėją turite gerą: jei keptuvės be sidabro ir belgų ar kitokios Europiečių karalienės nepačiupinėtos - tai jau brūdas  lotuliukas.gif
Vieni šia liga perserga - kitiems ji pereina į lėtinę formą.
Aš siūlyčiau pradžiai pamąstyti ant kokio tipo (dujinės ar elektrinės viryklės) naudosite. Jos dabar "tinka viskam", bet nebūtinai...

Laba diena, po sito komentaro kaip ir kekvienas tulas lietuvis/e tureciau apsiputoti ir sudirbti Jus i suns dienas. Nesu tiek puoles kad taip daryciau.
Visgi siulyciau susilaikyti nuo diagnoziu nustatinejimo, tai gydymo istaigu prerogatyva, ir ne Jums spresti kuo kitas zmogus serga ar ne. Tai neetiska ir labai nemandagu. Jeigu galite parasyti kazka esminio rasykite, neturite, tai patylekite. Tyla gera byla ,kaip senoliai sako. Jusu gi parasymas "Aš siūlyčiau pradžiai pamąstyti ant kokio tipo (dujinės ar elektrinės viryklės) naudosite. Jos dabar "tinka viskam", bet nebūtinai" super informatyvus, tiesiog perlas. Siuo savo teiginiu Jus nepasakete absoliuciai nieko. Buvo paklausimas ka naudojame mes, atrasiau labai issamiai. Tikrai mano irase nebuvo teiginio kad visa kita s.....s ir tuo labiau pasiulymo pirkti aprasytus indus ir keptuves. Jeigu Jums atrodo kitaip tai tik Jusu lakios vaizduotes vaisius.
p/s o Jus ar zinote ka tas sidabras su variu veikia mano minetuose induose ???
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2014 02 10, 20:24)
.....
p/s o Jus ar zinote ka tas sidabras su variu veikia mano minetuose induose ???

Jei atmesti tai, kad "super-duper" gerai paskirsto šilumą ir be to gyventi neįmanoma g.gif Turbūt, gerai atrodo aprašymuose ir dar geriau pildo pardavėjo pinigines lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 10, 12:40)
....
Gaminu ant dujų. Ir kas? g.gif  rolleyes.gif
Ar yra keptuvių, kurios skirtos tik tokiom viryklėms? unsure.gif

Pas mus namie taip jau yra, kad "ant dujų" damušinėjame po elektrinės (turime ir tokią ir kitokią) biggrin.gif Ant dujinės lengviau perkaitinti. Ir kažin ar dujoms geriau kas sugalvota už plieną ar ketų ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 10, 18:43)
Jei atmesti tai, kad "super-duper" gerai paskirsto šilumą ir be to gyventi neįmanoma  g.gif  Turbūt, gerai atrodo aprašymuose ir dar geriau pildo pardavėjo pinigines  lotuliukas.gif
Papildyta:

Pas mus namie taip jau yra, kad "ant dujų" damušinėjame po elektrinės (turime ir tokią ir kitokią)  biggrin.gif  Ant dujinės lengviau perkaitinti. Ir kažin ar dujoms geriau kas sugalvota už plieną ar ketų ...

As svetimu pinigu neskaiciuoju ir man visai nesvarbu kaip ten tu pardaveju kisenes pildosi. Daiktai pagaminti Sanhajaus rusiuose (zinoma kinijoje yra ir rimtu gamintoju) turi ne maziau puikius aprasymus ( labai skambius pavadinimus, paprastai susietus su vokietija ar sveicarija) ir ko gero gerokai stipriau pildo pardaveju kisenes, nes lengvatikiu norinciu nusipirkti stebukla uz maza kaina, mase.
Taip varis yra geriausias is metalu silumos laidininkas, jo laidumas silumai
2,2karto did. uz aliuminio, 8 kartus uz ketaus ir 23 kartus uz nerud.pliena.

Pasaulis pagal JUs "Jei atmesti tai, kad "super-duper" gerai vaziuoja,puiki kokybe ir be to gyventi neįmanoma g.gif Turbūt, gerai atrodo aprašymuose ir dar geriau pildo pardavėjo pinigines " taigi visi turetu vazineti su "TATA" ( ji irgi vaziuoja) uz dvi stukas zaliu o MB,WV,Toyota ir kiti kokybiski auto is vis neturetu buti gaminami.
Atsakyti
ponai, baikim rietis... nes mes moteros keptuviu neissirinksim
Atsakyti
Baigiu...
Oponentas pradėjo ... į pievas.
Ką čia ir berašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 11, 10:59)
Baigiu...
Oponentas pradėjo ... į pievas.
Ką čia ir berašyti  mirksiukas.gif

O kas čia baisaus, kad kiekvienas išsakot savo nuomonę ir pasidalinat žiniomis?... Nebūtina įrodinėti kur oponentas nusivažiavo. Galima tiesiog išdėstyti savo nuomonę. Tam ir yra forumas. Kaip tik tai geriau tiems, kas renkasi ką pirkti. Atsirenki informaciją, kuria nori tikėti, kuria - ne.
Atsakyti
Nuo žinutės praėjo pora metų, bet tas pats klausimas išliko aktualus bigsmile.gif
QUOTE(*Debesiuke* @ 2011 12 06, 14:12)
Sveikos, užsimaniau ir aš "špižinės" keptuvės  biggrin.gif  Paskaičiau temutę, daugiausiai rašoma apie pačias paprasčiausiais baltarusiškas ar ukrainietiškas ir brangias Skeppshult. O kaip tarpiniai variantai?  g.gif  Kokie atsiliepimai apie vokiškas? Sakykim iš "Metalo amžiaus"? http://www.geri-inda...ves/puslapis-3/

Taigi, kaip sekasi naudoti ketaus keptuves? Ar yra skirtumas tarp brangių ir pigių ketaus keptuvių?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas gali pakomentuoti šią
keptuvę "Talent"? g.gif Kažkaip akys vis į ją krypsta smile.gif Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti

Labas

QUOTE(Clure @ 2014 03 03, 22:55)
Nuo žinutės praėjo pora metų, bet tas pats klausimas išliko aktualus  bigsmile.gif

Taigi, kaip sekasi naudoti ketaus keptuves? Ar yra skirtumas tarp brangių ir pigių ketaus keptuvių?

pasiskaitykit apie ketaus indus mirksiukas.gif

My Webpage

šiaip turiu dvi brangias ketaus keptuves ir vieną pigią iš norfos, tai visos trys vienodai veikia, kiek ilgai tarnaus? nežinau. tikiuosi ilgai...

ERVVInga, aš pavyzdžiui, daugiau niekada nebepiriksiu tefal. nu kokių tik neturėjau, kaip beprižiūrėjau, maximum du metai ir šiukšlių dėžėn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 19 kovo 2014 - 08:45