Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

Gal kas žino kur nusipirkti MAŽĄ keptuvę tinkančią indukcinei? 12, 14, 16 cm ar pan. Labai ieškau!!

user posted image
Atsakyti
Gal kas pasisakys apie marmurines keptuves?
Tefloniniu senai nenaudoju, keramikine nusivyliau, BERGHOF iš IKI irgi nusilupinejo, nors tik medinius įrankius naudoju... nenoriu brangios "visam likusiam gyvenimui", esu susitaikiusi su tuo, kad keptuvę reikia keisti kai ji nebepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 11 18, 21:58)
Gal kas žino kur nusipirkti MAŽĄ keptuvę tinkančią indukcinei? 12, 14, 16 cm ar pan. Labai ieškau!!

Vakar akropolio maximoj kaip tik čiupinėjau tokias mažas marmuru dengtas keptuves,tikrai labai sunkios, tik kad man reikėjo didelės. Kainos nepamenu, lyg buvo uždėta lentelė, kad su 50% nuolaidos buvo 25 lt g.gif . Nustebau, nes jos buvo ispaniškos, dažniausiai randu tik itališkas, o jomis aš nebe pasitikiu.
Atsakyti
mano fiskars keptuvė, kurią pirkau gal prieš metus jau metama į šiukšlinę doh.gif teflonas atsilupinėjo doh.gif nors nenaudojau jokių metalinių įrankių, visada su medine mentele viską darydavau.
Atsakyti
Tefloninių "pribandžiau" daug ir už visokias kainas.
Beje, geriausia pasirodė papigi Bergner "marmurinė". Nors ir elgiausi su ja bjauriai (indaplovė ir pan...) laiko ilgiau už prieš tai turėtą ir trigubai brangesnę Ballarini doh.gif
Atsakyti
Man su spizine taip buvo, beveik metus ja turiu pernai senis saltis atnese, grudinau as ja visaip tai priruko pila virtuve dumu. o atejo mano valytoja ukrainiete, pamate kaip su ja kankinuosi, kad svyla viskas nezmoniskai, pasake scas my ejo ...... pripyle truputi aliejaus, pakaitino kol pradejo tik tik rukt, po to padruskino siek tiek, mazdaug kaip ant salotu - su maluneliu taip vienodai pamale ir dar pakaitino. Na ir viskas - nebesvyla.
Atsakyti
Norėjau Maximoj per nuolaidas nusipirkt keptuvę, bet neradaru tinkančios indukcinei g.gif Daugelis keptuvių keraminės, ecogreen ir kt. tinka visom rūšim kaitlenčių, o vat indukcinei netinka g.gif Špižinė indukcinei tinkama, bet savybes savo praranda, toks jausmas, kad nuo indukcinės ji pradeda mažulyčiais gabaliukais byrėt doh.gif Kažkokia nesąmonė doh.gif Lietinių išvis negaliu iškept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 03, 20:18)
Norėjau Maximoj per nuolaidas nusipirkt keptuvę, bet neradaru tinkančios indukcinei  g.gif Daugelis keptuvių keraminės, ecogreen ir kt. tinka visom rūšim kaitlenčių, o vat indukcinei netinka  g.gif Špižinė indukcinei tinkama, bet savybes savo praranda, toks jausmas, kad nuo indukcinės ji pradeda mažulyčiais gabaliukais byrėt  doh.gif Kažkokia nesąmonė  doh.gif Lietinių išvis negaliu iškept  doh.gif

Aš Tefal lietiniams nupirkau. Užtaikiau per akciją už mažesnę kainą. Tiek ten tų lietinių kepu. Tikiuosi užteks jos ilgam. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2013 09 29, 21:05)
Sveikutės, labai, labai norėjau ir nusipirkau švedišką ketaus keptuvę SKEPPSHULT, 28 cm. Nuostabi prekė. Džiaugiuosi labai.  thumbup.gif

mes irgi po ilgu ieskojimu pirkom sios firmos, 28 cm is karto su dangciu, mokejau 314 lt su pristatymu i namus. Super!!! Sunki, tai nevazineja po virykle, maisto joje nepalieku, isplaunu nusausinu, jokiu rudziu kol kas. Galvoju gal reiktu profilaktiskai pakaitinti su riebalais.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2013 11 24, 20:58)
Gal kas pasisakys apie marmurines keptuves?
Tefloniniu senai nenaudoju, keramikine nusivyliau, BERGHOF iš IKI irgi nusilupinejo, nors tik medinius įrankius naudoju... nenoriu brangios "visam likusiam gyvenimui", esu susitaikiusi su tuo, kad keptuvę reikia keisti kai ji nebepatinka rolleyes.gif

turbut nekokybiskos jos ten buvo blink.gif mano pradejo traukt iapacia doh.gif

turiu delimano keptuves,bet jos irgi nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2013 09 29, 20:05)
Sveikutės, labai, labai norėjau ir nusipirkau švedišką ketaus keptuvę SKEPPSHULT, 28 cm. Nuostabi prekė. Džiaugiuosi labai.  thumbup.gif

QUOTE(riencikas @ 2014 01 04, 20:47)
mes irgi po ilgu ieskojimu pirkom sios firmos, 28 cm is karto su dangciu, mokejau 314 lt su pristatymu i namus. Super!!! Sunki, tai nevazineja po virykle, maisto joje nepalieku, isplaunu nusausinu, jokiu rudziu kol kas. Galvoju gal reiktu profilaktiskai pakaitinti su riebalais.

Tokia pat 28 cm neperseniausiai neapsikente ismetem lauk. Jauciu apsidziauge bomzai rade doh.gif Ziauriai viskas prie jos svilo, lipo. Nebuvo imanoma nieko iskepti. Ir kaitinom mes ja pagal instrukcija n kartu ir metu, bet nuo to ji nepagerejo, todel iskeliavo i siukslyna.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2014 01 05, 19:53)
Tokia pat 28 cm neperseniausiai neapsikente ismetem lauk. Jauciu apsidziauge bomzai rade doh.gif  Ziauriai viskas prie jos svilo, lipo. Nebuvo imanoma nieko iskepti. Ir kaitinom mes ja pagal instrukcija n kartu ir metu, bet nuo to ji nepagerejo, todel iskeliavo i siukslyna.

Va va... Mane irgi kirba mintis pirkti tokią keptuvę ar ne... Atsiliepimai apie jas arba labai geri, ar blogi. Velniai žino kas čia. Gal kokia gamybos partija užbrokinta pasitaiko. Kai pagalvoju, kad gali taip nepasisekti, tai ir neperku keptuvės už tokią sumą. unsure.gif
Atsakyti