Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

As turejau to Clarins Instant Light megini, Champagne spalva, tai nepasakyciau kad labai jau ten kazkokia spalva duoda, greiciau toki zvilgesi veidui priduoda, taip kad manau su pudra pamaisius butu pats tas smile.gif
Kiek skaiciau pas rusaites tai jis ir yra naudojamas labiau kaip pudros pagrindas ..priduoda sviezumo, gaivumo veidui..
Atsakyti
Sveikutes.

Niekaip neissirenku kuri pudra geriausia. doh.gif

Kaip suprantu merginos pudra Dior Nude netiks sausai odai?

Na ne visai sausai, bet T zona, pas mane sausiausia, tai kaip supranti sita pudra riebiai odelei.
Buvau parduotuveje ziurejau 040 numeriuka. g.gif

Gal galite patarti kokia cia man tada rinktis, jei Nude riebiai odai?
Nes vienos giria viena, kitos kita biggrin.gif

taip ir nesupratau kuri butu per pati viduriuka ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2012 11 10, 15:24)
Gal galite patarti kokia cia man tada rinktis, jei Nude riebiai odai?

Tikrai jau Nude netiktų riebiai odai, sakyčiau sausai/mišriai. Ji "šlapia" tokia ant veido, na nebent oda labai sausa, tada gal ir netiks. Bet juk kremą galima riebesnį naudoti.
Atsakyti
Ateinu as su savo atsiliepimais apie daugiau maziau naudotas dior kremines pudras
1. Diorskin nude. Si pudra man nepatiko, nors as kuri laika kankinausi su ja. Mano oda yra misri i riebuma, o sia pudra rekomenduociau tik sausaodem nes ji beveik nesusigeria (todel pirstais ja sunku tepti, geriau sepeteliu), maskuodavo ji man gan neblogai bet kartu ir toki kaukes efekteli lengva duodavo, o odos blizgesys islisdavo jau po 1-1,5val ir tada atrodydavau lengva forma kas angliskai apibudinama "cakey". Tiesa si pudra iskart uzsitepus pati blizgedavo, ji duoda toki slapia efekta, todel oda jau savaime atrodydavo riebaluota, ta riebuma gesindavau forever kompaktine Todel grieztai nesutinku kad pirmoje temos zinuteje si pudra priskirta misriai odai, nes ji tikrai tinka sausaodems, ta esu skaiciusi ir ne vienam uzsienetiskam bloge.
2. Diorskin eclat satin. Si pudra skirta sausaodems, nors ir man su misria ji visai tiko ir patiko. Ji tikrai labai gerai drekina, oda jauciasi komfortiskai ir maloni liesti, tokia tikrai satinine. Labai dideliu sios pudros pliusu ivardinciau tai, kad ji labai gerai susigeria ir spalva tarsi adaptuojasi prie odos, maskuoja vidutiniskai uztat nesukuria jokio kaukes efekto. Dienos begyje blizgesys islisdavo bet jis nebuvo toks tragiskas kaip su nude.Vieninteliu sios pudros minusu ivardiciau kvapa, palyginus su kitom dior pudrom jis gana intensyvus (nors ir mano bandytu guerlain pudru kvapas gana intensyvus)
3. Diorskin airflash. Nezinau kokiam odos tipui priskirciau sia pudra, veikiausiai visiems. Pudra lengva, gana naturaliai atrodo, maskuoja vidutiniskai. Dienos begyje blizgesys islysdavo, bet sutvirtinus kompaktine arba biria pudra laikydavo pakankamai gerai. Vistik man nepatinka jos naudojimo budas - nes reikia purkstis apsivyniojus plaukus ranksluosciu o daznai ir ji apipurksti, beto nevisur pavykdavo uzpurksti tolygiai, todel dazniau naudodavau sepeteli ir bet vistiek man labaiu patinka iprasta pudros pakuote
4. Diorskin forever. Pudra tinkama riebesnei odai, skysta, dengiasi gan sausai, maskuoja vidutiniskai, nesukuria kaukes efekto. Gana gerai laikosi, sutvirtinus su make up forever hd pudra man gerai atlaiko nuo 9ryto iki 22vakaro. Nors man ji tokia labiau matine uzdirbo koleges komplimenta, kad oda labai skaisti atrodo net teiravosi kokia pudra naudoju. Is visu bandytu dior pudru patiko labiausiai (beje ji man labaiu patinka ir uz chanel perfection lumiere, nes ne taip greit nusitrina o ju efektas panasus man), bet visai netiktu sausaodems.
5. Diorskin sculpt.Mano apibudinimas gali buti netikslus nes sia pudra bandziau tik karta, taciau ispudziai tokie: tikrai gerai maskuoja, yra tirsta, veido oda kiek palygina, taip patempia net sakyciau, bet man asmeniskai ji kiek per sunki, priduoda kaukes efekta, laiko pakankamai gerai.
tai tiek mano ispudziu su diorskin pudrom.
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2012 11 10, 14:24)
Sveikutes.

Niekaip neissirenku kuri pudra geriausia.  doh.gif

Kaip suprantu merginos pudra Dior Nude netiks sausai odai?

nude kaip tik tiks sausa oda turinciom, nes ji visai netinkama riebiai odai, o sausa ir padrekins ir spindesio (slapumo)priduos
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 10, 16:43)
Ateinu as su savo atsiliepimais apie daugiau maziau naudotas dior kremines pudras

Fainai, kad yra kas pataria. 4u.gif Iš Dior'ų keliskart bandžiau tik Nude, tai man ji kiek sunkoka ant veido pasirodė, nors vėliau apsipratau. Iš Jūsų apžvalgos supratau, kad Eclat satin man tiktų labiausiai. Besirenkant parduotuvėje konsultantė siūlė pabandyti Guerlain Parure de lumiere, sakė, kad labai lengva, gerai drėkina, žodžiu, visaip kaip gyrė. Gal bandėt ir galit ką pasakyt apie ją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 11 08, 18:26)
Kokia spalva pasirinkote?  smile.gif

52 4u.gif
Atsakyti
Vakar nuspirkau nauja kremine pudra mirksiukas.gif
Giorgio Armani Maestro
user posted image

daug negaliu papasakoti,nes siandien pirma diena ax.gif .Pardaveja gyre,kad daug ispardave,tiesa ar ne, nezinau ax.gif .Nusipirkau,nes sesuo bande ir liko suzaveta,kad labai lengva bigsmile.gif

QUOTE(re55 @ 2012 11 10, 20:17)
Fainai, kad yra kas pataria. 4u.gif  Iš Dior'ų keliskart bandžiau tik Nude, tai man ji kiek sunkoka ant veido pasirodė, nors vėliau apsipratau. Iš Jūsų apžvalgos supratau, kad Eclat satin man tiktų labiausiai. Besirenkant parduotuvėje konsultantė siūlė pabandyti Guerlain Parure de lumiere, sakė, kad labai lengva, gerai drėkina, žodžiu, visaip kaip gyrė. Gal bandėt ir galit ką pasakyt apie ją? ax.gif

Vakar kai pirkau Armani pudra ,praeidama Guarlain stenda netycia pasitemiau viena is ju pudru,kokia nezinau ax.gif Nepasakyciau kad nepatiko,ant rankos lengvai tepesi ir issisklaide graziai,reiktu kada ir pabandyti ant veido:mirksiukas: arba paklausineti vienos mano drauges, ji dirba su Guarlaino firma,kaip konsultante. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2012 11 11, 15:29)
Vakar nuspirkau nauja kremine pudra mirksiukas.gif
Giorgio Armani Maestro

nepavadinciau jos pudra g.gif biggrin.gif daugiau sakyciau vandenukas su spalva, jei galima taip issireiksti.. turetu siek tiek sulyginti veido spalva, priduot gyvumo.. super lengva
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 11 12, 18:38)
nepavadinciau jos pudra  g.gif  biggrin.gif daugiau sakyciau vandenukas su spalva, jei galima taip issireiksti.. turetu siek tiek sulyginti veido spalva, priduot gyvumo.. super lengva

Pritariu tavo nuomonei. thumbup.gif Man toks efektas nepatiko verysad.gif ,tai teko siandien eiti ir keisti. blush2.gif Pakeiciau i sia:
Girgio Armani Lasting silk
user posted image
Atsakyti
Skaiciau foruma ir vis vien neradau vienareiksmisko atsakymo, kokia pudra naudoti odai, kurios gan riebi T zona. Reiketu poras maskuojancios ir nepradedancios blizgeti pudros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 11 10, 19:17)
Fainai, kad yra kas pataria. 4u.gif  Iš Dior'ų keliskart bandžiau tik Nude, tai man ji kiek sunkoka ant veido pasirodė, nors vėliau apsipratau. Iš Jūsų apžvalgos supratau, kad Eclat satin man tiktų labiausiai. Besirenkant parduotuvėje konsultantė siūlė pabandyti Guerlain Parure de lumiere, sakė, kad labai lengva, gerai drėkina, žodžiu, visaip kaip gyrė. Gal bandėt ir galit ką pasakyt apie ją? ax.gif

Guerlaino bandziau ir turiu tik parure aqua nors jauciu man labiau tiktu parure extreme, bet ir aqua man patinka, gerai dengia, maskuoja neblogai, o su make up forever hd microfinish pudra isilaiko labai neblogai, o kokia jusu oda? ir kokiu jus norit funkciju, kad atliktu pudra - maskavimo, naturalumo, laikymo, drekinimo, dar kazko? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bambalyte @ 2012 11 12, 20:04)
Skaiciau foruma ir vis vien neradau vienareiksmisko atsakymo, kokia pudra naudoti odai, kurios gan riebi T zona. Reiketu poras maskuojancios ir nepradedancios blizgeti pudros  bigsmile.gif

man su visom bandytom pudrom blizgumas anskciau ar veliau islenda (ji bandau slopint primeriu ir pudra skirta makiazo uzbaigimui)
kolkas sitoj srity neblogos pasirode dior forever ir chanel perfection lumiere, jos abi skystos ir gana sausai dengia, bet maskuoja abi vidutiniskai, dioras kiek geriau, chanel sita pudra man isvis kazkaip greit nusitirna ir dingsta nuo veido..bet sakau anksciau ar veliau riebaliukas dienos begyje islenda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 12 lapkričio 2012 - 23:22
QUOTE(mimi88 @ 2012 11 13, 00:21)
man su visom bandytom pudrom blizgumas anskciau ar veliau islenda (ji bandau slopint primeriu ir pudra skirta makiazo uzbaigimui)
kolkas sitoj srity neblogos pasirode dior forever ir chanel perfection lumiere, jos abi skystos ir gana sausai dengia, bet maskuoja abi vidutiniskai, dioras kiek geriau, chanel sita pudra man isvis kazkaip greit nusitirna ir dingsta nuo veido..bet sakau anksciau ar veliau riebaliukas dienos begyje islenda

panasu, kad ir as vis tik apsistojusi ties dior.
O tai gal galetumete dar rekomenduoti primeri bei pudra makiazo uzbaigimui mano odos tipui (gana riebi T zona) rolleyes.gif Nes, panasu, kad jus, mergaites, cia daug visko isbandziusios thumbup.gif
Atsakyti