Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(populi @ 2014 01 17, 13:10)
...
Nusipirkau fagor keptuve su titanine danga.. paklausiau pardavejos rekomendacijos.. na kol kas labai dziaugiuosi thumbup.gif  aisku kas bus po n metu neaisku..., bet kaina nebaisi taigi rekomenduoju.

Aš kažkaip irgi taip pat nusprendžiau: pirkti tokią, kad paskui nebūtų liūdna išmesti ir nusipirkti kitą. Tų super-duper už belekiek jau atsikandau.
Juk tai tik keptuvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 17, 13:09)
Aš kažkaip irgi taip pat nusprendžiau: pirkti tokią, kad paskui nebūtų liūdna išmesti ir nusipirkti kitą. Tų super-duper už belekiek jau atsikandau.
Juk tai tik keptuvė  biggrin.gif

Jeigu zmogus neturi lukesciu kad pigiai sumokejas nusipirko stebuklinga keptuve ir zino kad po pusmecio (o taip ir bus jeigu pirksite su alia "Keramine" danga dengtas keptuves) sita ismes ir pirks kita, tada viskas OK. Bet daugelis visgi iesko geros keptuves uz mazus pinigus o taip tai jau tikrai nebuna. Labai noreciau suzinoti kokias Jus tas "super-duper" keptuves turejote ir kas joms atsitiko. As skaitau kad pirkti brangia/gera keptuve visgi pigiau , musu turima keptuve jau 5m.( pagal jos stovi siai dienai ji dar pora metu tikrai tarnaus) mokejau 350Lt,jeigu kas pusmeti pirkciau po nauja pigia keptuve tai buciau isleides apie 700Lt( jeigu buciau mokejas uz keptuve po 70Lt o jeigu buciau mokejas po +/- 100lt, tai is vis kosminiai pinigai gautusi).
Aritmetika ir nieko daugiau.
Atsakyti
Mano aritmetika dabar tokia: keptuvė (berods) - 65 lt. Kepu jau treti metai.
Taigi man taip geriau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 17, 14:01)
Mano aritmetika dabar tokia: keptuvė (berods) - 65 lt. Kepu jau treti metai.
Taigi man taip geriau atrodo.

O ar as sakiau kad su ja negalima kepti, tikrai ne, galite kepti dar kokius 25 metus kol dugnas kiaurai pradils, tiesiog visus tuos metus po truputi valgysit aliumini ir kitas keptuves sudetines dalis.Kokie metai Jus tai jau ir valgote, jeigu tai nekenkia Jusu sveikatai tai viskas OK ir tokiau taip darykite, na o jeigu blogai kas tai uz sutaupytus pinigus tableciu nusipirksite. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2014 01 17, 16:21)
O ar as sakiau kad su ja negalima kepti, tikrai ne, galite kepti dar kokius 25 metus kol dugnas kiaurai pradils, tiesiog visus tuos metus po truputi valgysit aliumini ir kitas keptuves sudetines dalis.Kokie metai Jus tai jau ir valgote, jeigu tai nekenkia Jusu sveikatai tai viskas OK ir tokiau taip darykite, na o jeigu blogai kas tai uz sutaupytus pinigus tableciu nusipirksite.  biggrin.gif

O jeigu su ja viskas iki šiol gerai biggrin.gif
Mačiau kaip brangios sluoksniuojasi, turėjau - atskirčiau, galite neabejoti. Nėra čia ko "varyti" lotuliukas.gif
Tiesiog tikėjausi, kad tas Bergner'is nei metų netemps, o čia ėmė ir nustebino.

Atsakyti
laba diena.

Sos tikiuosi skubaus patarimo

gavau nuolaidos kodą 35 proc, noriu keptuvių dviejų

kaip šitos špižinės?

keptuvė

Lodge firmos, noriu pirkti dvi bet bijau apsišauti blush2.gif patarkit kas nors 4u.gif

ar jos jau paruoštos naudojimui ar reikia dar ten deginti/kepinti ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 23 sausio 2014 - 14:03
QUOTE(Aryvle @ 2014 01 23, 15:02)

nu kadangi nieks nepatarė bet surizikavau nusipirkau ir jau kepu. liux thumbup.gif jeigu jos amžinos, kaip kažkur skaičiau, tai tada išvis super. svoris jų nemažas - lietinius lieti reikės biški pasipratint kad "išlieti", bet maži blyneliai liux - skanųs kokie, kaip kad pas močiutę būdavo ant pečiaus kepti wub.gif kepiau bulves, kepiau kotletus - viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 01 23, 14:02)
laba diena.

Sos tikiuosi skubaus patarimo
gavau nuolaidos kodą 35 proc, noriu keptuvių dviejų

kaip šitos špižinės?

keptuvė

Lodge firmos, noriu pirkti dvi bet bijau apsišauti  blush2.gif  patarkit kas nors  4u.gif

ar jos jau paruoštos naudojimui ar reikia dar ten deginti/kepinti ?  blush2.gif

Iš kur gavot nuolaidą? blush2.gif

Pirkot iš kart dvi keptuves?
Atsakyti
labas

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 31, 23:40)
Iš kur gavot nuolaidą? blush2.gif

Pirkot iš kart dvi keptuves?

ma į el paštą atėjo, bet jie ir tinklapyje buvo paskelbę - bet jau pasibaigė...

taip, pirkau iškart dvi, nes su viena keptuve blynus kepti man katorga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 02 01, 20:59)
labas
ma į el paštą atėjo, bet jie ir tinklapyje buvo paskelbę - bet jau pasibaigė...

taip, pirkau iškart dvi, nes su viena keptuve blynus kepti man katorga  doh.gif

Lietinius blynus? unsure.gif

Rankena yra išvien išlieta? g.gif
Bijau, kad man gali netikti...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 02, 01:18)
Lietinius blynus? unsure.gif

Rankena yra išvien išlieta?  g.gif
Bijau, kad man gali netikti...

ir lietinius ir mažiukus kepu

o rankena išvien išlieta irgi špižinė, kaista kartu su keptuve, nu bet kitavertus ją ir orkaitėj naudot galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 02 02, 12:27)
ir lietinius ir mažiukus kepu
o rankena išvien išlieta irgi špižinė, kaista kartu su keptuve, nu bet kitavertus ją ir orkaitėj naudot galima  mirksiukas.gif

Aišku tai pliusas, kad į orkaitę galima kišti, bet ne man.
Aš sau nusideginsiu rankas kas kart ją naudojant - moku ant greičio čiupt už rankenos. doh.gif
Atsakyti