Ir dalinames patirtimi.
pirma tema
antra tema
QUOTE(Lachesė @ 2012 10 24, 22:15)
Reikia prikepinti su aliejumi. Mes įsigudrinom - ant laužo pakepam savo keptuves vis kartas nuo karto, pilam ne aliejų, o kaimiškus taukus. Tada keptuvę ir su feiriu nuplovus nieko neatsitinka, labiausiai keptuvę "ėda" troškinukai, kur daug darovių sulčių, kepimas ant vyno. Beje, su druska niekuomet nieko nedarėm keptuvėms, užtenka pakaitinti ir vėl užsideda tas sluoksnis.
Turit galvoje keptuvę padengti aliejumi iš visų pusių ir vėl į orkaitę?
Deja neturiu kur laužo kurti.
QUOTE(Saulužė @ 2012 10 25, 13:16)
Aš vieną keptuvę gavau tikrai stipriai aprūdijusią, tai įpyliau kokakolos ir laikiau apie pora parų, paskiau iškaitinau su aliejum. Na ir džiaugiuos rezultatu. O jei ant jūsų keptuvės nedaug tų rūdžių, tai gal ir per nakt ar paros užtektų palaikyt, reik patikrint vis.
Čia kažkoks naujas būdas.
QUOTE(gurmans @ 2012 10 25, 20:22)
Pakaitinkite su stambia druska.Na tiesiog pakepkite nemaza kieki stambios druskos,ir vis pajudinkite stipriai keptuve.Druska labai puikiai nuslifuos visus nereikalingus darinius ir mini nelygumus.
Kiek laiko kaitinti?