Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2012 11 15, 16:58)
Esat riebiaode, o kremine pudra nr.1 Chanel Vitalumiere Aqua? Nelabai suprantu: Chanel Vitalumiere skirta sausaodems, net man, turinciai sausa oda, ji kartais per riebi... Kazkas cia ne taip  g.gif

si pudra visai neriebi, ji ne alieju o vandens pagrindu
Papildyta:
ir dar apie pudras laugh.gif ,is bandytu pagal savo odos tipa(aisku neisbandziau visu)man labiausiai patiko shu uemura face architect ir jau nebegaminama givenchy matmate 4u.gif
Atsakyti
[quote=virgaxxx,2012 11 16, 13:39]
Kiek zmoniu tiek nuomoniu, apie sia krempudra.Vieni sako,kad nuo jos atsiranda spuogai,uzkemsa poras ir pan.O kitiems,kad si krempudra gyvenimo atradymas(cia skaiciau viena uzsienio forume).Saunu,kad jums tiko,teks ir man pabandyti,nes kaina ne tokia ir kosmine,kaip kitu zymiu firmu mirksiukas.gif .

Gal esate girdejusi apie sia krempudra,idomu butu zinoti atsiliepimus:

Visiskai sutinku, kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
O apie Revlon Photoready Airbrush teko daug skaityti, vienos raso kad nekemsa poru, neisryskina ju, atrodo lengva, visiskai nesijaucia ant veido. O kitos - priesingai. Pati nebandziau, todel savo nuomones neturiu. Kiekvienai skirtingai, tik kad tikrai kaina juokinga palyginus su kitomis, galima paeksperementuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2012 11 16, 14:01)
Papildyta:
ir dar apie pudras laugh.gif ,is bandytu pagal savo odos tipa(aisku neisbandziau visu)man labiausiai patiko shu uemura face architect ir jau nebegaminama givenchy matmate  4u.gif

Sudomino su Shu uemura pudra,nes kaip tik skaityneju apie ju sampunus ax.gif

Airbrush,idomu ar lengva su juo naudotis ar nebus efektas kaip su savaiminiais kremais,kad demem duoda.Reiks ir si gal isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 11 15, 16:58)
Esat riebiaode, o kremine pudra nr.1 Chanel Vitalumiere Aqua? Nelabai suprantu: Chanel Vitalumiere skirta sausaodems, net man, turinciai sausa oda, ji kartais per riebi... Kazkas cia ne taip  g.gif

as taip pat esu riebiaode ir turiu sia pudra, man ji ne numeris vienas bet tikrai patinka, nera ji matine bet perdaug ir neriebaluoja, va dior'o nude tai buvo kazkoks riebalas mano veidui, o vitalumiere aqua labai lengva
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 18, 15:05)
as taip pat esu riebiaode ir turiu sia pudra, man ji ne numeris vienas bet tikrai patinka, nera ji matine bet perdaug ir neriebaluoja, va dior'o nude tai buvo kazkoks riebalas mano veidui, o vitalumiere aqua labai lengva

hmm, na matyt teks pasibandyt kazkaip g.gif , nes tiek visokiu nuomoniu,,,
man Nude labai gera, bet pabodo...
laukiu dar nuomoniu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, naudoju dior nude 020, kuri spalva is Lancome pudru atitiktu Dior 020 nr. Aciu wink.gif
Atsakyti
Kurį laiką naudoju Clinique Stay Matte pudrytę, prieš tai jau kiek pakuočių Clinique Anti-blemish sunaudojau, tai man visgi Anti-blemish labiau patinka rolleyes.gif gražiau pasidengia, maskuoja smagiau, atrodo geriau... Stay Matte dienos eigoje taip išsausina kai kuriuos plotelius veide doh.gif

O kaži kokia pudra iš Clinique dar tiktų mišriai odai, kad gerai maskuotų, kažkas pan. kad būtų į Anti-blemish, bet drėgnesnė... Bet kad irgi nebūtų labai riebi, nes tada blizgės veidas ir plauks rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, ar as cia tik dabar atsibudau, ar atsirado naujoji Dior Nude? Kuom jos skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 20 lapkričio 2012 - 12:20
QUOTE(*moon* @ 2012 11 20, 12:18)
Merginos, ar as cia tik dabar atsibudau, ar atsirado naujoji Dior Nude? Kuom jos skiriasi?

Ne nauja, o senąją patobulino. Kuo tai baigės ir man įdomu sužinot, nes senoji labai patiko.. Kad nebūtų ta naujoji visiškas nesusipratimas po to.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 11 20, 13:26)
Ne nauja, o senąją patobulino. Kuo tai baigės ir man įdomu sužinot, nes senoji labai patiko.. Kad nebūtų ta naujoji visiškas nesusipratimas po to..  doh.gif

Tai kad yra pardavime ir tas senas variantas ir naujas,DIOR Diorskin Nude - Skin Glowing Makeup ir DIOR DiorSkin Nude - Natural Glow Hydrating Makeup g.gif Pagal aprasyma suprantau, kad lengvesne uz senaja, nes joje yra 40% vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 20, 12:33)
Tai kad yra pardavime ir tas senas variantas ir naujas,DIOR Diorskin Nude - Skin Glowing Makeup ir DIOR DiorSkin Nude - Natural Glow Hydrating Makeup  g.gif Pagal aprasyma suprantau, kad lengvesne uz senaja, nes joje yra 40% vandens  g.gif

dior.com tik vieną rodo, tai atrodo, jog dviejų ateity nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 20, 10:02)
Kurį laiką naudoju Clinique Stay Matte pudrytę, prieš tai jau kiek pakuočių Clinique Anti-blemish sunaudojau, tai man visgi Anti-blemish labiau patinka  rolleyes.gif  gražiau pasidengia, maskuoja smagiau, atrodo geriau... Stay Matte dienos eigoje taip išsausina kai kuriuos plotelius veide  doh.gif

O kaži kokia pudra iš Clinique dar tiktų mišriai odai, kad gerai maskuotų, kažkas pan. kad būtų į Anti-blemish, bet drėgnesnė... Bet kad irgi nebūtų labai riebi, nes tada blizgės veidas ir plauks  rolleyes.gif

man patinka Clinique even better ,skirta misriai odai ji tikrai dregnesne,maskavimas vidutinis,o del blizgejimo ir nuplaukimo tai gan individualu,aisku reiktu bandyt, turiu meginuku,galeciau kaledu proga atsiust biggrin.gif
Atsakyti