Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(pilkoji28 @ 2012 11 13, 15:22)
Man labai patinka L`oreal Lumi Magique neblogai pamaskuoja, nesausina ir neriebina, gražiai atrodo veidas.

o man sita pudryte riebino veida..tiksliau uztepus ja veidas iskart atrodydavo riebaluotas, isnaudojau pora meginuku, visos pakuotes net nesinorejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 13, 00:21)
Guerlaino bandziau ir turiu tik parure aqua nors jauciu man labiau tiktu parure extreme, bet ir aqua man patinka, gerai dengia, maskuoja neblogai, o su make up forever hd microfinish pudra isilaiko labai neblogai, o kokia jusu oda? ir kokiu jus norit funkciju, kad atliktu pudra - maskavimo, naturalumo, laikymo, drekinimo, dar kazko? smile.gif

Mano oda normali, su riebesne T zona. Vasarą nenaudoju nieko, o vėsesniam orui ir šiaip kartais progom reikia kažko lengvo, kad oda atrodytų pakankamai natūraliai, gaiviai, lygesnės spalvos. Maskuoti ypatingai neturiu ką. Ir nemėgstu, kai jaučiasi kaukė ant veido. smile.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT,pirkau spalva BD20,esu riebiaode,ziema gal tik Tzona riebi,totalus nusyvilimas,maskuoja vidutiniskai,bet man uztenka ,pirmas pora valandu vaizdas kaip ir nieko,o veliau vaizdelis nekoks,veidas kaip plemais nueina,turbut oksiduojasi pudra,poros isryskeja,toks vaizdas ,lyg vakar buciau pasikremavus ir nuejus su ja miegot, mad.gif
mano kremine pudra NR1 ir toliau lieka Chanel Vitalumiere Aqua
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2012 11 15, 15:47)
ateinu su atsiliepimais apie YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT,pirkau spalva BD20,esu riebiaode,ziema gal tik Tzona riebi,totalus nusyvilimas,maskuoja vidutiniskai,bet man uztenka ,pirmas pora valandu vaizdas kaip ir nieko,o veliau vaizdelis nekoks,veidas kaip plemais  nueina,turbut oksiduojasi pudra,poros isryskeja,toks vaizdas ,lyg vakar buciau pasikremavus ir nuejus su ja miegot, mad.gif mano kremine pudra NR1 ir toliau lieka Chanel Vitalumiere Aqua

va va tikra tiesa.man taip buvo su YSL kompaktine sitaip- isryskindavo poras ir matiskumas max 2 val.user posted image
turbut YSL pudrose tiek skystose tiek kompaktinese nera labai geras gamintojas,atbaide mane nuo pirkimo skystos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 15 lapkričio 2012 - 16:34
ateinu su atsiliepimais apie YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT,pirkau spalva BD20,esu riebiaode,ziema gal tik Tzona riebi,totalus nusyvilimas,maskuoja vidutiniskai,bet man uztenka ,pirmas pora valandu vaizdas kaip ir nieko,o veliau vaizdelis nekoks,veidas kaip plemais  nueina,turbut oksiduojasi pudra,poros isryskeja,toks vaizdas ,lyg vakar buciau pasikremavus ir nuejus su ja miegot, mad.gif

Tai juk ji nera skirta riebiaodems doh.gif Kitokio rezultato ir nereikejo tiketis, pries perkant visda pasidomekit kokiam odos tipui skirta mirksiukas.gif
O as taip pat ja vakar pasiemiau is pasto, siandien tik karta isbandziau, visai patiko, labai lengva, veidas atrodo gaivus ir sudrekintas, mazdaug tokio rezultato ir tikejausi thumbup.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT,pirkau spalva BD20,esu riebiaode,ziema gal tik Tzona riebi,totalus nusyvilimas,maskuoja vidutiniskai,bet man uztenka ,pirmas pora valandu vaizdas kaip ir nieko,o veliau vaizdelis nekoks,veidas kaip plemais  nueina,turbut oksiduojasi pudra,poros isryskeja,toks vaizdas ,lyg vakar buciau pasikremavus ir nuejus su ja miegot, mad.gif

Esat riebiaode, o kremine pudra nr.1 Chanel Vitalumiere Aqua? Nelabai suprantu: Chanel Vitalumiere skirta sausaodems, net man, turinciai sausa oda, ji kartais per riebi... Kazkas cia ne taip g.gif
QUOTE(rentabili @ 2012 11 15, 17:30)
va va tikra tiesa.man taip buvo su YSL kompaktine sitaip- isryskindavo poras ir matiskumas max 2 val.user posted image
turbut YSL pudrose tiek skystose tiek kompaktinese nera labai geras gamintojas,atbaide mane nuo pirkimo skystos

YSL pudru gamintojas geras, tik reikia issirinkti savo odai tinkama. Turejau sia kompaktine pudra, mano oda sausa, labai ja dziaugiausi thumbup.gif

QUOTE(*moon* @ 2012 11 15, 18:34)
Tai juk ji nera skirta riebiaodems  doh.gif Kitokio rezultato ir nereikejo tiketis, pries perkant visda pasidomekit kokiam odos tipui skirta  mirksiukas.gif
O as taip pat ja vakar pasiemiau is pasto, siandien tik karta isbandziau, visai patiko, labai lengva, veidas atrodo gaivus ir sudrekintas, mazdaug tokio rezultato ir tikejausi  thumbup.gif

Pritariu. Rinkimes sau tinkama, nes net brangiausia kosmetika netiks, jei pirksim "ka drauge naudoja".
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 11 15, 17:58)
Esat riebiaode, o kremine pudra nr.1 Chanel Vitalumiere Aqua? Nelabai suprantu: Chanel Vitalumiere skirta sausaodems, net man, turinciai sausa oda, ji kartais per riebi... Kazkas cia ne taip  g.gif

As taipat galvojau,kad Vitalumiere man netinka,nes turiu riebe-misria oda,nors kitoje temoje,berods,Nancy rase,kad misriai, ir riebiai odai ji tinkama verysad.gif .Reiks man pasidometi
Atsakyti
o ka pasiulytumete tikrai isbandyto baltai odai, riebokai, ypac T zona? norisi siek tiek lengvo svytejimo, bet ne per daug. Bet,kad gerai prilaikytu "riebia zona"?.
naudojau Nude pastaruoju metu, bet norisi kazko naujo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mc turbo dj Bite: 15 lapkričio 2012 - 20:22
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 15, 20:56)
As taipat galvojau,kad Vitalumiere man netinka,nes turiu riebe-misria oda,nors kitoje temoje,berods,Nancy rase,kad misriai, ir riebiai odai ji tinkama verysad.gif .Reiks man pasidometi

Rase rase merginos kad ir misriai/riebiai odai ji tinkama, nes pati ja domejausi...
pati nustebus buvau..
Atsakyti
Ateinu ir as su atsiliepimais apie Revlon Colorstay Normal/Dry skin…Is visu mano turimu (o turiu nemazai EL Double Wear ir Nutritious, Diorskin Nude, Lancome Teint Idole Ultra, Clinique Redness , YSL Touche Eclat, Guerlain Parure Aqua ) ji taptu mano mylimiausia wub.gif Netgi man geresne uz pacia paciausia Estee Lauder Double Wear. Dengiasi tikrai graziai, maskuoja, man ji ne per lengva, ne per sunki, kaip tik. Bet nepataikiau su spalva verysad.gif Isigijau Nude. Pirma pagalvojau, kad gal man prie dirbtines sviesos pasirode i ruzavuma, bet siandien ryte tuo isitikinau, kad ji net LABAI i ruzavuma. Aisku, po to pradejau ieskoti daugiau info, vis tikejausi, kad man tik akyse, bet radau labai gera straipsni http://da24.republika.pl/rcso.htm (gaila, lenku kalba, bet jeigu kam reiks pagalbos del spalvos paaiskinimo, galiu pagelbeti) kur kiekviena spalva aiskiai aprasyta. Ir cia parasyta, kad Nude spalva turi labiausiai isreiksta rausva atspalvi. Labai panasu atspalvi ant odos palieka Lancome Teint Idole ULtra 24 h viena sviesiausiu spalvu 01. Bet cia matyt mano odai toks neaiskus poveikis verysad.gif
Atsakyti
taip taip Chanel aqua ,mano nr 1,esu riebiaode,bet nemegstu sunkiu,stipriai matizuojanciu pudru,o si tiesiog susilieja su oda jos nesimato,oda atrodo puikiai,o T zonoi riebalas man lenda su visom pudrom,bet as jau ismokau su tuo susitvarkyt,ir man tai neber problema,odel YSL anksciau aprasytos pudros tikrai skaiciau ir domejaus inte prisiskaiciau visokiausiu atsiliepimu,bet jei nera galimybes pudros isbandyt nors pora dienu,tai jos pirkimas man jau loterija,ar pirkciau pagal savo odos tipa, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2012 11 16, 13:27)
Ateinu ir as su atsiliepimais apie Revlon Colorstay Normal/Dry skin…Is visu mano turimu (o turiu nemazai EL Double Wear ir Nutritious, Diorskin Nude, Lancome Teint Idole Ultra, Clinique Redness , YSL Touche Eclat, Guerlain Parure Aqua ) ji taptu mano mylimiausia wub.gif Netgi  man geresne uz pacia paciausia Estee Lauder Double Wear. Dengiasi tikrai graziai, maskuoja, man ji ne per lengva, ne per sunki, kaip tik. Bet nepataikiau su spalva  verysad.gif  Isigijau Nude. Pirma pagalvojau, kad gal man prie dirbtines sviesos pasirode i ruzavuma, bet siandien ryte tuo isitikinau, kad ji net LABAI i ruzavuma. Aisku, po to pradejau ieskoti daugiau info, vis tikejausi, kad man tik akyse, bet radau labai gera straipsni http://da24.republika.pl/rcso.htm (gaila, lenku kalba, bet jeigu kam reiks pagalbos del spalvos paaiskinimo, galiu pagelbeti) kur kiekviena spalva aiskiai aprasyta. Ir cia parasyta, kad Nude spalva turi labiausiai isreiksta rausva atspalvi. Labai panasu atspalvi ant odos palieka Lancome Teint Idole ULtra 24 h viena sviesiausiu spalvu 01. Bet cia matyt mano odai toks neaiskus poveikis  verysad.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu, apie sia krempudra.Vieni sako,kad nuo jos atsiranda spuogai,uzkemsa poras ir pan.O kitiems,kad si krempudra gyvenimo atradymas(cia skaiciau viena uzsienio forume).Saunu,kad jums tiko,teks ir man pabandyti,nes kaina ne tokia ir kosmine,kaip kitu zymiu firmu mirksiukas.gif .

Gal esate girdejusi apie sia krempudra,idomu butu zinoti atsiliepimus:
Revlon Photoready airbrush
user posted image
Atsakyti