Įkraunama...
Įkraunama...

Keptuvės - 3

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 09 27, 11:19)
Ir pas mane tokia. Tik turi vieną minusą. Bent jau man tai minusas.  Mano šeima 2 žmonės, tai man ji per didelė. Pirkau 26cm skersmens, nes tuomet mažesnės neradau ir dabar biški gailiuosi. Retai naudoju.
ax.gif

Mano 28cm smile.gif Seima: 3vyrai ir as smile.gif Man pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2013 09 27, 15:52)
Mano 28cm smile.gif Seima: 3vyrai ir as smile.gif Man pats tas smile.gif

Čia turbūt dar ir nuo valgymo ypatumų priklauso.
Turiu mažesnę - 24 cm skersmens ir jos mums būna per daug. Kartais tokios keptuvės man pakanka 6 žmonėms pietums pagaminti. ax.gif
Kartais pagalvoju, kad reikia kokios mažesnės keptuvės, pvz. kiaušinį išsikepti. Turbūt 16 cm pakaktų. g.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai, labai norėjau ir nusipirkau švedišką ketaus keptuvę SKEPPSHULT, 28 cm. Nuostabi prekė. Džiaugiuosi labai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2013 09 29, 21:05)
Sveikutės, labai, labai norėjau ir nusipirkau švedišką ketaus keptuvę SKEPPSHULT, 28 cm. Nuostabi prekė. Džiaugiuosi labai.  thumbup.gif

Prasau detaliau - kur pirkote, kiek kainavo?
Atsakyti
Aš tai labai patenkinta eastcon firmos keptuvėmis ir aplamai puodais. 5 metus naudoju, o jie kaip nauji, nei svyla, nei rankenos kliba, nei kaista, nei paviršius pasižeidžia. Super thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuotu ?
http://beta.lt/visa-...tu/?show_more=2
Ar verta demesio?
Atsakyti
Neverta.
Paieškokite gooogle Fagor ECOFORZA.
Atsakyti
Mes turime Berghoff keptuvę. Naudoju metus laiko. Pradžioj viskas buvo gerai, tačiau dabar kepti nebeįmanoma, viską traukia... čekiuko neišsaugojau, tai teks ieškotis kažkokios naujos.. Keptuvę mylėjom prižiūrėjom, bet tai nepadėjo..
Atsakyti
Džiaugiuosi savo ketaus keptuve. Jau daug metų.
Atsakyti
Na žinokit skaitau skaitau ir jau susipainiojau visai.. Kiek surpatau ketaus keptuvę verta pirkt, bet jai daug aliejaus reikia o aliejus tai pats brangiausias dalykas biggrin.gif Todėl vieną nutariau ketaus nusipirkt (pasikept kotletams ir bulviniams), o kitos ieškau aukštos (didelę ketaus tai su kranu teks kelt biggrin.gif), kokią pasiūlytumėt? Joje visokius padažus gaminsiu, mėsą, troškinsiu ir t.t. Noriu tokio tipo, tik nežinau kokią pasirinkt už normalią kainą (manau kokius 100lt maždaug skirčiau).

user posted image

Beje gal kas bandė Fiskars keptuves? Irgi iš brangių bet neradau kad būtų kur aptarta
Atsakyti
Nusipirkau Peterhof špižinę keptuvę http://www.peterhof....of/products/986

Perkant sakė, kad ji jau paruošta ir nieko daryti nereikia. Gal kuri naudojate tokią keptuvę ir galite papasakoti kaip pradėjote ją naudotis? smile.gif

Nes labai jau norisi išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juni @ 2013 11 11, 15:58)
Nusipirkau Peterhof špižinę keptuvę http://www.peterhof....of/products/986

Perkant sakė, kad ji jau paruošta ir nieko daryti nereikia. Gal kuri naudojate tokią keptuvę ir galite papasakoti kaip pradėjote ją naudotis? smile.gif

Nes labai jau norisi išbandyti smile.gif

ir aš nusipirkau. Kepiau bulves, tai pusė jų prikepė prie keptuvės... doh.gif
Atsakyti