QUOTE(NIDCKA @ 2012 11 15, 15:47)
ateinu su atsiliepimais apie YSL LE TEINT TOUCHE ECLAT,pirkau spalva BD20,esu riebiaode,ziema gal tik Tzona riebi,totalus nusyvilimas,maskuoja vidutiniskai,bet man uztenka ,pirmas pora valandu vaizdas kaip ir nieko,o veliau vaizdelis nekoks,veidas kaip plemais nueina,turbut oksiduojasi pudra,poros isryskeja,toks vaizdas ,lyg vakar buciau pasikremavus ir nuejus su ja miegot,
mano kremine pudra NR1 ir toliau lieka Chanel Vitalumiere Aqua
Esat riebiaode, o kremine pudra nr.1 Chanel Vitalumiere Aqua? Nelabai suprantu: Chanel Vitalumiere skirta sausaodems, net man, turinciai sausa oda, ji kartais per riebi... Kazkas cia ne taip
QUOTE(rentabili @ 2012 11 15, 17:30)
va va tikra tiesa.man taip buvo su YSL kompaktine sitaip- isryskindavo poras ir matiskumas max 2 val.
turbut YSL pudrose tiek skystose tiek kompaktinese nera labai geras gamintojas,atbaide mane nuo pirkimo skystos
YSL pudru gamintojas geras, tik reikia issirinkti savo odai tinkama. Turejau sia kompaktine pudra, mano oda sausa, labai ja dziaugiausi
QUOTE(*moon* @ 2012 11 15, 18:34)
Tai juk ji nera skirta riebiaodems
Kitokio rezultato ir nereikejo tiketis, pries perkant visda pasidomekit kokiam odos tipui skirta
O as taip pat ja vakar pasiemiau is pasto, siandien tik karta isbandziau, visai patiko, labai lengva, veidas atrodo gaivus ir sudrekintas, mazdaug tokio rezultato ir tikejausi
Pritariu. Rinkimes sau tinkama, nes net brangiausia kosmetika netiks, jei pirksim "ka drauge naudoja".