gal turėjote lancome teint idole silky mat? ar gera?
QUOTE(style18 @ 2012 11 13, 09:20)
turiu daugiau negu pusmetis, vis guli ji pas mane stalciuje. siaip maskuoja nedaug, skystoka tokia.. taip as prie jos ir nepripratau..
QUOTE(bambalyte @ 2012 11 12, 23:37)
panasu, kad ir as vis tik apsistojusi ties dior.
O tai gal galetumete dar rekomenduoti primeri bei pudra makiazo uzbaigimui mano odos tipui (gana riebi T zona) Nes, panasu, kad jus, mergaites, cia daug visko isbandziusios
O tai gal galetumete dar rekomenduoti primeri bei pudra makiazo uzbaigimui mano odos tipui (gana riebi T zona) Nes, panasu, kad jus, mergaites, cia daug visko isbandziusios
siuo metu turiu dior radiant base primeri bet jis pats blizgus ir riebumo problemos nesprendzia o tik priduoda svytejimo, siandien nusipirkau make up forever hd primeri bandysiu kaip su tuo, gal mergaites isbandziusios daugiau primeriu daugiau ka patars
makiazo uzbaigimui neatsidziaugiu hd microfinish pudra (del jos ir primeri ryzausi isbandyt) apie ja galit pasiskaityt make up forever temoje, vienos labai giria kitoms ji neypatingai patinka ji, paskaitinejusi tema gal susidarysit aiskesne nuomone.
QUOTE(bambalyte @ 2012 11 12, 22:04)
Skaiciau foruma ir vis vien neradau vienareiksmisko atsakymo, kokia pudra naudoti odai, kurios gan riebi T zona. Reiketu poras maskuojancios ir nepradedancios blizgeti pudros
Jei tik yra galimybe įsigyti MAC kosmetikos pudra - tai ir daryciau.
Pati ant savęs tai naudoju ~7 metus ištisai viena ar kita MAC pudra. Nuo labai mažai net neiziurimai iki daug uzdengimo galima ją tepti.
Mano T zona riebi, ir poros gana atviros. Maskuoja, bet neuzkemsa porų taip kad matytusi kad poros uzkimstos ir krempudros taskiukai matosi.
Nusitepus krempudra uztvirtinu pudra T zona. Jei reikia - pakartojo dar karta antroje dienos pusėje.
QUOTE(m.vilmante @ 2012 11 13, 13:13)
turiu daugiau negu pusmetis, vis guli ji pas mane stalciuje. siaip maskuoja nedaug, skystoka tokia.. taip as prie jos ir nepripratau..
kokia jusu oda ? riebesnei odai tinka?
QUOTE(style18 @ 2012 11 13, 09:20)
Man ji iš Lancome kreminių labiausiai tiko, išnaudojau dvi pakuotes. Susilaukdavau klausimų kuo oda tepiau. Oda mišri.
QUOTE(Malena @ 2012 11 13, 16:15)
Man ji iš Lancome kreminių labiausiai tiko, išnaudojau dvi pakuotes. Susilaukdavau klausimų kuo oda tepiau. Oda mišri.
ji nelabai maskuoja ? su teint idole 24 negalite palyginti?
Man labai patinka L`oreal Lumi Magique neblogai pamaskuoja, nesausina ir neriebina, gražiai atrodo veidas.
QUOTE(style18 @ 2012 11 13, 14:55)
kokia jusu oda ? riebesnei odai tinka?
misri oda manoji. vasara i riebuma, rudeni ir ziema i sausuma, bet taip ir neitiko ji man
QUOTE(lotta23 @ 2012 11 13, 14:41)
Jei tik yra galimybe įsigyti MAC kosmetikos pudra - tai ir daryciau.
Pati ant savęs tai naudoju ~7 metus ištisai viena ar kita MAC pudra. Nuo labai mažai net neiziurimai iki daug uzdengimo galima ją tepti.
Taipat naudojau MAC kremines pudras,tai tikrai likdavau patenkinta. Siuo metu turiu ju skaistalus,tai isvis .Visada diena be problemu:bigsmile:
QUOTE(style18 @ 2012 11 13, 16:01)
ji nelabai maskuoja ? su teint idole 24 negalite palyginti?
Teint idole 24h man visiškas š. Visai netiko, nesuprantu už ką liaupsinama.
Teint Idole Silky Mat labai idomi tuo,kad yra skysta mineralinė ir tas jaučiasi. Dėl maskavimo galima sluoksniuot kiek norisi
QUOTE(Malena @ 2012 11 13, 20:58)
Teint idole 24h man visiškas š. Visai netiko, nesuprantu už ką liaupsinama.
Teint Idole Silky Mat labai idomi tuo,kad yra skysta mineralinė ir tas jaučiasi. Dėl maskavimo galima sluoksniuot kiek norisi
turiu teint idole , man patinka ji. bet dar lengvesnę noriu turėti